פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום

אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק ברשת מקומית ולא מצליח

אני יודע מה הכתובת IP שלו [10.0.0.100]הגדרתי אותה לקבועה [מסכת משנה כתבתי 255.255.255.0]

שני המחשבים מחוברים פיזית עם כבל רשת לסוויצ'

גירסת המחשב שאליו אני מנסה להתחבר היא וינדוס 7 הום פרימיום

הפעלתי צ'יפ שמאפשר חיבור משתמשים מרובים למחשב

הצלחתי לעשות שיתוף קבצים כלומר אני יכול לצפות במחשב שממנו אני מנסה להתחבר בקבצים שקיימים במחשב השני

הוא מוציא הודעה לא יכול להתחבר

פעם אחת אחרי כל מיני משחקים הוא הוא לי הודעה כזאת

"אין אפשרות לאמת את זהות המחשב מרוחק

האם ברצונך להתחבר בכל זאת?

בעיה זו יכולה להתרחש אם במחשב המרוחק פועלת גירסה של וינדוס הקודמת ויסטה

או אם תצורת המחשב המרוחק לא נקבעה לתמיכה באימות שרת

לקבלת סיוע פנה למנהל הרשת שלך או לבעלים של המחשב המרוחק"

ממה כבר ניסתי לעשות:

בדיקת פינג - עובד
נטרול חומת האש במחשב שאני מנסה להתחבר אליו - לא עזר
החלפת כבל רשת במחשב שממנו אני מנסה להתחבר לכבל מוצלב בגלל שהמחשב קצת ישן - לא עזר

מה עוד יכול לעזור? אולי אני בכלל צריך ראוטר ולא סוויצ'? גירסה אחרת במחשב שאליו אני מנסה להתחבר?

תודה רבה רבה לעוזרים
אשמח מאד לעזרה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה