פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

מצורף כאן קובץ, אתאר את התופעה, ואשמח להסבר ו/או עזרה (הקובץ הזה הוא רק תמצית מהקובץ המקורי וכאן חוזר על עצמו התופעה בצורות שונות).

יש לי טבלה, באחד העמודות של הטבלה יש מספר מסוים לכל רשומה.
כמו"כ יש טופס שבו יש תיבה משולבת ששם בוחרים מרשומות הטבלה הנ"ל.
כמו"כ יש שאילתה המבוססת על הטבלה, ובקריטריון מוגדר שיציג רק מה שנבחר בתיבה המשולבת שבטופס.

בנוסף יש שדה בטופס ששם אמורים לרשום מספר מסוים, ויש שדה נוסף ששם המערכת אמורה לכתוב, ע"י המאקרו.
בלחצן שבטופס מוגדר שאם המספר בשורה גדול (או קטן, אני כבר מבולבל) מהמספר המופיע בעמודה "מספר" שבשאילתה אז המערכת תשים 100 בשורה השלישית בטופס, ואם לא המערכת תציג הודעה "אין בונוס".

בפועל מה שקורה הוא שונה בתכלית ממה שאמור להיות.
לדגומה בחרתי בתיבת המשולבת ברשומה שבו המספר הינו 10500, ואז אם בשורה השניה בטופס הכנסתי 2000 הוא כתב לי באמת אין בונוס, אך אם הכנסתי 1000, ועד 1050 הוא כן הכניס 100 בשורה השלישית.
אז מה קורה כאן, איך ייתכן ש 2000 הוא מספר קטן מ 1000, או לחילופין, איך ייתכן ש 900 הוא מספר גדול מ 1050.
יש לי נטסטיק, ולאחרונה הוא לא מצליח להתחבר. מציג את הודעת השגיאה הבאה:
נטסטיק.PNG

מישהו יודע מה זה אומר, ומה צריך לעשות?
ניסיתי להפעיל את פותר הבעיות, ולא עזר.
כמו"כ שיחות טלפון אפשר כן לעשות.
יש לי מחשב טאבלט עם מסך מגע ניתק HP Pavilion 12-b100 x2 (למפרט המלא: https://support.hp.com/il-he/produc...pc/10862179/model/11954910/document/c05177163)
התקנתי עליו אימולטור bluestacks 3 אני עם סינון נטפרי והורדתי את זה משם (https://softwares.center/bluestacks-3/9)
עד כאן הפרטים הטכניים!
הכל עובד מצוין, הכנסתי אפליקציות ועני עובד איתן.
הבעיה:
כשאני עובד עם המסך במצב טאצ' אני יכול לפתוח את ה bluestacks ולנווט בתוכו עם הטאצ' אך כשאני פותח כל אפליקציה ומנסה לנווט עם הטאצ' האפליקציות לא מגיבות לטאצ' או שמגיבות לא לעניין, בקיצור הטאצ' לא עובד באפליקציות!
באפליקציות אני נאלץ לעבוד רק עם עכבר בלוטוס או עכבר של המקלדת הפיזית (מעניין שלכתוב עם המקלדת הווירטואלית של הטאצ' אני יכול אחרי שסימנתי עם העכבר איפה לכתוב)
לפני חצי שנה הטאצ' עבד באפליקציות כרגיל (אולי בגירסא הקודמת? לא זוכר, כמדומני שגם שהחזרתי את הקודמת הבעיה נשארה, אני חושש כעת למחוק את ה bluestacks 3 ולהתקין בחזרה את bluestacks 2 לניסיון בגלל כל הקבצים שיש לי שם)
אני צריך עזרה דחופה בעניין האם יש דרך לפתור את הבעיה?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה