פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יהודי צדיק לא יכול לעצור את ב"ב מלגלוש פרוץ דרך השכנים הצדיקים שלא שמו סיסמה על הראוטר. הוא רוצה לחסום את המחשב אבל שהילדים לא ידעו שאבא שם איזה תוכנה ומאידך הוא משתמש עם נטסטיק מסונן. אך לא שם איזה תוכנה שתסנן את הרשתות הזרות וממילא החיבור לשכנים זמין. בקיצור לחסום וייפיי בלא שיראו כלום.
זה נייח והם היו שמים כרטיס אלחוטי חיצוני.
בעקבות פוסט של יוסי ארבעים וארבע אני חושב הוא כתב שיש תיקיה שם נשמרות כל ההגדרות של חיבור לוייפיי ואם אין גישה לתקייה זו אז המחשב לא מצליח להתחבר כי אינו מצליח לייצור פרופיל בתיקיה הזו.
אבל איך חוסמים אותה, חשבתי לעשות הסרת הרשאות בלשונית 'אבטחה'.
האם יש צורה קלה להסיר את ההרשאות לגמרי מהתיקיה הזו ע"י איזה תוכנה שמנהלת הרשאות (מבלי להתעסק עם הלשונית הנ"ל) וככה אפי' למחשב עצמו ולסיסטם לא תהיה גישה לשם ובזה חסמנו את קליטת הוייפיי אבל מבלי שאף אחד ידע כי הוא ימשיך לחפש רשתות וינסה להתחבר אך למעשה לא יצליח
אני מקוה שהייתי פה מובן
  • 614
  • אני זקוקה לטאבלט כזה:
    1. עם מערכת הפעלה ווינדוס (מצידי 7... לא חייב את הכי מתקדם ואחרון)
    2. אופציה 1: ללא אינטרנט כלל / אופציה 2: עם סינון של נתיב
    3. עדיף עם מסך גדול ככל האפשר
    4. עם זיכרון של לפחות 34 גיגה (אפשרי פנימי + אפשרות הרחבה)
    5. עם אופיס מותקן עליו
    6. עדיפות עם אפשרות חיבור USB רגיל

לצורך: עבודה על תוכנות אופיס בלבד והאזנה לשמע.

בנוסף:
    אני זקוקה לשלט רחוק שיתחבר לטאבלט הזה ויענה על הצרכים הבאים:
    1. הרצת מצגות פאוור פוינט והצבעה עם מצביע לייזר
    2. אפשרות עבודה על כל תוכנה שתתוקן בטאבלט ובעיקר לפחות: אופיס ומדיה פלייר (זאת אומרת שיתן לי אפשרות עבודה מרחוק עם תוכנות האופיס ועם אפשרות השמע, כפי שצוין לעיל)
    3. עדיפות לשלט עם מקלדת בעברית

בנוסף:
    אני זקוקה למקרן איכותי וקומפקטי שיתחבר לטאבלט הנ"ל.
    משהו במשקל ובגודל לשימוש נייד מאד, ושגודל ההקרנה על הקיר תהיה לפחות של מטר ברוחב... (לא יודעת כמה זה באינצ':rolleyes:) + עם עדיפות לאפשרויות של כניסות USB וכרטיסי זיכרון המקובלים בשוק.

מי יכול להמליץ לי /למכור לי דגם שעונה על הדרישות לעיל?
    משהו אמין, איכותי ולאו דווקא הכי יקר...

תודה רבה!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה