פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש לי "אל פסק" של חברת אדויס, שעולה כ-350 ₪ עם אחריות לשנתיים,
כל פעם שהפסיק לעבוד, קניתי חדש
במחשב הקודם עבד יפה בזמן הפסקת חשמל,
נתן עוד כמה דקות לסגור את המחשב בצורה מסודרת.
לאחרונה קניתי מחשב החדש, הטכנאי אומר שהספק יקר ומקצועי 750 וואט
בהפסקת חשמל שהיו לאחרונה - המחשב נכבה מיד והאל פסק לא עבד,
עדיין בזמן האחריות,
שלחתי ותיקנו, טוענים שאצלם הכל עובד ותקין
ושוב בהפסקת חשמל, האל פסק לא עובד והמחשב נכבה מיד
שלחתי שוב לבדיקה בחברה,
הם טוענים שהאל פסק תיקן ועובד אצלם,
אבל אל פסק כזה לא עובד כשיש "פיק", ז"א, הפסקת חשמל פתאומית מברק, עליית מתח וכד',
אלא רק מהפסקת חשמל רגילה יזומה, הפקודה עוברת לאל פסק שיתחיל לעבוד
לכן צריך אל פסק שתמיד המחשב יעבוד דרכו ולא רק בהפסקת חשמל, וזה עולה כ-1000 ₪,

איש מחשבים ששאלתי, אומר לי שכנראה הספק כח שלי רגיש ולכן מיד מכבה את עצמו,
הטכנאי מחשבים שרכשתי אצלו אומר שיש לך ספק יקר ומקצועי 750 וואט,
אולי הוא דורש אל פסק מקצועי יותר, אם כי לא שמעתי דבר כזה עד היום.

מצד אחד, נראה לי השקעה גדולה ביחס לכמה הפסקות חשמל בשנה,
מצד שני המחשב חדש ויקר, וחבל לי שיפגם בגלל הפסקת חשמל.
מכירים את הנושא?
שווה להשקיע בזה למחשב פרטי עם אחריות לשנתיים? (לפעמים מחזיק קצת יותר)
לכם יש אל פסק כזה?

אשמח לתשובות מנסיון.
תודה רבה.
 תגובה אחרונה 
אני רוצה להוסיף תמונה לשיר האם יש מישהו בקהל שיכול לעזור לי?
באמת זה דבר שימושי, איך עושים את זה?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה