על המחיה והכלכלה

הפורום הכלכלי של פרוג!
מנהלי הפורום: מקצועי בלבד

צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק
נושאים
1.5K
נושאים
1.5K

עובר ושב

כלים טיפים והתייעצות לניהול נבון של משק הבית וכלכלת המשפחה.
חרם צרכנים. חסכנות והתייעלות פיננסית. וכל מה שיעזור לכם לגמור את החודש בתוך מסגרת התקציב.
מנהל הפורום: הון ובית
נושאים
359
נושאים
359

השקעות

כל נושאי ההשקעות! החל מחיסכון פנסיוני והשתלמות, השקעות בשוק ההון ונדל"ן, ועד להשקעות בסטארטאפים וכו'.
מנהל הפורום: השקעות R הון, מקצועי בלבד
נושאים
2.5K
נושאים
2.5K

חשבונאות ומס

דיני מיסים, פתיחת עסק, ראית חשבון, חוזים ודיני עבודה - כל זה כאן בפורום.
מנהל הפורום: יהודה מילר
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K

קורת גג

פורום נדל"ן. דירות ונכסים.
עדכונים ודיונים על מחירי קורת גג ופתרונות לדיור. מחיר למשתכן ודירה בהנחה.
מנהל הפורום: ירמי וולדמן
נושאים
2.1K
נושאים
2.1K

ייעוץ משכנתאות

שאלות דיונים והתייעצויות בענייני משכנתאות.
מנהל הפורום: הון ובית
נושאים
2K
נושאים
2K
בס"ד
אני יודעת שיתכן שכבר רשמתי בעבר אבל יצא לי לאחרונה להיות בחנות הזו שוב - ברחוב שטראוס בירושלים .
אין לה מתחרים !!
מקצועית ברמה- המנהל שם הוא רופא עיניים בהדסה ככה שבגדול "זוכים" שם לבדיקת עיניים סופר מקצועית שהיה אפשר לשלם עליה כמה וכמה מאות שקלים (מנסיון.. פגשנו אותו בהדסה לאחר שהזמנו תור מיוחד וחיכנו רב זמן בלי לדעת ..)
והשירות שלהם נדירררר- הייתי בחנות , הגיעה אישה נבוכה שסיפרה שהמשקפיים שקנתה לפני חצי שנה נאבדו לה בחופשה . שני זוגות יקרים (לא משקפיים רגילות..) ראיה +קריאה סיריל-בעל החנות התייחס אליה בכזו רגישות ואמר לה שתזמין חדש ואחד על חשבונו!
אני לא נפגשתי אף פעם בכזה שירות נדיר באף חנות , לא הייתה פה תקלה של הנות ולקיחת אחריות אלא פשוט הבנה גדולה למצב האישה ושירות מיוחד שלא נמצא!!
שלא תטעו , אין לי שם אחוזים כמובן אבל הרגשתי שחייבת לעלות לפה כי : א' יש פה כ"כ הרבה הורים לילדים שמוציאים בשנה כ"כ הרבה על משקפיים לפחות לכו למקום עם אחריות גדולה .וב' כי משקפיים זה כזה דבר משמעותי , אנחנו רגילים לקנות בכל מקום כיום לצערי וזה לא צריך להיות ככה , יש לזה השלכות כ"כ גדולות לבדיקה מקצועית אמיתית .
בהצלחה לכולם
נחשפתי לאתר הזה https://www.pazpas.com/ שמציע הזנת תוכן לטפסים ממוחשבים דרך האינטרנט, ללא צורך בידע מוקדם וכל אחד יכול להירשם.
כותבים שם שאפשר להרויח מאות דולרים בכמה שעות
להירשם שם עולה 35 דולר
מישהו התנסה בתחום? יודע מה מדובר?
אשמח שתשתפו.
(לי זה נשמע קצת חשוד)
אחת ולתמיד, מנסה לעשות אצלי סדר.
בקצרה: אם יש לי בטוח בריאות פרטי - האם יש צורך בביטוח משלים בקופת החולים או שמספיק לי הבטוח הממלכתי שעולה 0 ש"ח?
אם יש עדיפות לבטוח פרטי - מה אני צריכה לשים לב שיהיה בו.

קצת רקע:
היה לי ביטוח משלים בקופ"ח (מכבי שלי) "פתאום" בצורה מוזרה הוא התבטל (לא הייתה לכך שום סיבה) לא שמתי לב לזה.
אחרי חצי שנה התקשרו אלי ממכבי, למה ביטלתי ואין לי שום ביטוח וכו', רציתי להחזיר את ה"מכבי שלי" אמרה: יש תקופת המתנה.
התעצבנתי, אז היא אמרה שאם אני אלך עכשיו למשרדים של מכבי ואשלם את החצי שנה שלא שלמתי לא יהיה לי המתנה.
הלכתי למשרדים שלמתי טבין ותקילין, ירד מהאשראי ו..... זהו, לא כלום. (בטפשותי לא בדקתי שממשיך לרדת לי הו"ק למכבי)
אחרי חצי שנה שוב הניציגה החביבה ממכבי - ש... אין לי בטוח וכדאי לי ולמה לא.... ואם אני רוצה שלא יהיה לי תקופת המתנה זה רק דרך המשרדי וכו' וכו', אין לי אפשרות זמינה כ"כ ללכת למשרדים שלהם. ואני רואה שזה גם לא כ"כ עוזר.
אבל - מה ששמתי לב ששלמתי 0 ש"ח לקופ"ח ולא היו לי הוצאות חריגות יותר מתמיד, הייתי אצל רופאים, קניתי תרופות הכל הסתכם סה"כ ב237 ש"ח ליותר משנתיים בלי לשלם שקל לביטוח.
וכאן השאלה - יש לי בטוח פרטי, האם צריך גם את הבטוח המשלים? בהנחה שאני לא זקוקה לטיפולים פרא רפואיים, משקפיים ושאר בונוסים נחמדים. האם יש דברים קריטיים שמפסידים כשנמצאים בבטוח ממלכתי?

@אבידובי אולי את תוכלי לנדב מידיעותיך?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה