פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שימו לב מה קורה אצלי במחשב כשאני עושה "עכבר ימני" על תיקיה (מצורף תמונה)
צפה בקובץ המצורף 132091
רשימה מטורפת של דברים -ובשביל לעשות מחק לתיקיה אני צריך כל פעם לרדת בחץ וזה נוראה מרגיז
האם מישהו מכיר פתרון לזה (לא ע"י הורדת תוכנות כי אני צריך את כולם-וגם התקנה מחדש בשינוי ההגדרות זה סיפור מסובך מאוד) כגון תוכנה ששולטת על זה
היתכן שאקסס טועה?

לקחתי ממיקרוסופט את הקודים
כאן:
http://office.microsoft.com/he-il/access-help/HA001110218.aspx

הבעיה שברמת שורה (בתוך ה24 שעות ) כלומר כמה זמן חלף מזמן הכניסה עד היציאה זה מחשב מצוין
אבל בסיכום של כל השעות יחד זה טועה
אקסס נתנה לי 14 שעות פחות מהנכון שזה משמעותי :(
אחרי שלל שמועות, דיווחים ודליפות כאלה ואחרות זה כאן, חברת גוגל מכריזה על שירות הGoogle Drive ואתם כבר יכולים להירשם ולהנות מאחסון בענן של 5 ג’יגה בהם תוכלו לאחסן תמונות, מסמכים (תודות לאינטגרציה עם שירות הגוגל דוקס), סרטים ובעצם כל קובץ שתרצו, drive.google.com על מנת להיכנס לשירות.

כבר לפני כשנה שמענו דיווחים אשר הגיעו מעיתון הוול סטריט ג’ורנל על השקת השירות אשר יאפשר אחסון תמונות, מסמכים סרטים ובעצם כל קובץ אפשרי יחד עם גישה נוחה לקבצים בכל עת דרך ממשק יעודי, השירות מתכוון להילחם ראש בראש עם שירות ה-Dropbox אשר הושק בשנת 2008 ומציע למשתמשים 2 ג’יגה-בייט אחסון והרחבת הנפח תמורת תשלום או הזמנת חברים, שירות הGoogle Drive כעת מציע למשתמשים 5 ג’יגה-בייט אחסון.

מתחרה נוספת שאיתה Google צפויה להתחרות היא כמובן חברת אפל יחד עם שירות הiCloud שלה, אשר זמין לכ200 מליון משתמשים ברחבי העולם דרך מכשירי אפל, וכמובן ישנן מתחרות נוספות בקטגוריה זו כמו Box אשר מציעה למשתמשים כ5 ג’יגה-בייט אחסון בחינם.

שירות ה-Google Drive מגיע יחד עם תוכנה יעודית אשר מותקנת על מחשב המשתמש ומעניקה לו מן "שער" לנפח האחסון אשר ברשותו, דרך הממשק יוכל המשתמש לעלות בקלות קבצים שונים אשר ניתנים לצפייה או עריכה במגוון פלטפורמות כמו מערכת אנדרואיד ומערכת ה-IOS של חברת אפל.

Geekspot
שלום,
אני בונה כעת כהמשך לתוכנה קיימת של קבלות וקשר עם תורמים, תוכנה לניהול טלמרקטינג

הטפסים, הדוחות והתזכורות הרגילים כבר עובדים בס"ד יפה
אולם מנהל העבודה שלנו רוצה שיהיו כמה דוחות רציניים שיסכמו את הכל עם סטיסטיקות ובדיקות שיקחו נתונים מכמה טבלאות בחתכים של תאריכים

בהתחלה ניסיתי לבנות דוח מתוך כל הטבלאות כאשר בתוך הדוחות יש דוחות משנה מכל הטבלאות הנ"ל (תשלומים, התחייבויות לתשלומים, התקשרויות שטרם נענו, הוראות קבע וכו')והוא מציג בדוח העקרי את הנתונים ששלף מהדוחות משנה
אבל אני לא מצליחה לבקש שישלוף לי מהדוחות משנה נתונים בחתך של תאריכים
כלומר כל שורה בפרטים של הדוח העיקרי יציג את הנתונים של התאריך מהדוחות משנה
(כמובן שבכל הדוחות הקיבוץ הוא לי תאריך כדי שבפרטים יוצגו לי הסיכומים לפי תאריך)

בהמשך ניסתי ליצור טבלה ומס שאילתות פעולה שיכניסו את הנתונים לתוך הטבלה
אולם כל השאילתות שלי הן שאילתות הצלבה עם סיכומים וקיבוצים וזה לא עובד בשאילתות פעולה

תכל'ס אני דיי תקועה כרגע
ומקוה שהצלחתי אפושהו להבהיר את בעייתי
אם למישהו יש רעיון או ביצע בעבר משהו דומה
אשמח לשמוע לכל טיפ בנושא

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה