פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 849
  • בתקופה האחרונה, התלוננו כמה אנשים על כמה שגיאות, וכמו כן היו כמה שדרושים שביקשו או שחשבתי בס"ד לסדרם בין קודי היישום.

ובכן, בס"ד ביום האחרון ישבתי על זה, והשתדלתי לסדר מה שמצאה ידי בס"ד, הנני לבקש מכל המשתמשים להשתדל להתעדכן ולעמוד בקצב, לטובת הכלל.

להלן כמה באגים שהשתדלתי לסדר, בקשתי שתודיעו אם הסתדר - וכמו כן שתמשיכו להודיע ולבקש מה שצריך, יישר כח.

• הסרה דרך לוח הבקרה, מקוה שהסתדר למי שהיה לו בעיה עם זה, נא להודיע.
    • מניעת קריסה מפעם לפעם בסיום הורדה, לא התברר לי למה זה קרה לאיזה אנשים, אך הדיווח הכללי הוא רק מהגרסאות האחרונות, השתדלתי לסדר שם משהו, נא להודיע אם כעת זה בסדר.
    • בגרסה האחרונה בטעות נחסם צפיית סרטוני הצעות דרך דפדפן התוכנה גם למשתמשי נטפרי, בטענת לפני עור, למרות שזה לא אמור להיות כך, השתדלתי לסדר, אשמח לקבל עדכון על כך שכעת זה תקין בס"ד.
    • עוד כמה שיפורים ויזואליים, ועוד, חלק לא רלוונטי לפרסום ממוקד, וחלק אני כנראה לא זוכר, אבל היו הרבה עניינים בס"ד.

תודה לכל המפדבקים לי במייל! זה עושה לי תחושה טובה ומרץ ונחת! אין עליכם בעולם!

תודה לכל המעוררים והמדווחים והעוקבים, זה נותן לי אינדיקציה איך לשפר זאת לטובתכם!

להורדה מהאתר הרשמי:
    http://horadah.click/
    לא צריך להסיר את הישן, ניתן להתקין את החדש גם אם הישן מותקן, התוכנה תזהה את ההסרה ותסיר אותה ותתקין שוב בעה"י.
    כמו כן ניתן להתקין רק קובץ עדכון המופיע באתר, קל פשוט ומהר יותר.
    • תודה
    Reactions: יעל!!!! ו-etidan2 //
    0 תגובות

'קיפמדיה' - כשמו כן הוא!​

השיטה החדשנית והמשוכללת להזרמת מדיה מאובטחת, בהפעלה אוטומטית כמו הקובץ עצמו - אך ללא גישה לקובץ פיזי.
    כלומר, הופכים את הקובץ לנגן עצמו - שהוא קובץ כמעט ללא משקל! והוא נפתח כנגן רגיל, אך בהגבלות היוצר ו/או המשיק וכדו'.

אני חוזר, כן כן! אין שום קובץ בכונן! לא תמצאו אותו באבריסינג ובשום מקום! הוא אכן איננו בכונן, הוא מתנגן ישירות ממסד היישום עצמו, ומזוהה על ידי קודים מוגדרים בהתאמה אישית, מכאן הדרך לרישיונות פשוטה יותר! אתם קובעים את הרישיון! אם זה קוד הפעלה, או זיהוי כונן/רכיב מחובר למחשב בזמן אמת, וכדו' מיתר ההגבלות, אין יותר העתקה לא מורשית! כי אין קובץ...

השקה ראשונית - גרסת בטא, כרגע לאודיו בלבד, אך בממשק משוכלל מהודר ונחמד, תומך גם בקובץ חיצוני רגיל של MP3 וWAVE כהדגמה.

נסו אותו ודווחו לי אם עובד כשורה, אשמח לקבל הארות ובעיקר הערות.

תודה רבה לכולם!

להורדה:
    https://n.zelaze.ovh/s/JsH6i8T8BBcMSeq/download/קיפמדיה - הזרמת מדיה מאובטחת.exe

1710202393832.png

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה