מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 460
  • אני זקוק לתמונה זו משאטרסטוק.
    אודה מאוד למי שיכול להוריד עבורי.
    0 תגובות
    תורה דיליה הוא ארגון שמעודד כתיבת חידושי תורה לבחורים ולאברכים.
    המטרה היא בעצם חיזוק קניין אישי בתורה, שלכל אחד יהיה את החלק שלו בתורה וזה נעשה באמצעות עידוד כתיבת חידושי תורה.
    איך זה מתבצע? הבחור/אברך כותב את חידושיו, יש נציגים בישיבות ובכוללים להם מביאים את החידושים הכתובים, לאחר מספר ימים מקבלים את החידושים מוקלדים, הבחור/אברך מגיה ומוסיף ובסוף זמן כ"א מקבל 5 עותקים מודפסים של קונטרס אישי.

השם הוא תורה דיליה והסלוגן לחיזוק קנין אישי בתורה.

בעצם הסלוגן מבטא את המסר שצריך להעביר בלוגו, אבל כמובן במינימום קווים.
    הכוון הוא ללכת על לוגו מודרני ומינימליסט ובעיצוב הכללי לתת אוירה יותר כבדה ותורנית (ההשראה העיקרית שלי זה שותפים לתורה וזה הסגנון שאני שואפת להגיע אליו בעז"ה)

בתחילה התייחסתי לכל חלק בנפרד. תורה. קנין. אישי. וכתיבה.
    תורה - ניתן לבטא בלוחות הברית, בסטנדר, בספר, בספר תורה. חשבתי שספר הכי מתאים.
    קנין - חשבתי על דולרים. שק אוצר. מתנה ארוזה. וכעין סכמה של רבוע מחולק ל-4 3 אפורים אחד מושחר ויוצא החוצה. חשבתי שהאחרון הכי מתאים.
    אישי - ניתן לבטא בלב. בסכמת מטרה. וגם בסכמה הנ"ל.
    כתיבה - קולמוס, עט, עפרון. חשבתי שעט הכי מתאים.

כמובן שכל אלה לא יכולים להיות בלוגו אחד אז ניסיתי לחשוב איך לפשט.

וכאן אני תקועה.

מצרפת כמה סקיצות די ראשוניות.

מס' 1 זה כאילו מישהו שאוחז את הקונטרס שלו בגאוה ובסיפוק. נראה לי מבטא. אבל מדי מפורט.

מס' 2 זה כאילו יד העוטפת את הספר באחיזה הצמודה ללב והעפרון התלוי על הספר, ושוב מרגיש לי מפורט מדי. וגם לא בטוחה שמובן.

מס' 3 זה כמה ספרים והספר האישי עומד - לא מרגישה שהמהות של הארגון מובנת ממבט ראשון

מס' 4 - עוד כוון דומה ל-3

אשמח מאד לרעיונות עצות ומה שיש לכם לומר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה