פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום.
ברצוני לקנות מחשב ומסך חדשים, והמקום לדעתי הטוב ביותר להתייעץ בענין, הוא כאן - בין הגרפיקאים/ות שיודעים מהשימוש היומיומי מה נצרך ומה מיותר.

המטרה של המחשב והמסך - גרפיקה, תוכנות אדובי וכדו'. לדוג' שימוש בפוטושופ ואילוס' (ואולי אפי' אינדי') במקביל. (כמובן תוך כדי שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט כשר:)).

אז זהו, שאין לי ממש מושג מה נצרך לכך, האם להשקיע במעבד (I7, או I5 או אפי' I3 יספיקו), האם מספיק להשקיע רק בזיכרון, איזה כרטיס מסך מומלץ (או שבכלל אפשר להסתפק בכרטיס המובנה בלוח), מה החשיבות של יצרן הלוח (GIGABITE או דווקא ASUS/INTEL), ספק כוח - 450 W מספיק?, האם יש חשיבות למארז וכו' וכו'.

ולגבי המסך, קיבלתי המלצה לברר על מסכים עם דיוק כרומטי גבוה (אל תשאלו אותי בדיוק מה זה, הבנתי שזה נותן דימיון טוב יותר לצבע האמיתי), מאידך הם מסכים יקרים. האם יש לכם מסכים עממיים כמו SAMSUNG וכדו' שמספקים?

תקציב - כמה שצריך, אין טעם לדעתי לחסוך במוצר שצריך אותו לטווח ארוך. מאידך כמובן שאין עניין לזרוק כסף על תוספים מיותרים (כרטיס קול 9 ערוצים וכדו'... - למרות שאני אוהב מוזיקה:)).

אשמח ליעוץ מפורט (עד כמה שאפשר), ואני בטוח שזה יעזור לרבים נוספים.

תודה רבה
אני מחפש בנרות תוכנה שתאפשר תצוגה ממוזערת לכל קבצי אדובי
יש פיתרון לקבצי פוטו שופ ואילוסטרייטור
עיין ערך
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43404
אך אין לכל קבצי אדובי וגם שהפתרונות שמובא באשכול הנ"ל לא תמיד עובד טוב.

מצאתי בעבר תוכנה אבל גם היא לא הועילה.
אשמח אם לאחד מחברינו יש מידע מועיל בנושא.

תודה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה