מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אז זהו. עשיתי הסבת מקצוע והתחלתי לייצר בגדים.
אני נמצאת בארגנטינה ורוב הבגדים הצנועים מייבאים אותם מהארץ, במכירים הזוים. מצחיק אותי מאוד מה הולך. לדוג' חברת לידר...בזמנו כשהייתי בארץ בקושי הערכתי. היום אני משלמת במכירות בגדים של לידר כאילו זה ריצ'ל בתחילת עונה!!
במילים אחרות בגדים שמייבאים מהארץ לא משנה החברה... זה סטייל!!הרבה מקומיות מבקשות מחברות או משפחה שנמאות בארץ שישלחו להם בגדים. צנועים שאי אפשר להשיג פה. (למזלנו היום המודה לטובתנו, כמעט כל עליונית מתאימה הודות החולצת בסיס....אבל בכל אופן יש הרבה פרטים שלא. כמו חצאית. )
אז התחלתי לייצר בגדים בסגנון של הארץ בחצי מחיר!!

אני מוכרת חצאיות לילדות ממידה 6 עד 14 . מכרתי לכמה חנויות בגדים, של גויים המוכרים ברובע היהודי ומשתלם להם למכור את החצאיות ככה יירויחו עוד קליניטים מהציבור שלנו. שיש בלי עיין הרע המוווון ...
וגם מהבית...(מקווה שזה זמני, עד שיכירו אותי)
הפרסום הזה יהיה תלוי בחנויות של הגויים שכל העוברים ידעו שיש חצאיות צנועות(זה משהו חדש... בדרך כלל הבגדים בסגנון מוכרים רק במכירות ביתיות או באולם בימי מכירה)
אני רוצה שזה יהיה פירמה בע"ה, ולאט להתרחב.. חצאיות לנשים, ...ועוד.
בעיקרון המסר שלי בעתיד זה, אל תבקשו טובות מחברים במשפחה שיקנו לכם בגדים בארץ.
חוץ מזה אני הולכת להכין פרסום כדי לפרסם גם באתר אינטרנט וגם לפרסם בכל הסופרים, המסעדות הכשרות בכל השכונות היהודיות ולכתוב היכן אפשר להשיג את החצאיות.
תרגום מהכיתוב,
החצאיות היפות והצנועות תמצאי אותם פה.(בספרדים מנסחים קח)

כמובן הפרסום, הגרפיקה עלי!!
מה אתן אומרות? נראה לי מדי ריק..למעלה.
אל תסתכלו על התמונה עוד לא הייתי אצל הצלם.
ומה עם הלוגו?

סליחה על האורך, מקווה שהסברתי את עצמי טוב.
ותודה מראש!!:)
אז זהו. עשיתי הסבת מקצוע והתחלתי לייצר בגדים.
אני נמצאת בארגנטינה ורוב הבגדים הצנועים מיבאים אותם מהארץ, במכירים הזוים. מצחיק אותי מאוד מה הולך. לדוג' חברת לידר...בזמנו כשהייתי בארץ בקושי הערכתי. היום אני משלמת במכירות בגדים של לידר כאילו זה ריצ'ל בתחילת עונה!!
במילים אחרות בגדים שמיבאים מהארץ לא משנה החברה... זה סטייל!!הרבה מבקשות מחברות או משפחה שיקנו להם. בגדים מנועים שאי אפשר להשיג פה. (למזלנו המודה לטובתנו, היום כמעט כל עליונית מתאימה הודות החולצת בסיס....אבל בכל אופן יש הרבה פרטים שלא כמו חצאית. )
אז התחלתי לייצר בגדים בסגנון של הארץ בחצי מחיר!!

אני מוכרת חצאיות לילדות ממידה 6 עד 14 . מוכרת מהבית וגם מכרתי לכמה חנויות, חנויות בגדים של גויים המוכרים ברובע היהודי ומשתלם להם למכור את החצאיות ככה יירויחו עוד קליניטים מהציבור שלנו. שיש בלי עיין הרע המוווון ...
וגם מהבית...(מקווה שזה זמני, עד שיכירו אותי)
הפרסום הזה יהיה תלוי בחנויות של הגויים שכל העוברים ידעו שיש חצאיות צנועות(זה משהו חדש... בדרך כלל הבגדים בסגנון מוכרים רק במכירות ביתיות או באולם בימי מכירה)
אני רוצה שזה יהיה פירמה בע"ה, ולאט להתרחב.. חצאיות לנשים, ...ועוד.
בעיקרון המסר שלי בעתיד זה, אל תבקשו טובות מחברים במשפחה שיקנו לכם בגדים בארץ.
חוץ מזה אני הולכת להכין פרסום כדי לפרסם גם באתר אינטרנט וגם לפרסם בכל הסופרים, המסעדות הכשרות בכל השכונות היהודיות ולכתוב היכן אפשר להשיג את החצאיות.
תרגום מהכיתוב,
החצאיות היפות והצנועות תמצאי אותם פה.(בספרדים מנסחים קח)

כמובן הפרסום, הגרפיקה עלי!!
מה אתן אומרות? נראה לי מדי ריק..למעלה.
אל תסתכלו על התמונה עוד לא הייתי אצל הצלם.
ומה עם הלוגו?

סליחה על האורך, מקווה שהסברתי את עצמי טוב.
ותודה מראש!!:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה