פורום קהילת מפיקי במה ואירועים

פורום קהילת מפיקי במה ואירועים מיועד לאנשי מקצוע מתחום הבמה והפקות האירועים מהמגזר הדתי והחרדי, הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלת הפורום: אלישבע אבר
להצטרפות לקהילת במה ואירועים, הקש כאן
פותחת פה פתח לדיון חם----

לפני כל הפקה יושב צוות וחושב עליה שתצא מושלמת, מכל הבחינות
בשלב ליקוט הרעיונות המאפיין המרכזי הוא המסר, התוכן, מה שהצופים ייקחו אתם הלאה ויזכרו מההפקה שלנו.
אין כמעט תסריט בציבור שלנו, שלא עובר ביקורת של אנשי חינוך שיתנו את דעתם על התוכן.
ובשיטוט קל פה בפורום אני רואה הרבה דיונים על הופעות וסרטים ריקים מתוכן, רעיונות פשוטים שמובעים עם אורות וצבעים, עם הרבה רושם וחיצוניות ריקה.

לכן, אשמח לשמוע מכן, מה עושה הופעה לבעלת תוכן? לא, לא הכתיבה והעלילה
זה ברור ומובן
אני מתכוונת לרבדים העמוקים יותר

כתבו פה בעבר שאין היום תוכן אמיתי בהופעות
אולי יש לכן הגדרה - מהו תוכן אמיתי?
אני שואלת באמת מתוך התעניינות,
אני עובדת עכשיו על כתיבת תכנית, שהדגש בה הוא על תוכן טוב!
ומאוד מעניין אותי לשמוע דעות שונות בעניין התוכן מאנשים שנחשפים להרבה תכנים, יוצרים בעצמם כאלו ויש להם דיעה ממוקדת בעניין (או שלא, גם אשמח לשמוע)...

אשמח לשמוע מכן, כדי לעזור לי, וכדי לעזור לכל מי שיראה את האשכול הזה כמובן...

דבורי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה