מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 550
  • http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=163625714&irgwc=1&tpl=38874-43068
    אם מישהו יוריד לי את התמונה הזו......
    אודה לו מאוד!!!!
    0 תגובות
    זה הגיוני ולגטימי? אתם הייתם עושים?
    לפעמים לעשות עמוד אחד זה חצי מכל העבודה על הספר אם לא יותר. הרי עובדים על המראה והסגנונות ומשרשרים. אבל מבחינת הלקוח: מה זה עמוד אחד אתה עושה את זה בשתי שניות... (כולל כותרות וכותרות משנה, סעיפים, טורים, הערות שוליים, חלון, הקטנת סוגריים, הדגשות וקוים מתחת, מקורות, ציטוטים, סגנונות תו לפסוקים ולציטוטים בתוך הטקסט... והכל מגיע במסמך וורד ש"עוצב" ע"י הלקוח - שזה מכפיל את העבודה. היה לי אחד שרצה עמוד לדוגמא מלא בטבלאות שהוא רצה אותן מעוצבות בטוב טעם. הוא כנראה מחכה עד עכשיו) מבחינתו הרי אני לוקח X ש"ח לעמוד. X ש"ח ביני ובינך מהי?
    זה פשוט די חוזר על עצמו ומעניין אותי לדעת אם אתם עושים עבודות לדוגמא.
    אני לא מדבר על לקוחות שסוגרים איתי ואחרי שאני עובד רואים את העסקה כאילו היא היתה דוגמא ואם הם לא אהבו או שבעצם זה יקר ואחות שלהם תעשה להם בוורד אז הם יכולים להיעלם. שיחזרו בגלגול:mad::mad::mad:
    אני מדבר על החשש שלי שלקוח שמבקש דוגמא ולא מסתפק בתיק העבודות הוא נצלן שלא כדאי לעבוד איתו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה