פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש ברשותי כונן גיבוי חיצוני (1 טרה,WD,USB2,גדול 3.5)
יום אחד כשהכנסתי את החוט USB למקומו, הכונן לא התחבר למחשב (אין לי כבר אחריות על המוצר)
וכשניסתי לנענע את החוט בחור שלו אז לפתע זה התחבר ואחרי שניה שוב התנתק בקיצור בעיה במגעים,
אחרי כמה פעמים כשהבנתי שזה רציני הבעיה פתחתי את הכונן וגיליתי שהחיבור USB המקובע על ה"לוח אם" (שאליו מחובר גם החשמל) התנתק טיפה ממקומו
ובהעיה היא שלא נראה לי שהלחמה תעזור מכיון שכשאני מנסה ללחוץ אותו בכוח בחזרה למקומו זה לא תמיד ישר מתחבר אלא עדין צריך לשחק איתו קצת ועדין זה פתאום מתנתק וכו'
שאלתי ובקשתי
א) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזו חתיכה חדשה (כוונתי לכל ה"לוח אם" כמובן) ומה מחירו (אני לא חושב ששוה לי להשקיע מידי הרבה כסף בכונן הזה בזמן שבכל רגע נתון כבר אני מעונין להזדרז ולקנות כונן גודל 2.5 וכל זמן שעבד לי טוב דחיתי למחרתיים ולעוד שבועים וכו')
ב) ואנסה את מזלי שאולי יש למישהו כזה מכונן שהפסיק לעבוד לו, או משהו כזה שמוכן להביא לי.
ג) או כל עזרה ועצה לבעיה ההזויה הזאת
(אפילו חיבורים פיראטים,העיקר שיעבוד חלק)
זה מצב המודם:
צפה בקובץ המצורף 157081
האם האלחוט אכן מוגן שאי אפשר להכנס בלי סיסמא?
ואולי זה צריך להיות ממוקם בסעיף אחר בכלל?

(לא מכיר כלל את הנושא, אז נא לענות בשפה של אנשים פשוטים...)

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה