פורום 'חדר מורים'

פורום זה מיועד למורים ומחנכים, מורות ומחנכות, גננות, וכו'. המעוניינים לעזור ולהיעזר, בחומרי לימוד, שיעורים, וכו'.
מורות יקרות!
אני עורכת מחקר קטן בנושא הקונפליקט בין הבית לעבודה אצל מורות חרדיות,
אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מזמנכן (היקר..)
ולענות על השאלון בקישור המצורף.
http://goo.gl/forms/w3HU6GpNPw

(בהתחלה הוא קצת חופר, אבל אחרי זה זה יזרום לכן מהר..)
במידה והקישור חסום לך- אשמח שתכתבי לי פה, או תשלחי לי מייל לכתובת:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואשלח לך את השאלון בקובץ וורד.

תודה רבה מראש!!:)
רחלי:):)
(אפשר להעביר את השאלון לעמיתות למקצוע)
  • 84
  • שלום וברכה!

אני רוצה להקים בעז"ה אתר שירכז מאות שיעורים ותכניות זמינים להורדה חינם אין כסף!

ברשותי עשרות חומרים עדכניים לדור הצעיר (מוקלדים ומטופחים בטוב טעם ללא ניחוח של מכונת כתיבה)- מראי לוח, קישוטי קיר, מדריכים, מצגות וכו'- גרסת PDF ודומיהם.

כל אחת שרוצה לעשות חסד- שתשלח אליי כל שכפול, חומר וכדו'- רק שלה או עם רשות מהכותבת המקורית- ובתמורה היא תקבל גישה לאתר חינם לכל ימי חייה בטוב ושנותיה בנעימים.

אשמח לדעת אם תהיה לכך היענות- אני רוצה לעשות זאת כחסד עם כל חברותיי למקצוע (זה יחסוך לכולנו זמן יקר של אלתורים ומחשבות נוגות על הספרייה בסמינר...)

ומה הנושאים? ובכן, אנגלית (אכן כן!), יהדות (בעיקר), תורה-נביא, מועדי השנה, "לאורם נלך", חשבון, מבחנים ממבחנים שונים, מראה לוח, קישוטים, דפי מבצע, דפי קשר, דפי חזרה ודפי מדפי שונים.

גיל? אין הגבלת גיל. כולם מוזמנים.

קטגוריה נוספת: תכניות!! כולנו רעבות לתכניות נוסח "בתיה"- הפעלה נחמדה, הקראה, מצגת וכדומה- שימו לב: לא פרסומות.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> המייל שלי:

תזכנה למצוות!

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה