פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

מה אתם אומרים סתם חשבתי לעצמי למה לא לפתוח פורום סינון אתרים?
מה רע במצב כרגע?
המצב כרגע שכל מי שרוצה לברר על איזה ספק אינטרנט מסונן פותח אשכול מחדש, חוץ מזה שזה פחות נוח לגולשים לכתוב את מה שהם כתבו כבר 3 פעמים גם בפעם הרביעית גם מצד פותח האשכול יהיה הרבה יותר יעיל אם יהיה פורום סינון כי אז כל המידע יתרכז במקום אחד .
אחד מחברי הפורום ממש חשב עלינו וכתב תוסף שימושי למשתמשי אתרוג עוד יומיים האשכול החשוב הזה צולל בעמקי הפורום ונעלם דבר שיהיה חבל מאוד, דבר זה נכון גם לגבי כל מיני טיפים ותוספים שעוזרים לסינון תוכן.

(אני חושב שברגע שיהיה פורום כזה נוכל לראות יותר שיתוף פעולה בנושא הזה מצדם.)​
למה זה יהיה טוב?
בכללי דבר זה יכל להיות מועיל כי אם יהיה פורום סינון זה אומר שפרוג יהיה הראשון שפותח פורום סינון שמכיל את כל חברות הסינון שעובדות כרגע , חוץ מזה שזה ישים את פרוג יותר על המפה מבחינת חברות הסינון (הם ירצו להבהיר דברים בקשר למוצר שלהם לא?) זה גם נכון יותר כי כמו שיש פורום חרדי מקצועי לעיצוב גרפי ופורום חרדי מקצועי לעריכת וידאו בתור חרדים שאמורים לגלוש לאתר החרדי אולי זה רעיון טוב שיהיה מקום מרוכז עם מידע על סינון הנט לא ככפיה אלא כמידע מקצועי.​

דבר נוסף שנרוויח זה שהחסרונות והמעלות של כל החברות יהיו אחת מול השניה דבר שעשוי לגרום ליותר תחרות בניהם.
קניתי כונן קשיח של 1 TB של WD
צפה בקובץ המצורף 157432

וזה USB3 ויש לי במחשב חיבור USB3
אני חיברתי את הכונן רגיל אני לא רואה שזה מעביר קבצים יותר מהר מרגיל ב"גרוש"
נדמה לי שכנראה אני צריך להתקין קודם את התוכנה של WD ע"מ שיפעל
אבל שימו לב לדבר מוזר -אין אצלי בתוכנה את הלחצן "הבא" (אך ורק "יציאה") כלמור אני לא יוכל להתקין את התוכנה
מישהו יודע מה הפתרון?

צפה בקובץ המצורף 157431
שלום לכם!
האם מישהו שמע על התוכנה Shape Collage, הורדתי אותה
כאן מהפורום ומשום מה כשאני מנסה להפעיל את התוכנה נפתחת לי הודעה זו, מה זה אומר? תודה מראש למסייעים :)
בעיה רציני שנוצרה,

טכני בכיר, השתלט מרחוק למחשב X
לפי שבעיה שהיה לו שכל כמה ימים המחשב מאפס את עצמו לזהה להתקן אונקי
הוא פנה לטכנאי X, ולפי הבעיה הוא מצא שאינטל מפרסם מי שיש לו את הבעיה הזה שיעשה עדכון ביוס וזה יפתר את הבעיה
הטכנאי עשה לו עדכון ביוס מרחוק, והלך

ועכשיו הוא אומר לי שהמחשב נשאר אל החלון הראשון שמדליקים מחשב
כדגומה: אני רואה את החלון של אינטל, כתוב לי שאני ילחץ F2 לביוס, F7 לעדכון ביוס דרך פלאש, F10 בחירה אתחול,
אני צריך ללחוץ בשתי שניות הראשונות, ואז אני נכנס לפקציות האלו, אם לא הוא נתקע

ואני ראיתי שאם אני מנסה לעדכן ביוס דרך F7,
אז אם אני רוצה לשדרג לגיסרה יותר מחר, הוא מביא לי שגיאה 0X8000000000000015 , 1560
וחוץ מזה אני לא ראיתי עדיין שהביוס משודרג, אם אני יכול לעלות איתו שידרוג

ראיתי לפי השגיאה הזה, שאחד אומר לנסה לשדרג לעדכון פחות מעדכן, אבל הוא לא נותן לי הוא נעצר שאני לוחץ אנטר

אז מה עושים???????????????

מאוזר
לפי הלוח זה הדגם
BIOS Board DH61WW

לפי מה שמעדכן זה
BIOS Board DH61BE

לפי אינטל ראיתי שזה אותו קובץ!?!?!?!?

תודה
http://clearch.org/ האתר החמודי הזה השתלט לי על גוגל וכל פעם שאני פותחת דף של גוגל נפתח הדף הזה במקום. אין מה לעשות חוץ מאשר לאפס את הדפדפן?
יש ברשותי ראוטר אלחוטי זה- http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/
אני מעונינת לחבר 8 מחשבים לאותו ראוטר ושלא יהיו מחוברים לאינטרנט.
ורציתי לוודא האם הראוטר הנ"ל מתאים.
אודה לכל מידע בענין.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה