מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מה אני עושה??

התקשרה אלי אתמול גננת של הבת שלי מהשנה שעברה, היא רוצה שאני יעצב לה דפי קשר לכל שבוע לכל השנה מראש וזה ישאר לה לכמה שנים. ז"א היא רוצה שאני יקח את המחברת קשר של שנה שעברה ובעצם לעצב את כולה. זה לא שכל שבוע היא תביא לי מחדש (אני יכולה להריץ הכל נגיד בכמה ימים וזהו, הכל מוכן ומוקלד כבר לכל השנה)
עיצוב קליל, נחמד, כל שבוע משהו שקשור בנושא.
היא כ"כ מדהימה ומיוחדת שאני לא יודעת מה לומר לה.. ובאמת מגיע לה, ולא נעים לי לומר שאין לי דקה להתעסק עם דברים כאלה, כי כמה כבר אני יכולה לקחת לה על זה?
אז אני מנסה לחשוב , אולי כמה דבר כזה יהיה שווה לי, (גם את הסכום לא כ"כ נעים לי לומר לה :rolleyes:)
כמה לוקחים על דבר כזה? וכמה זה שווה?
אוף, כזה לא נעים :(:(
היא אמרה שבמילא אני בבית אז בזמני הפנוי :p:p

פליזזז .. הערכת מחיר ממש תעזור לי!!!

(זה היה גם בשנה שעברה חח נדמה לי שכתבתי את זה כבר, אבל הפעם זאת גננת אחרת.. ואני חייבת הערכת מחיר אמיתית כדי לדעת אם אולי כן ללכת על זה)
שלום לכולם,
אמנם עברו כמעט חודשיים מאז שבוצע המיתוג, אך עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

תקציר:
פנו אליי זוג יקר בבקשה למתג את העסק שלהם.
ברשותם עסק שליחויות אישיות מדלת לדלת הפועל למעלה מ5 שנים,
קהל היעד שלהם הוא בעיקר עסקים ואנשים פרטיים.
על השם "דוארים" חשבה קופירייטרית מוכשרת שאינני מכיר.
השם נבחר לאחר שהצגתי בפניהם את עיצוב הלוגו... מה שבדרך כלל קורה הפוך.

אודות הלוגו:
ערכי העסק היו: אמינות, זריזות, שירות ויחס אישי.
הלוגו עוצב ותוכנן לאחר חשיבה מרובה, כיצד להכיל את 3 הערכים הנ"ל בלוגו, כיצד ליצור בידול מהמתחרים וכיצד לעצב לוגו זכיר.

התוצאה - שליח רכוב מטעם המלך.
תאמינו או לא - אך הלוגו משדר לקהל היעד את המסרים הבאים בתת-מודע ובתוך פחות מ2 שניות, כי זהו בדיוק תפקידו:

אמינות - מי יותר אמין מהרץ האישי של המלך? אתם יכולים להיות רגועים כשאתם רואים אותו דוהר עם אגרת ביחד בדרך ליעד שלו.

זריזות - הסוס הכי מהיר בממלכה, עם הפרש הכי מוכשר בממלכה. יעבור כל מכשול וימשיך לדהור עד שמטרתו תושג.

שירות ויחס אישי - דמיינו שעוצר לידכם פרש מלכותי, המוודא באופן אישי שהחבילה נמסרה בשלמותה, ליעדה, ובשיא המקצועיות.

מי שחושב עכשיו משהו בסגנון: "טוב, הבחור מגזים", אפנה אותו לכמה ספרים מצוינים על צריכה שיווקית, אסטרטגיות פרסום, מדעי המוח ועיצוב לוגואים. :rolleyes:

יש מספר קווי הפרדה דקים בלוגו, שבדר"כ איני נוהג לעשות, אך מכיוון שהלוגו מיועד להדפסה בגדלים גדולים ולא על שדרת ספר - הקווים האלו מועילים לקבל רושם טוב יותר לגבי תנועות הסוס והפרש.
הפונט פשוט מאד, כדי לא לגנוב את ההצגה, ולא צמוד לסוס כדי לא "לייצב" אותו יותר מדי. הסוס הזה בתנועה.

נותר לנו להמתין ולשמוע בע"ה בעוד מספר חודשים - על הגדלת מעגל הלקוחות של דוארים.

אחלה ערב לכולם! :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה