פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

במדינת ישראל, עד כמה שזה יישמע מוזר, השירות כמעט הכי נצרך ברשת הוא בעייתי, איטי, ודוחה.
שירות 144 של בזק באינטרנט.

השירות שאמור להיות הנגיש והקליל ביותר, חולה במחלות נפילה רבות, ממשקו כבד, איטי להחריד, טיפש ובור.

חשדן תמוה: אין לי מושג מדוע בחצי מהמחשבים הוא מחליט שאני תולעת אכזרית, ומבקש ממני להקליד אותיות אימות. ואם כבר, מדוע לא בעברית, בכדי שלא איאלץ להקיש שוב ושוב אלט-שיפט/קאפסלוק?

טרחן ונלאה: אני מחפש את משה כהן מרחוב שמואל הנביא 15 בירושלים? אני צריך לעשות זאת בשני שלבים. א. משה כהן ירושלים. ב. במנוע הכתובות שלו מתוך התוצאות. אין אפשרות בפעולה אחת. מדוע?

סוחר ערמומי: הוא לא מוצא עסק בשמו המדוייק? הוא מציע לי 15 סיווגים דומים במקום להציע לי 15 שמות דומים לעסק.

עצות אחיתופל:
השלמה אוטומטית? (בלומנ...) רק בהצעה! אין אפשרות ללחוץ אנטר או על החץ השמאלי בכדי לומר לו: כן כן! התכוונתי לבלומנקראנץ. כן הדבר בערים. חובה לכתוב 'מעלות תרשיחא' ו'באקע אל גרביה'. מושלם וללא טעות.

כיום, בחיפוש עסקים התייאשתי ממנו. אני כותב בגוגל 'לאומי טלפון' והגוגל מציג לי כבר בתוצאות החיפוש את המספרים, באחת התוצאות הראשונות. רק שלחיפוש טלפונים פרטיים הוא עדיין לא הגיע.

ועדיין לא דובר על כלי העזר החכמים שגוגל מציעה כמו 'אולי התכוונת?' וכן הבנה של כתיבה בעת מקלדת הפוכה, תרגום שמות משפחות ופרטיים, ועוד פתרונות שחברה בגודלה של בזק אמורה להתחיל לחשוב עליהן.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה