מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני אוהבת לעבוד על פוטו שופ
משכך - אני מייבאת אלמנטים מאילוסטרייטור ועובדת עליהם בפוטו שופ
אלמנט מיובא מאילסטרייטור - מופיע כאובייקט חכם
פעם, אם אני לא טועה - הייתי לוחצת על הלחצן הימני - מוסיפה רסטר לשכבה ו... אפשר לעבוד עליה.
כיום - אני לא מצליחה לעבוד ישירות - ואני גם לא יודעת איך אני מוסיפה את הרסטר לשכבה - בכדי שאוכל לחתוך, למחוק ממה שלא צריך וכו'.
אסביר את דברי:
יצרתי עבודה בפוטו שופ - ברצוני להוסיף אלמנט של רשת פסים אלכסוניים כדוגמא (הרשת יפה - עם מעברי צבע וכו' - בקיצור כבר מוכנה), כדי לדייק יפה אני שמה את האלמנט, אח''כ מעתיקה שכבה ומזיזה - כדי שהאלמנט יהיה המשך אחד לשני - ואיקס אחד יהיה המשך לאיקס שבאלמנט ההמשך - אבל מה שקורה שאין כ''כ חפיפה - לכן אני שמה אלמנט אחד על השני - ומעוניינת לחתוך במקומות החופפים - כך שאלמנט ההמשך ימשיך בדיוק היכן שמסתיים הראשון ולא יחפוף עליו
כדי לעשות זאת - אני עולה על השכבה שאני רוצה - בוחרת את החלקים הלא רצויים - דילאט - וסיימנו
מה שקורה עכשיו - מכיוון שזה אובייקט חכם - ולא יצירה מפוטו שופ - התוכנה לא נותנת לי למחוק חלקים מהאובייקט הישן - אלא מחזירה אותי לתוכנת המקור - קרי אילוסטרייטור - אבל אני לא מעוניינת לתקן את האובייקט באילוסטרייטור - אלא דווקא בפוטו שופ - בכדי שיהיה דיוק - ולמחוק בדיוק היכן שחופף
סליחה על האריכות....
מקווה שהובנתי היטב
מחכה לתשובות שלכם...
תודה רבה!
  • 325
  • :D

לנו היא ישר מעלה
    את קורס הדגל שלנו עיצוב גרפי!

מחכה לכם קורס מקיף ומקצועי שיקנה לכם יכולות מקצועיות וטכניות גבוהות!

כולל יחידת לימוד EXTRA מתקדמת המוקדשת לעולם התוכן הדיגיטלי.
    (עיצוב ממשקי משתמש ובניית אתרים ללא צורך בתכנות).
    (כן כן כחלק מיחידות הקורס!)

יעידו על כך מאות בוגרי פרוג מכל רחבי הארץ שהשתלבו בתעשיית העיצוב – כעצמאים או במשרדים גדולים.

ובנימה קצת אישית - קורס מבוקש במחלקת ההשמה שלנו!

ואם זה לא מספיק - יש מלגות לזכאים!

לפרטים נוספים היכנסו ללינק הבא>>
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה