פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 334
  • http://www.yetesoft.com/pricing-editions/

מישהו מכיר את זה ? האם אפשר להגדיר את התוכנה כתוכנת דואר ברירת מחדל במקום האאוטלוק ?
    0 תגובות
    שלום לכם!
    קניתי את
    המכשיר הזה בAliExpress, דווקא מכשיר סיני חמוד, איכות שמע ממוצעת (יותר טוב מE1200 :)), תומך בלוטוס, דק מאוד (פחות מ9 מ"מ) ושוקל קצת, תפריט בעברית, יש גם מצלמה. עלה לי 112 ש"ח משלוח חינם (אפשר לבקש מהמוכר להחליף לאיזה IMEI שרוצים כך שזה גם תומך כשר).
    דא עקא שהגדרתי סיסמא למכשיר, כשכיביתי והדלקתי שוב את המכשיר הו דרש סיסמא, הקשתי את הסיסמא והוא טען שהסיסמא שגויה, ניסיתי עוד כל מיני וריאציות, שום דבר לא הלך, פניתי למוכר והוא שלח לי במייל כלים תוכנות לאיפוס המכשיר (אותו סיני לא יודע אנלית טוב, עד שצלחתי להסביר לו מה הבעיה), הוא צירף שלשה קבצים (הוא טען שצריך מערכת הפעלה xp בשביל זה), אחד מהם קשור לדגם המכשיר הספציפי Melrose s2 ועוד שני תוכנות, אין לי מושג מה אני אמור לעשות עם הדברים האלו :confused:
    העלתי את הקבצים שהוא שלח לי לג'מבו מייל
    http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=736A392F335458314B68413D
    מי שמבין ומוכן לבדוק ולהדריך אותי מה צריך לעשות אודה לו מאוד
    כאן או במייל a058052 גימייל קום

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה