צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

יש לי את המכשיר המעולה הזה קרוב לשנה, הזמנתי אותו מאליאקספרס, והגיע לי תוך 8 ימים. כמובן שהמכשיר חדש לגמרי, ולא מחודש או משהו כזה. כעת הזמנתי עוד אחד, לבן משפחה נוסף.

יתרונות:
1) שמיעה מעולה, כיאה למותג "נוקיה".
2) קליטה מעולה (הוט מובייל).
3) בטריה מחזיקה מעמד הרבה זמן. זה לפחות ההתרשמות שלי יחסית לנוקיה 225/215.
4) פלסטיק חזק. נפל לי מגובה כמה פעמים ולא קרה כלום, גם הבטריה לא יצאה מהמקום.
5) מחיר מעולה (כ-100 ש"ח).
6) תומך בעברית באופן מלא + בלוטוס 5.0 + תומך 2 כרטיסי סים.

חסרונות:
1) רטט חלש מידי.
2) הלחצן העליון מצד ימין משמש כקיצור דרך להפעלת/כיבוי הרדיו. לא מצאתי דרך לבטל את זה.
3) מקשים עלולים להילחץ בכיס (אני משתמש קבוע בנעילת מקשים).

לסיכום: המחיר שווה בהחלט את התמורה. בוודאי בייחס לנוקיה 215/225 שנפוץ כל כך בקרב חובבי הנוקיה שרוצים דור 4.
צפה בקובץ המצורף 1865971
צריך לקחת בחשבון שכשמכניסים סים כשר הוא נחסם, וצריך להתקשר למפעיל שיפתחו את זה. מה שידוע לי אפשר לפתוח את זה רק ברמי לוי או בהוט מובייל.

להלן קישור (שיווקי) לרכישה:
בגלל המדיניות החדשה של פרוג שאי אפשר לעלות כתבות שלמות מאתרים אחרים, הנה של גרוק על מה צריך לדעת:

### כותרת הכתבה: הטבה וקוץ בה: התחום האפור של רפורמת המכס ופטור המע"מ

**תאריך פרסום:** 6 בינואר 2026

**סיכום תמציתי:**

הרפורמה החדשה במכס ומע"מ, שנכנסה לתוקף ב-1 בינואר 2026, מכפילה את רף הפטור ממסי יבוא ל-150 דולר (כ-560 ש"ח), ומאפשרת רכישות אונליין ללא מסים עד סכום זה. עם זאת, המדינה הטמיעה מערכת ניטור דיגיטלית מתקדמת שיוצרת "אזור אפור" של בירוקרטיה ועיכובים.

**נקודות מרכזיות:**
- **איחוד חבילות:** אלגוריתמים מאחדים אוטומטית חבילות שנשלחו בתוך 72 שעות לאותו לקוח אם הסכום המצטבר עולה על 150 דולר, ומטילים מע"מ של 18%. המלצה: להפריד הזמנות ב-4-5 ימים.
- **נטל ההוכחה על הצרכן:** חבילות בחשד נעצרות, והלקוח צריך לספק מסמכים מפורטים (חשבוניות, אישורי סליקה). עיכובים גורמים לדמי אחסון, במיוחד בבלדרות פרטיות (DHL, FedEx).
- **רשימת מעקב סמויה:** המערכת מדרגת "אמינות" לפי תעודת זהות; חשדות קודמים מובילים לבדיקות מחמירות ועיכובים ארוכים.
- **עמלות נלוות:** חברות שילוח פרטיות גובות עמלות חדשות (80-130 ש"ח), שמבטלות את החיסכון בפטור.

**מסקנה:** הרפורמה נועדה להוזיל את יוקר המחיה, אך בפועל יוצרת עיכובים, עלויות נסתרות ואפליה כלפי צרכנים פחות טכנולוגיים. המלצת הכתבה: להעדיף משלוח בדואר ישראל הרגיל ולהקפיד על הפרדה בין הזמנות.

בס"ד
------עדכון אלול תשפ"ד-------
יצא דגם חדש יותר עם הרב יותר זכרון אחסון (32 ג'יגה!) עם כל המעלות של הדגמים הקודמים, ושיפור ניכר בבלוטוס (5.0),
מצורף קישור לרכישה (ק.ש.), וקישור נוסף לסקירה קצרה על הדגם הספציפי.

שלום לכם שוב,
אחרי כמה סקירות שהעליתי על מוצרי אודיו (של חברת טרונסמארט), ופניות שקיבלתי חשבתי לרענן את הסקירה על "ה-נגן" לטעמי, אני שמח שבזכותי במהלך ה4 שנים לערך מאז המלצתי עליו כאן לראשונה, הוא נרכש עשרות פעמים אם לא יותר, ולרוב ממש אני חושב שהיו מרוצים מאוד,
כן, היו פה ושם תקלות פעמים שהצלחתי לעזור לפתור את הבעיה ופעמים שלא (גם לי...), אבל בכללי זו עסקה שווה.
לא, זה לא נגן ברמה של סאנדיסק (וזכור לטוב הקליפ פלוס שהוא הדגם הכי פרקטי שלהם, שאני מתיימר להכתיר את הנגן הזה כמחליפו, למרות שחיצונית הוא דומה יותר לזיפ, וסליחה שבלבלתי אתכם...) אבל במגווון האפשרויות העומדות כיום במיוחד בשוק הנגנים הסיני על כל המשתמע לכך, זה יהיה הנגן שהכי תיהנו ממנו, הן מבחינת זמן סוללה, הן מבחינת משקל ופרקטיות (למה להחזיק מכשיר בגודל של סמארטפון עם טאצ' דפוק בשביל מוזיקה, למה???) והן מבחינת ממשק, עם הרבה פונקציות ופיצ'רים שונים שמשדרגים את חווית השימוש, ברמה גבוהה.

לא נלאה יותר מידי, השתדלתי לפרט את כל הפונקציות שיש בנגן וזה הרבה, אם כי לא הכל שימושי, אבל תמיד יכול לבוא לידי שימוש.

מדובר בנגן שנמכר בארץ (בעבר) ע"ש "גלסבה פלוס" [8 ג'יגה] ועולה בסביבות ה180 ש"ח, לא ראיתי יותר זול.
לאחר ביקור באתר אליאקספרס, אני רואה את אותו נגן תחת שם היצרן או שם מותג אחר, בפחות מחצי המחיר!! [16 ג'יגה בכ90-100 ש"ח, 8 ג'יגה בפחות…!].

כמובן שהחלטתי לבדוק אם זה אותו דבר, ו.. כן. כמובן שבקושחה שנמכרת בארץ הורידו בחלק מהם את הרדיו ועיצבו את התפריט הראשי בציורים אחרים, אבל בממשק כולו, הנגן אותו דבר [חוץ מדבר אחד שאפרט בהמשך]. בקיצור קניה מוצלחת! שימוש של למעלה משנה בצורה מאסיבית ועובד כמו חדש, מאז אני אוחז בכ15 יחידות ומעלה שהזמנתי ומכרתי/נתתי לקרובי משפחה ועוד, אני לא מדבר על העשרות שנקנו בזכותי…

זה נגן שלדעתי הכי ריאלי נח ומוצלח שאפשר להשיג היום.

נתחיל עם המפרט, חשוב לי להדגיש: כל הנכתב כאן, הוא מנסיון!

נגן מוזיקה
נתאר כאן בפירוט את הפונקציות הקשורות למוזיקה.
השמעת מוזיקה בחלוקה לפי: אלבומים/אמנים/סגנונות/תמונת האלבום/רשימות השמעה, אמנם שמיעה לפי אמן או שם אלבום מצריכה שבמחשב יהיה מוגדר על הקבצים את ההגדרות הנ"ל, וכיום לא תמיד זה קורה.
לכן הגישה הרווחת לקבצי המוזיקה זה דרך "תיקיות", שם כל הקבצים מחולקים כמו בתיקיות במחשב, רק הסדר הוא לפי סדר העתקת הקבצים, גם בתוך תקיה, דהיינו לאו דווקא לפי הא' ב', לדוגמא: אם העתקנו בב"א 15 תקיות של אמנים שונים, מה שנכנס באותה העתקה הוא יסדר לפי הא' ב' גם בתוך התיקיה, אבל למשל כל תקיה שתכנס לאחמ"כ תוכנס לרשימה לאחר ה15 תקיות הראשונות, עדיין השירים יהיו לפי הא'ב' כי העתקנו את כולם באותו העתקה ואז הוא כן מסדר, אבל אם העתקנו שירים בצורה לא מסודרת, את הסדר שלהם יהיה לפי סדר העתקתם.

• במהלך שמיעת שיר יש את הפונקציות של לבחור לשמוע את כל השירים של זמר זה או את כל השירים מהדיסק הזה דווקא, או מז'אנר זה.
  • לבחור צורת חזרה אם לחזור על אותו שיר כל הזמן או על אותו דיסק וכו'.
  • לבחור בהשמעת השירים בסדר אקראי
  • לבחור באקולייזר: רגיל / רוק / פאנק / היפהופ / ג'אז / קלאסי / טכנו / מותאם אישית.
  • לבחור בהרצת / האטת ההשמעה, מוצלח לשיחות והרצאות
  • לבחור בהגבלת הווליום, שלא יוכלו להגביה את הווליום למעלה מרמה מסוימת.
  • להוסיף או למחוק את הקובץ לרשימת השמעה [יש 3 רשימות לבחירה]
  • להגדיר טיימר לכיבוי [עד 100 דקות]
  • למחוק את השיר
  • להוסיף/למחוק/לגשת ל סימניה: זאת אומרת שלכל שיר יש אפשרות להגדיר עד 10 סימניות של מיקום באותו קובץ.

בלוטוס
בנגן יש אופציית בלוטוס, חשוב לקרוא מקטע זה.
יש גירסאות ישנות ששמיעת המוזיקה בנגן דרך הבלוטוס מחייבת כניסה למצב בלוטוס, ז"א בחירת הקבצים דרך הפונקציה של בלוטוס, ז"א אחר התחברות לרמקול וכו' נפתח [או יש להכנס ל] תפריט של הקבצים ושם צריך לבחור את הקובץ המבוקש, בפונקציה זו א"א לגשת לסימניה וכן עוד כמה מהפונקציות אינן, אקולייזר יש.
כמו"כ א"א להריץ קובץ במצב בלוטוס, וכן קבצים שנמצאים בזיכרון הנגן אינם מחולקים לתיקיות אלא לפי הא'ב', מה שבכרטיס כן מחולק כמו בכרטיס.
כיום כל הנגנים האחרונים שהזמנתי היו עם גירסא מתוקנת שהפעלת המוזיקה במצב בלוטוס היא כמו הפעלת המוזיקה דרך אוזניות חוטיות וכל הפונקציות הקיימות שם קיימות אף בבלוטוס, וכולל האזנה לרדיו דרך בלוטוס.

הקלטה
לנגן יש הקלטה מאוד מוצלחת עם הרבה אפשרויות:
  • בחירת פורמט הקלטה MP3, WAV ועוד משהו.
  • בחירת איכות רמת ומשקל ההקלטה, 5 רמות
  • בחירות 4 וריאציות או סוגי סינון רעשים
  • בחירה אם להקליט רק דיבורים וכשיש שקט הוא לא מקליט או הקלטה רצופה.
  • בחירה איפה לאחסן את ההקלטות בנגן/בכרטיס

רדיו
רדיו FM ברמת קליטה בינונית פלוס.
כולל הקלטת השידור [לוקח את הגדרות ההקלטה מההגדרות הקיימות במצב הקלטה]. בדגם הזה א"א לשמוע דרך הבלוטוס (רק בדגם המשוגרג יותר עיין להלן)
ושמירת 30 סימניות של תחנות, חיפוש אוטומטי.
הורדת הרדיו ניתנת ע"י ניתוק פיזי, בתחנת הורדת רדיו.
בשמיעת רדיו דרך בלוטוס עדיין חובה שיהיה חיבור אוזניות חוטיות לצורך אנטנה

וידיאו
הנגן תומך בהצגת וידיאו בפורמט מאד מוגדר, רשמית זה פורמט AMV 160/160, אבל גם בהמרת קובץ דרך תוכנת המרה להגדרות הנצרכות, זה לא מציג, האפשרות היחידה שהצלחתי היא עם תוכנת המרה שמגיעה בתוך הנגן [יש להתקין אותה במחשב], אם מחקתם את התוכנה, בעצם אין אפשרות לודיאו. אבל הוידיאו יוצג בתפריט ללא הצגת שום קובץ.
למי שבטעות נמחק לו הקובץ, מצו"ב התוכנה המגיעה עם הנגן, יש לחלץ את הקובץ למחשב, להתקין את התוכנה, ולבצע את ההמרה. חשוב לדעת כי לאחר ההמרה, הקובץ המומר מאבד מאיכותו, ואם יש לכם צורך בקובץ התקני, אל תמחקו אותו.
לחצו כאן להורדת התוכנה

תמונות
מציג את רוב קבצי התמונות [כמובן מעוות בדר"כ כי זה מסך מרובע והתמונה בדר"כ לא…]
בעת השמעת מוזיקה התמונה תוצג בפורמט יותר קטן בגלל הבטריה.
אפשרות להצגה ברצף והגדרה של כמה שניות לכל תמונה.

מד צעדים
האמת, שעוד לא בדקתי אותו על אמת.
ניתן לשמור עד 7 זכרונות.

קבצי טקסט
תומך בקבצי TXT שמועלים מהמחשב, כולל אפשרות לסימניה בתוך הקובץ. מוצלח לתפילת הדרך, לפרטי בעל הנגן ועוד.

לוח שנה לועזי
כלום. הוא מציג צורה של לוח עם אפשרות לעבור בתאריכים, אין מדי מה לעשות איתו.

סטופר
עם 4 מיקומים.

שעון מעורר
דבר ראשון כדי שיפעל צריך לחבור לרמקול…
לאחמ"כ לבחור בשעון מעורר פעיל, לבחור אם זה חד פעמי, ימי עבודה בלבד [לא וכלל שישי/שבת או משהו כזה] או כל יום.
אם זה חד פעמי לבחור תאריך.
להגדיר שעה.
לבחור צלצול [קובץ מהנגן / כרטיס או צליל רגיל]
לבחור עוצמת צלצול.
וללכת לישון…

חשוב לא לשכוח בגמר השימוש להגדיר כיבוי של השעון מעורר

[עוד פרט, אם אין לכם צורך אמיתי בזה, מומלץ לא להפעיל, כי אני עוד לא הבנתי מתי ולמה, אבל לפעמים אפ' כשזה כבוי זה מפעיל את הנגן אמנם לא מצלצל אבל הנגן נדלק, ולא נכבה, ובמוצאי שבת למשל כבר אין בטריה].

חווית שימוש
ממשק נח ביותר!!
בעת השמעת מוזיקה לאחר חצי דקה של אי לחיצה על לחצני הנגן, לאחר חצי דקה נוספת המסך נכבה, והדלקתו תתבצע ע"י לחיצה על כל לחצן בנגן, כשאין השמעת מוזיקה, לאחר כ2 דקות הנגן כבה מאליו, ברוב הגרסאות ניתן להגדיר לאחר כמה דקות ללא שימוש הנגן ייכבה.
בכל שלב, ניתן לכבות את המסך ע"י לחיצה קצרה על לחצן ההדלקה/כיבוי, ובעצם לנעול את הנגן מלחיצה בטעות (חוץ מלחצן הנעילה הנפרד).

זה בקצרה או בעצם בארוכה, תמצות של הפונקציות המועילות.

אז מה שכחתי?

אה, פשוט. הנגן בעברית מלאה פרט למד צעדים ולבלוטוס, אבל קולטים שם את הפונקציות מהר.

אז מה חסר?
כמובן

>>>>קישור לנגן דגם 8 ג'יגה<<<<
(קישור שיווקי, אם אתם קונים, אנא קנו דרכו)
אם הקישור לא עובד תעתיקו אותו ותדביקו בשורת הכתובת (ו/או תנסו בחלון גלישה בסתר)
אני נותן את הקישור הזה כי דרכם הזמנתי את רוב הנגנים ויש לי עם המוכרים האלה נסיון טוב, וכן משלוח מהיר [בפעמים האחרונות תוך שבוע היה בארץ ושבוע וחצי אצלי!,היה פעמים שתוך שבוע היה אצלי!]
למי שבכל אופן רוצה לחפש באלי אקספרס הדגם הרשמי הוא X50 או כיום הגירסא המעודכנת נקרא C50,
תחפשו MP3 C50.

יש אותו או ב8 או ב16 ג'יגה, אני הזמנתי רק 16 ג'יגה, אם כבר אז כבר…
ב4 צבעים, הדגם של ה16 בדר"כ זמין רק ב2 צבעים.

בהצלחה רבה!
ובהנאה.

דגם נוסף - אני מעתיק מה שהיה כתוב בקובץ שפרסמתי פה מספר פעמים, אבל דעתי השתנתה לאורך זמן, ומבין שניהם יותר נח הדגם הנ"ל.

אחרי כשנה וחצי של הזמנות משל הנגן הנ"ל, יצא לפני כחודש פלוס דגם משודרג של הנגן! (לחיפוש עצמי חפשו MP3 X56 או C56), לא התאפקתי והזמנתי אותו, הנה סקירה קצרה ואח"כ פירוט השינויים בין הדגמים.
ככלל, עיקרון הדגם הזה מובנה על כל הנכתב לעיל, כאן אני כותב רק את ההבדלים!
מבחינת גודל זה טיפה יותר גדול, ממש טיפה. תכל'ס הנגנים האלה קומפקטיים, ולא מורגשים כמעט בכיס, תחשבו לעומת נגני הטא'צ שתופסים את הכיס ועוד אין להם קליפס…
תפריט יותר מסודר וגופנים יותר גדולים. כמובן ג"כ תומך עברית.
הנה ההבדלים.
שדרוג עצום: בדגם הראשון כדי לשמוע דרך הבלוטוס צריך להכנס לבלוטוס ולהתקדם משם לבחור שיר מחדש ולשמוע אותו רק דרך אופציית הבלוטוס, באופציה זו לא היה אפשרות לגשת לסימניות להריץ וכו', כאן זה לא ככה, אחרי שנכנסים לבלוטוס ומתחברים חוזרים לתפריט הרגיל של המוזיקה ומשתמשים כרגיל. ואפי' אפשר לשמוע את הרדיו דרך בלוטוס (אבל צריך לחבר אוזניה כדי שיהיה קליטת רדיו)...
עוד שיפור, גם אחרי מעבר לרדיו או לבלוטוס תמיד הוא זוכר את המקום האחרון שהאזנתם לשירים, בדגם הקודם היה באג ששכח את המקום האחרון אם עברתם לאחד מהם.
נוסף אופציה להגדרה לאחר כמה זמן של אי שימוש הנגן ייכבה החל מ3 דקות עד שעתיים או שבכלל לא…
לחצני הווליום הוזזו מימין לנגן לחזית כפי שניתן לראות בתמונה. צריך עוד לראות כמה זה מורגש.
יש לדעת שבדגם הזה חלק מהנגנים צריך לדחוף את הכרטיס לחריץ קצת יותר עמוק מנגן רגיל...
קישור לדגם המשודרג
אם הקישור לא עובד תעתיקו אותו ותדביקו בשורת הכתובת (ו/או תנסו בחלון גלישה בסתר)
1753727464543.png

אם שמעתם את השם flylinking או "פליילינק" "מותגים נסתרים" ולא בדיוק הבנתם מה זה, הפוסט הזה בשבילכם.

🧥 אבל קודם.. מה זה בכלל "מותגים נסתרים"?​

"מותגים נסתרים" הם רפליקות (העתקים) של מוצרים של מותגים ידועים, לפעמים באיכות מאוד גבוהה, לעיתים באיכות בינונית, תלוי בספק ובמוצר הספציפי. "זיופים" אם תרצו. וכמובן נמכרים בשליש מחיר (ופחות..)

בעבר, מי שחיפש רפליקות של מותגים כמו נעליים, תיקים, בגדים, שעונים ועוד היה פשוט נכנס לעלי אקספרס, מחפש את שם המותג (או וריאציה קרובה), והיה מוצף בעשרות מוצרים דמויי מקור.

אבל בשנים האחרונות המדיניות של AliExpress השתנתה והם החלו לחסום המון ספקים שמוכרים רפליקות.

בעקבות החסימות הגורפות הספקים נאלצו לחשוב מחוץ לקופסה. הם הבינו שאם ימשיכו לפרסם את תמונות המותג החנויות ייחסמו מיד.
אז הם שינו את השיטה:
בדף המכירה עצמו לא תראו את המוצר האמיתי. במקום זה, תמצאו פריט גנרי: לפעמים פוסטר של עץ, שמיכה, פנס, או תיק פשוט, משהו שנראה תמים לגמרי ולא מעורר חשד.
הרוכש מקבל מראש גלריית תמונות חיצונית באמצעות משווקים שנמצאים בקשר עם הספק, זו הגלריה האמיתית של המוצר. על כל תמונה במקור מופיע קוד, לדוגמה: תמונה של נעל ממותגת עם כיתוב: A12 והמשתמש ניגש לדף הרכישה התמים ובוחר בדגם A12.

וכך נולד הרעיון של "מותגים נסתרים". רפליקות שמתחבאות מאחורי קישורים תמימים.

🛒 ומה זה Flylinking?​

בתקופה האחרונה עלי אקספרס החלה להגביר את מלחמתה במוכרי הרפליקות בצעדים שכוללים קנסות למוכרים ולמשווקים, ולכן לא מעט ספקים החליטו לערוק לפלטפורמות אחרות שלא כפופות ישירות לאותן מגבלות נוקשות כמו עלי אקספרס.

flylinking.com היא אחת הפלטפורמות העיקריות האלה, סוג של "מפלט" שאליו עברו אלפי ספקים בעיקר מסין שממשיכים למכור רפליקות רק בלי לקרוא להן בשם. הייחודיות שלה: היא כן מאפשרת למכור מוצרים שהוסרו מפלטפורמות אחרות כל עוד זה נעשה בזהירות (בלי שמות מותגים, בלי לוגואים בתמונות, וכו').

⚠️ איך רוכשים שם בפועל?​

1. מזהים את המוצר האמיתי – אפשר להתרשם באשכול פליילינק השכן ממגוון המוצרים.
  2. נכנסים לקישור רכישה בflylinking – ושם בוחרים דגם לפי קוד (המספר שמופיע על התמונה האמיתית), מתעלמים מהתמונה בדף הרכישה – היא סתם...
  3. ממלאים פרטים באנגלית בלבד, כולל כתובת מלאה ומספר טלפון שיכול לקבל SMS (חשוב מאוד לצורך מעקב אחרי המשלוח!).
  4. משלמים – עדיף דרך פייפאל אם אפשר, זה הכי בטוח. אם לא, תשלום עם גוגל פיי בעדיפות שניה.
  5. לאחר זמן מה מקבלים מספר מעקב למייל ממנו אפשר לעקוב אחרי החבילה באמצעות אתרים כמו https://www.17track.net/ או https://parcelsapp.com/.

❓ זה אמין?
תלוי בספק. כמו בכל תחום, יש ספקים מעולים ויש פחות. לכן כדאי לרכוש רק מקישורים ממליצים או מגורמים עם ניסיון.

❓ יש החזרות?
כמעט אף פעם לא. צריך לקחת זאת בחשבון מראש. רוב הספקים לא מאפשרים החלפות או החזרות.

❓ מה אם יש בעיה עם ההזמנה?
תמיד מומלץ לפנות למי שהפנה אתכם לרכישה ובדרך כלל הוא יכול לסייע מול הספק.

בהצלחה!

למעבר לאשכול מותגים נסתרים מפליילינק >>>
בס"ד
photo_5983141854717262652_y.jpg

יוגרין מקס3 | Ugreen HiTune max3

אחרי שסקרתי לא מעט אוזניות, גם מהטובות ביותר, מאוד קשה להרשים ולשכנע אותי.

לא הפעם, כשמדובר באוזניות קשת של יוגרין, שהפתיעו אותי ועוד איך, אחרי הנמכת ציפיות מסויימת בגלל 2 הדגמים הקודמים של ה TWS שלהם שסקרתי כאן בעבר ומעט התאכזבתי, כבר חשבתי שהיכולת של יוגרין בתחום הסאונד מוגבלת, וזה מה שקורה לחברה שעיקר התמחותה בתחום אחר.

אבל לא. ממש לא. האוזניות האלה הצליחו להפתיע אותי בהכל, וזה סיבה לסקירה טובה.

אני מתאפק שלא להתחיל מהסאונד המשובח, אז ספוילר ונתקדם. זה מרשים ביותר.

באריזה מרשימה ובהדגשה של תאימות באיכות Hi-Res נקבל את האוזניות בתוך קייס שחור, קשיח ומעט גדול (ככה זה הולך היום, גם אצל הטובים ביותר). באריזה נקבל חוברת הדרכה, ובתוך נריק קטן יתווספו כבל טעינה טייפ סי, כבל אוקס לחיבור חוטי (ואיכותי יותר...) ומתאם אוזניות למטוס.

photo_5983141854717262658_y.jpg

|מצויידות באביזרים נילווים|

האוזניות יושבות בקייס בצורה שטוחה, הם אינם מקופלות כי אין להם את האפשרות הזו, ניתן רק לסובב את האוזנות עצמן בכ100 מעלות.

האוזניות מגיעות בצבע שחור מט, עם מיתוג היצרן ב2 צידי האוזניות. בכל צד מספר לחצנים לתפעול קל ומהיר, בצד הימני מופיעים לחצני הווליום והעברת השירים, ולחצן ההפעלה שמשמש גם כלחצם השהייה והמשך, וניהול שיחות טלפון. לצידו נמצא יציאת האוקס. באוזן שמאל נמצאים לחצן ה ANC לסינון רעשים או למצב אמביאנט (השמעת הסביבה), ולחצן 3D וכניסת טייפ סי לטעינה

האוזניות מרופדות בכריות רכות במיוחד עם קצף זיכרון, ונוחות מאוד הן בקשת עצמה לריפוד הישיבה של האוזניות על הראש, והן ב2 האוזניות.

photo_5983141854717262656_y.jpg
|כריות נוחות במיוחד|

לא צריך להיות מבין גדול כדי להרגיש שזו רמה אחרת של סאונד, אבל גם המבינים הגדולים יוכלו להתפעל מזה, עם דרייברים קלאסיים של 40 מ"מ הם הצליחו להפיק סאונד מדוייק ומכוון היטב. גם הגבוהים וגם הנמוכים יישמעו לכם הכי טבעי שיש, נקיות סאונד משובחת ושילוב בס מדוייק דינאמי ונוכח במיוחד. חוויה.

בתוספת סינון הרעשים אתם באמת עלולים לשכוח מכל העולם. באמצעות 5 מיקרופונים שיסננו ברמה של עד 35 דציבלים, וימנעו מרעשי רקע מטרידים להפריע לכם.

מצב השמעת הסביבה (אמביאנט) מעולה, והוא הטוב ביותר שפגשתי עד כה, ואפשר לי לשמוע את הסביבה ברעש הטבעי כאילו אין אוזניות שחוצצות באמצע.

photo_5983141854717262657_y.jpg

|לחצני שליטה פיזיים|

גם שיחות טלפון התנהלו בצורה מיטבית ל2 הצדדים וזאת גם בזכות 5 המיקרופונים שמקיפים את האוזניות.

תפעול האוזניות נח ביותר וכאמור באמצעות לחצנים שמוגדרים נכון מאוד קל להבין ולשלוט בהן בקלות ובמהירות, בנוסף לחיישן קירבה שיזהה שהסרתם את האוזניות מהראש וישהה את המוזיקה עד לחבישתן חזרה.

עד 60 שעות מוזיקה ועד 40 במצב סינון פעיל זה בהחלט מספיק כדי שתהיו רגועים על זמן הסוללה שלכם, ובטעינה של 10 דקות תוכלו לקבל עד 5 שעות פעולה.

photo_5983141854717262654_y.jpg

|אריזה קשיחה|

אני לא יתעלם ממצב 3D אבל לא הרגשתי שהוא נותן חוויה מיוחדת מידי, וכמובן שלא השתמשתי בו מידי.

על מה כן נתפשר? על זוטות. לא נקבל תמיכה באפלקציה, אבל לא הרגשתי שאני צריך, לא רציתי לשנות אקולייזר, ולא רציתי לשנות את פעילות הלחצנים. נתפשר על כך שתמיד בהדלקה נחזור למצב סינון רעשים כבוי, וזהו.

תג המחיר שהוצמד לאוזניות בהחלט משקף את התמורה שנקבל, הן ממצבות את עצמן במקום גבוה ובהחלט יש סיבה לכך.

לרכישה לחצו כאן

חנות היצרן (קישור שיווקי)

photo_5983141854717262655_y.jpg

photo_5983141854717262653_y.jpg
לפני תקופה בדקתי את נושא ואפשר לקרוא כאן

מפניות חוזרות ונשנות ל019, קיבלתי במייל מגוון תשובות לגבי המחיר המופרז, חלקם הזויות
כמו למשל שהחבילות מפוקחות ע"י רבנים ולכן יקרות.
וכשהסברתי להם שעל הסינון אנחנו משלמים לנטפרי, הם פשוט לא ענו.
מה שהם הדגישו שהחבילה מותאמת ולכן יקרה

עוד הסברים תקבל כנראה רק בנבואה. הם, לא מפרטים.

מבדיקה עם נטפרי האם יש לספק עליות מיוחדות התשובה היא שספק האינטרנט צריך לאחסן נתונים בשרת מיוחד, אבל לא ברור כמה זה עולה לו.
האם זה מצדיק עליה של יותר מ100% במחיר? כנראה שלא.

לבינתיים אנחנו הצרכנים משלמים סכומים דמיוניים כל חודש.
בס"ד
WhatsApp Image 2022-04-20 at 10.54.50.jpeg
UGREEN HiTune T3

חברת יוגרין מפורסמת בזכות שלל המוצרים בתחום הכבלים ומטענים וכלקוח ותיק שלהם מאוד ריתק אותי לראות אותם נכנסים לתחום האודיו הכל כך רווי, ויש ציפייה שהם יביאו בשורה מיוחדת באיכות פיזית ורמת סאונד גבוהה,

הדגם הנסקר כאן הוא T3 סטייל אייר פודס, בצבע לבן מבריק עם "רגלית" וקייס בגודל דומה, וזו כבר התחלה טובה כי לפעמים רק גודל הקייס יגרום לי לאי נוחות גדולה בכיס. בחזית הקייס נמצאות 3 נורות לחיווי מצב הסוללה והטעינה, למטה ממוקם לחצן החיפוש וחיבור הטעינה, כבל טעינה לצד חוברת הוראות מצורפים לאריזה.

על האוזניות עצמם ממוקמים 4 מיקרופונים 2 לכל אוזניה אחד מתחת להטבעת הלוגו והמיקרופון השני בראש האוזניה, באמצעותם סינון הרעשים וניהול השיחות יתאפשרו באיכות גבוהה יותר, כמו"כ נקבל ארבעה גדלים של ראשי סיליקון להתאמה מיטבית של האטימות והנוחות.
WhatsApp Image 2022-04-20 at 10.54.47 (1).jpeg
זמן הפעולה של האוזניות הוא עד 7 שעות בזכות עצמן ועד 24 שעות באמצעות טעינה על ידי הקייס, טעינת הקייס עצמו נמשכת שעה וחצי בלבד.

חיבוריות האוזניות קלה ומהירה ולאחר הצימוד הראשוני כל פעם האוזניות יתחברו מיידית ברגע שתפתחו את הקייס, עוד לפני שתשלפו אותן (שימו לב לזה כי אם באמצע שיחה כשהאוזניות בקייס תשחקו איתו השמע יועבר לאוזניות), החיבור עצמו יציב לגמרי ומתבצע על ידי חיבור בלוטוס 5.2 המתקדם. ועדיין לא קיבלנו תמיכה בחיבור ל2 מכשירים.

שיחות הטלפון שערכתי באמצעותן היו מעולות עם שמיעה טובה ל2 הצדדים וללא תלונות חריגות מהצד השני, ורק כששוחחתי במקום עם רוחות חזקות הצד השני התקשה לשמוע אותי, אבל בדרך כלל היה קו נקי.

החלק שהכי סיקרן אותי הוא איכות הסאונד במוזיקה וכאן הרגשות מעורבים, כי מצד אחד הן נותנות עומק טוב לכל מנעד הצלילים, וודאי לרמת המחיר שלהן, אבל מצד שני, וזה אבל גדול, הסאונד היה מעט 'מלוכלך' ולא מספיק נקי, נכון אני מסתכל על זה מלמעלה ומרמת סאונד גבוהה ביותר ומנסה להשוות אליה (אולי מתוך הרגל) אבל אי אפשר שלא להימנע מההרגשה שמשהו פה לא מספיק טוב
WhatsApp Image 2022-04-20 at 10.54.47.jpeg
ואל תבינו אותי לא נכון, חוויות המוזיקה נהדרת ובהחלט אפשר להינות איתן, גם הבאסים מעולים, ומי שלא מחפש את הטופ בהחלט ימצא בהן כאוזניות מעולות, אבל למי שמחפש את האוזניות המושלמות, כנראה עדיין לא ימצא אותן בתג המחיר הזה ועליו לעלות רמה.

מצד שלישי, סינון הרעשים. סינון הרעשים מוצהר על הפחתה של רעש עד 25 דציבלים (בשונה מרוב האוזניות שמצהירות על 35) ועושה עבודה מעולה, יותר מרוב האוזניות עם סינון רעשים אקטיבי שניסיתי, וזה בהחלט נקודה חשובה לציון, לצד זאת תקבלו גם מצב השמעת הסביבה כך שלא תצטרכו להוריד מהאוזן כדי להתחבר לסביבה.

כחלק מהמגמה למקם אותן באמצע הפונקציונליות שלהן לא מלאה, ולא נקבל תמיכה באפליקציה שתאפשר לעדכן גירסא או לשנות את הלחיצות – מגע לפקודות שנבחר, וכך לא נוכל לשחק עם הווליום דרך האוזניות (ולמי שהתרגל זה בהחלט יהיה חסר) כמו כן ברירת המחדש של האוזניות הוא ללא סינון רעשים וכדי להפעיל אותו או לעבור למצב השמעת הסביבה יהיה עליכם לעבור מצב בכל פעם שתתחברו מחדש לאוזניות.

לסיכום, קצת התאכזבתי מהתוצאה, אני מאמין בחברה הזו, וגם אם האודיו זה לא תחום ההתמחות העיקרית שלה אני מאמין ומקווה (ואולי עוד נבדוק) שהמוצרים היותר יקרים מביאים בשורה אמיתית יותר, אבל לגופן של אוזניות נקבל תמורה לא רעה, עם סינון רעשים מורגש ומפתיע, זמן סוללה ארוך לצד זמן טעינה קצר, נוחות וחווית סאונד סבירה.

לרכישה מחנות היצרן:
לחצו כאן
(קישור שיווקי)

WhatsApp Image 2022-04-20 at 10.54.47 (2).jpeg
  • תודה
Reactions: ביישן אחד1 //
4 תגובות
IMG_45031.jpg
תנו הרבה כבוד ל apollo bold (אפולו בולד)

חובבי מוזיקה?
מאזינים להרצאה או שיעור?
מכירים את זה שיש רעשי רקע בסביבה שמפריעים להתרכז לנאמר או להנות מהשיר?

IMG_4511.JPGאז זהו, תכירו את החדשות של טרונסמארט - אפולו בולד, אוזניות עם סינון רעשים אקטיבי!
כן הסינון שנמצא בשורה הראשונה של אוזניות האין אייר בעולם כמו האיירפודס פרו של אפל או הסוני wf1000XM3, עם כל הפיצ'רים המתקדמים, ובמחיר שמעמיד את הרכישה כנראה כרכישה הכי מוצלחת שתעשו אי פעם בקניות מסין.
אבל קודם לכן, ההיכרות שלי עם טרונסמארט החלה לפני כשנה, בעת שנפלתי על מבצע של אוזניות בלוטוס חדשות של חברה שלא הייתה מוכרת לי, במחיר אטרקטיבי של 20 דולר במקום 30, זה היה ימים ספורים אחרי שנפטרתי מהאיירדוטס של שיאומי, וחיפשתי משהו טוב יותר, עם רמת סאונד אחרת. במחיר כזה החלטתי לקחת את ההימור, והלך לי ובגדול…
הופתעתי לטובה בכמה רמות. נוחות האוזניה באוזן, סאונד נקי ואיכותי שמביישת את רמת המחיר בה ממקומת האוזניה, ובמקרה גיליתי שהם גם עמידות למים, לאחר נפילה לדלי. התחלתי להאמין בחברה…

מי שמכיר יודע ומי שלא אני יספר שהחברה הזו מוציאה כל תקופה קצרה אוזניות שמעפילות ומאפילות על הדגם הקודם שלהם… ולא שהדגם הישן יותר היה רע, פיצ'רים ברמות פרימיום במחירי קלאס. רמת סאונד מפתיעה במיוחד, ועולה על כולם או בנוסף לכולם זמן סוללה מהגבוהים בשוק, ועם הקייס (קופסת ההטענה) יש להם את זמני הסוללה הכי גבוהים בשוק!

מ-ה-פ-כ-ה!
אבל מה שקרה עכשיו כנראה זה לא פחות ממהפכה בשוק האוזניות עם סינון רעשים אקטיבי, שוק שנע בסביבות ה150-200 דולר בלי למצמץ, ופתאום מגיע שחקן חדש שעוקף מימין בלי לאותת או לצפור… אוזניות עם פיצ'רים ללא סוף, ובעיקר - סינון רעשים אקטיבי ברמה של 35 db, במחיר של פחות מ100 דולר!

ברגע שראיתי שיצאו, החלטתי שארכוש אותם מתי שהוא, ויהי מה... , לא לקח זמן רב עד שהם נחתו אצלי...
אז בכדי לדעת על מה מדובר, הישארו איתי לסקירה.

סינון רעשים הינו טכנולוגיה חדשנית אשר מפחיתה או מנטרלת רעשי רקע סביבתיים כמו מנוע המטוס, מאורר, מזגן, ועוד… לאוזניות אלו יש שישה! מקרופונים ייעודיים אשר באמצעות האזנה לרעשי הסביבה ובאמצעות אלגוריתם חכם, מנטרלים את הרעשים בעת הזרמת המוזיקה והאודיו לאוזן על ידי השמעת תדר נגדי. ככה תוכלו ליסוע באוטובוס - רכבת - מטוס בלי שרעש המנוע או הסביבה יפריע לחווית המוזיקה.

IMG_4527.JPGאבל עזבו, אם חשבנו שהמעלה בה' הידיעה היא פעולת סינון הרעשים, ורמת הסאונד כמו בדגמים הקודמים שלהם, שהיא לכשעצמה באיכות גבוהה מאוד, אז תחשבו שוב, (ועוד נשוב לסינון רעשים) אין לכם ברירה אלא לבדוק את זה בפועל, כי מבחינתי החידוש באוזניות זה הסאונד, מהרגע שהנחתי אותן באוזניים לא הייתי מסוגל להפסיק לשמוע מוזיקה…, הרגשתי כאילו הגעתי לאולם אווניו עם סאונד נקי ומדוייק, ורמת בס פשוט מעולה, כאילו אני מסובב רמקולים איכותיים ביותר והרגשה שמולי רמקול באס עוצמתי שנותן תחושה של שהייה אמיתית מול תזמורת, ושילוב מדוייק ומנצח של הבאסים יחד עם ההרמוניות האחרות, בלי שאחד מפריע לשני כי הוא זה.
כן, חד משמעי לאוזניות האלו יש את הבאסים הכי מודגשים ששמעתי אי פעם באוזניות בלוטוס, הדור הצעיר וחובב הבאסים פשוט יאהב את זה, מי שלא מתחבר לבאסים אפשר פשוט לשחק עם האקולייזר.

ולמרות שהאוזניות האלה הם אין-אייר שזה אומר שהם נכנסות לתוך האוזן עם סיליקון, כאן טרונסמארט במהלך די ייחודי פיתחו מבנה ארגונומי מיוחד ככה שלמרות שהאוזניות סיליקון נכנסות ואוטמות את האוזן עדיין הם לא נכנסות מידי עמוק אלא יושבות בתחילת האוזן, וגם כשתענדו אותם שעות רבות הם לא יהוו מטרד מיוחד.

מדהים לחשוב שבמחיר כזה דחסו למכשיר כזה קטן כל כך הרבה פיצ'רים מתקדמים, אשר מכניסות את האפולו בולד ישירות לרמת הפרימיום.

אחרי שימוש של כמה ימים, אפשר לומר שהאוזניות האלה פשוט מושלמות! חוויית שימוש יומיומית שנותנת דגש לכל הפרטים גם הקטנים מביניהם, ונתחיל דווקא מהסוללה שהחזיקה לנו 3 ימי שימוש של האזנה במוזיקה עם ווליום רב! וכמובן עם סינון הרעשים, וממש הפתיעה אותי, יש לציין שלמרות שהנורה האדומה התחילה לאותת על סוללה חדשה לאחר יומיים (וזה אמור לסמן שנשאר 10 אחוז סוללה בקייס) הם עבדו עוד יום שימוש, עד שהטענתי אותם. ככה שללא כל ספק ניתן לצאת איתם לטיול של יום יומיים בלי לחשוש שהסוללה תיגמר פתאום.
אפשר להרגיש שבאוזניות יש רמת פרמיום מושלמת, עם מצב רעשי הסביבה אשר מאפשר לכם להמשיך ליהנות מהמוזיקה באותה רמת סאונד מדוייקת המאפיינת את האוזניות ולמרות זאת לא תתנתקו מהסביבה ותכנסו לסכנה כשלא תשמעו כלי רכב ועוד, מצב זה ישמיע לכם את הרעשים החזקים יותר בסביבה ויאפשר לכם להיות מחוברים לסביבה תוך כדי שאתם מאזינים, כמו כן אם תרצו לדבר עם מישהו שיחה קצרה אין צורך לעשות כלום חוץ מלשלוף את אחת האוזניות, האוזניות מצויידות בחיישנים אופטיים אשר יזהו את הוצאת האוזנייה מהאוזן ויעצרו את המוזיקה מיידית, וכמובן בעת החזרת האוזניה לאוזן המוזיקה תמשיך מאותה נקודה בה נעצרה!

IMG_4500.JPGגם ריצות ספורט היו מתאימות במיוחד עם האפולו בולד, כאשר יש להם נקודת ישיבה מעולה באוזן ולא מרגישים כל רגע כאילו האוזניות עומדות ליפול, גם המשקל הנמוך במיוחד של האוזניות גורם לכך שלא יהיו מורגשות באוזן גם בלבישה ארוכה, כך שיחד עם האטימות למים ואבק בתקן IP45 מעמיד את האוזניות במצב מושלם לספורט בלי חשש שייהרסו מגשם שיורד או זיעה, גם לא מחול או אבק…
הקייס עצמו גם כן בנוי למרות גודלו (ה'יחסית' גדול) שיישב נח מאוד בכיס ולא יהיה מידי עבה, ככה שאפילו לריצה לקחתי אותו וכמעט ולא הורגש.

חיבור הבלוטוס היה יציב גם בריצות, ולא הרגשתי ניתוקים כלל, שזה ממש שיפר את חווית השימוש אבל לא פלא כי האוזניות הללו מצויידות בחיבור בלוטוס 5.1 ועל ידי צ'יפ קוואלקום apt-x שמספק לנו חיבור יציב ומהיר ככה שגם בצפיה בודיאו או במשחקים, כמעט ולא מורגש דיליי, ועוד תופתעו מזה!
חיבור איכותי זה גם יגרום לכך שמייד כשתוציאו את האוזניה מהקייס (לאחר החיבור הראשוני) האוזניות מייד יתחברו לטלפון או הנגן בלי שתצטרכו להמתין.
במכשירים תומכים תיהנו אפילו מחיבור אמין ומסונכרן עוד יותר על ידי טכנולוגיית TrueWireless™ plus שתחבר את 2 האוזניות יחד למכשיר, (באם המכשיר אינו תומך בכך החיבור יתבצע לאוזניה אחת שתשדר לשניה ככל שאר הדגמים).
(הדגמה)

IMG_41522.jpgייחדויות נוספת הקיימת באוזניות היא בקרת השליטה כמעט מלאה שקיימת באוזניות עצמם, המאפשרת על ידי סדרת לחיצות לבצע כמעל כל פעולה, ואפילו! הגבהת והנמכת עוצמת הווליום, דבר שכמעט לא קיים באוזניות גם היקרות ביותר, להעביר שיר קדימה או אחורה, לענות לשיחה ולנתק או לדחות בכלל את השיחה, לעצור את המוזיקה או לעבור בין מצב סינון הרעשים למצב השמעת הסביבה או לנטרל את 2 המצבים האלה.
כמו כן בקרוב ממש תושק אפליקצייה ייעודית שבה יהיה ניתן לשלוט להגדיר באופן אישי לבחירתכם את הגדרות הלחיצה לפעולות שאתם תבחרו, אני עדיין לא יודע אם זה ישפיע בקביעות על האוזניות או רק כאשר הם יהיו מחוברות למכשיר שבה מותקנת האפליקציה ההגדרות האישיות יעבדו, את זה נדע כשתושק…
למרות שלחצני האוזנית מבוססים על מגע ולא כפתור פיזי, דבר שגרם לי בעבר להרבה טעויות בשל נגיעה בטעות או מגע של האוזניות עם הכרית ועוד, כאן זה לא קרה לי אף פעם, רמת הדיוק בלחיצות גם גבוהה וגם מהירה, ככה שגם לא יקרה שכבר לחצתם אבל לקח להם להגיב ולחצתם כבר שוב ואז האוזניות עברו לשיר הבא שוב פעם…

אה, כן… יש לזה גם סינון רעשים אקטיבי אז נדבר על זה… לצערי בתקופת הקורונה לא יצא לי לטוס כדי שאוכל לבדוק עד כמה זה נותן הגנה מרעש המנוע, אבל בחיי היומיום שבדקתי אותם זה היה פשוט וואו, פעולת סינון הרעשים פשוט מאפשרת ליהנות מעומק המוזיקה בלי שרעשי רקע וסביבה ישבשו את חוויית האזנה למוזיקה, פשוט להתנתק מהסביבה, אז זה לא שתרגישה בפלטינה אחרת אבל את רוב הרעשים שבדרך כלל מפריעים לסאונד המתבקש ושעוצמתם עד 35 דציבלים, זה ינטרל, לא עשיתי מבחן דציבלים אבל מחיי היומיום שלי אפשר להגיד שזה בהחלט עובד, תיזהרו ברחוב...

הסוללה כאמור החזיקה לי 3 ימים ללא הטענה, וכל זה בהטענת הקייס כשעתיים וחצי על ידי חיבור type-c הפופולארי.

האריזה
בדרך כלל מתחילים עם 'מה נקבל באריזה' אבל כאן לא התאפקתי לקפוץ ישר לסקירה, אבל כמובן לא נוותר על זה, וכפי שתבינו אסור לוותר על זה, כי כבר מרגע פתיחת החבילה נראה אריזה מרשימה ביותר, שכבר עושה חשק לתת כזה במתנה לחבר / בן משפחה או כל אחד שתרצו רק לתת לו טוב, קופסא פשוט מהודרת ומרשימה, הנפתחת כספר, ובה נגלה מייד עם הפתיחה את 2 האוזניות ואת הקייס, כשנעמיק לחפור בקופסא נמצא את חוברת ההדרכה המגיעה בכמה שפות, אבל לא בעברית, ואת מדריך השימוש התמציתי, לא בעברית אם כי השימוש ותפעול האוזניות די פשוט ועיון קל באיורים המופיעים בחוברת די מספיק להבים את סדרת החיווי של נוריות הבקרה הן באוזניות והן בקייס.

מתחת חוברות ההדרכה נגלה עוד 2 זוגות ראשי סיליקון להחלפה במידות S ו L כאשר האוזניות עצמם כבר מולבשות במידה M, והייתי ממליץ לא להתעצל ולשפר את חווית השימוש באוזניות במיוחד כאשר משלמים כזה סכום ורוצים באמת לנצל את מלוא האיכות, לבדוק את 3 הגדלים ולהחליט מה יושב ונשמע בו הכי טוב.
כמו"כ נמצא שם את כבל הטעינה מסוג יו אס בי C כאמור.

חכו, זה לא הסוף, תחפרו בקופסא הלאה, נגלה שם את הנרתיק המהודר לנשיאת הקייס, דמוי עור, אבל איכותי לגמרי, מרשים וממותג.

IMG_4518.JPG

היי, רגע! הקישור? לא, לא שכחתי לתת קישור לרכישה דרך אלי אקספרס במשלוח מהיר: (קישור שיווקי)
>>>> https://s.click.aliexpress.com/e/_API4Ub <<<<
והנה הקישור למוצר באתר החברה: https://bit.ly/3muNOqw
מחיר האוזניות הממוצע הוא 100 דולר, (אגב, במכס הם עברו לי חלק)
ניתן למצוא אותם במעט יותר מידי פעם, אשתדל לעקוב ולעדכן, אבל הפער לא משמעותי בשביל שתחכו חודשיים עבור זה…

והכי חשוב! אני איתכם כאן, תוכלו לשאול באשכול הזה את כל השאלות שתרצו ואשתדל לענות ולפרט.
בס"ד
photo5803394355233404537.jpg

טריביט סטורם בוקס | tribit stormbox

עם עיצוב ייחודי, רדיאטורים פאסיביים, ואיכות סאונד מעולה, טריביט מציגה תוצר גם בתחום הרמקולים הניידים, והם לא פראיירים בכלל...

אמנם הדגם StormBox הוצג במהלך 2018, אבל הוא בהחלט נותן פייט משמעותי למתחרה, וכולם מבינים למי מדובר...

והוא בא להתחרות בכל הפרמטרים, גם בקומפקטיות גם בעיצוב וגם באיכות הסאונד, זה סיבה טובה לסקור דווקא אותו למרות שהשוק מוצף ברמקולים כאלה.

כיוון שבסופו של דבר זה מה שהכי מעניין את הלקוחות נתחיל מאיכות הסאונד, טריביט פשוט פיצחו את השיטה להנגיש את הצלילים הטבעיים של המוזיקה לצד ביצועי בס מדוייקים ומשולבים כאחד במיטוב מירבי, וזו זכות הקיום שלהם בשוק כל כך רווי, תקבלו כאן חווית מוזיקה מושלמת ליום יום וגם לרגעים מיוחדים, הרמקול מתייחד בכפתור האקסטרה בס, ופשוטו כמשמעו תקבלו אקסטרה בס שיקפיץ את כולם בלי לפגוע באיכות הסאונד הכללי והצלילים הגבוהים.

עוצמת הווליום מפתיעה ולמרות שמדובר סך הכל ב24 וואט (2*12) העוצמה מספיקה בהחלט לחדר ממוצע מלא באנשים, ובמיוחד ברמקול כזה שמכוון ל 360 מעלות השמעה המאפשר למקם אותו באמצע החדר, גם אם תניחו אותו בצד החדר, המוזיקה תישמע היטב בכל המרחב, בזכות 2 דרייברים של 45 מ"מ.

כמו כן תמצאו ב2 צידי הרמקול את הרדיאטור הפאסיבי שקופץ בהתאם לרמת הבס המושמעת באותו רגע.
photo5803394355233404543.jpg
סך הכל הפידבקים שהרמקול קיבל מכל מי ששמע אותו היו מעולים, וכולם היו מופתעים מאיכות השמע ועוצמת הווליום שיוצאת ממנו...

זמן הסוללה המוצהר הוא 20 שעות, תלוי עוצמת הווליום, בתכלס מאוד קשה לבצע מדידה מדוייקת של משך זמן סוללה אבל גם ברמת הווליום הכי גבוה תקבלו כמה וכמה שעות, שתוכלו לסמוך עליו ולקחת אותו לטיול או למסיבה. עוד ייאמר לזכותו של הרמקול זה המשקל (580 גרם) והגודל הקטן שמאפשרים לנייד אותו בקלות לכל מקום בלי שימלא או שיכביד מידי על התיק.

כמובן לצד זה, נקבל אטימות מוחלטת למים ברמת IPX7 המאפשרת לכם לקחת אותו לכל מקום בלי חשש שיפול למים, כן, כמובן שתוכלו גם להתקלח איתו (לחובבי הז'אנר...).

כדי להאזין למוזיקה ניתן להתחבר כמובן עם בלוטוס, מכיוון שהדגם יצא ה2018 הרמקול מצוייד בחיבור בלוטוס מדור 4.2 ולא הדור 5 העדכני, אם כי בכל הפעמים שהתחברתי אליו החיבור היה יציב, כמו כן ניתן לחבר פיזית עם חיבור AUX ישירות לנגן.

עוד סימן על כך שהרמקול יצא לפני מס' שנים הוא חיבור הטעינה שלו מסוג מיקרו USB, וזה כבר מצריך אותי לחזור לכבל במיושן (שדי בקלות הצלחתי להיפטר ממנו בחודשים ספורים, עם מעבר לאקו סיסטם שתומך בחיבורי טייפ סי). יש מי שרק יהיה מרוצה מכך.
photo5803394355233404525.jpg
הרמקול מגיע בשלושה צבעים, שחור, כחול, וצבע הסוואה.

כבר מהרגע הראשון שהוצאתי מהאריזה הורגש שמדובר במוצר שבנוי היטב, שילוב של פלסטיק מט עם הרגשה של סיליקון ואריגת בד, בעיצוב ייחודי ומודגש. בחזית יופיעו בעיצוב מרשים לחצני הווליום לחצן רב שימושי, וכמובן לוגו המותג, מאחור יופיעו 4 נורות חיווי על מצב הסוללה והטעינה, ואת הלחצנים - הדלקה / כיבוי חיפוש מכשירים ואקסטרה בס. כמו כן מאחור (מאחורי מכסה האוטם אותם למים) נמצאים מחבר הטעינה (מסוג מיקרו יואסבי) וחיבור AUX.

לקח לי זמן לקלוט (רק אחרי עיון בחוברת ההוראות) שהמעבר בין שירים ולניהול השיחות מתבצע בכפתור הרב שימושי בחזית.

בנוסף הרמקול מצוייד במיקרופון לניהול שיחות ובאפשרות לצימוד רמקול נוסף מדגם זה בכדי לקבל את הסאונד במצב סטריאו.

את הרמקול מייבאים לארץ חברת קוקופלי ספיריט יבואן רשמי של היצרן טריביט, הם המוכרים הבלעדיים של הרמקול (באתר ייעודי) והם נותני האחריות הישירה. את ההזמנה תוכלו לבצע עם משלוח עד לבית (הגיע אלי תוך יומיים) או לנקודת מסירה קרובה.

עלות הרמקול הינה 249 ₪, תג מחיר שבהחלט נותן פייט ומאפשר בטווח מחיר נמוך לקבל תמורה הגונה.

לרכישה:
לחצו כאן
(קישור שיווקי)

photo5803394355233404550.jpg
בס"ד

מחפשים רמקול בלוטוס שיספק לכם למגוון שימושים?
tronsmart mega pro

1604872203717.png
כבר תקופה שאני מתלבט, מאז שנטשתי את רמקול הסאב וופר שלי, לא בגלל שהוא לא היה טוב, אמנם לא מהמעולים, אבל לא היו בעיות וגם הסאונד והבס היו מעולים, כמו שתמיד רציתי, אבל הייתה לו בעיה עיקרית, שהוא היה מצוייד בחיבור בודד מסוג aux, זהו, לא צריך להסביר יותר.
בדור של היום "להסתובב" עם רמקול שתומך בחיבור אוקס בלבד זה פשוט לא שייך, החל מכך שיש מכשירים שמגיעים כבר ללא תמיכה בחיבור כזה, וכלה בכך שכל נגן / מחשב / טאבלט תומך בבלוטוס, אז למה להקשות על החיים, נתחבר בבלוטוס ודי,
לכן יצאתי למסע חיפוש אחרי רמקול בלוטוס שישיג לי תוצאות סאונד מעולות, במחיר שפוי, ושכמובן יחליף לי את הרמקול שמונח כעת אחר כבוד בארון.

למזלי זה לא חדש, אתם גם כן כבר יודעים, שגיליתי, כן אני מרגיש שיש לי חלק בגילוי הזה של חברת טרונסמארט, שמביאה לנו מוצרים כמו אוזניות ורמקולים, עם רמת סאונד משובחת מדוייקת ואמינה, במחירים שנראה שלא תואמים את המציאות לעומת המחירים של מוצרים מתחרים בחברות אחרות.
כנראה שיש לי מזל, כי בדיוק כשיצאתי למשא החיפוש הזה יצא דגם חדש (כבר סיכמנו שכל תקופה קצרה הם מוציאים מוצר חדש…) של רמקול מדגם mega שהתהדר בתוספת plus, כהמשך ישיר לדגם מגה הרגיל עם רמת ווליום פחותה.

האמת שהייתה התלבטות מאוד קשה לבחור רמקול אחד מתוך המגוון הרחב שלי, אבל כרמקול שיוכל לשמש כרמקול הביתי (נגלה אחרי זה שלא רק…), אבל כשמגלים את רמת המחיר, הלכתי בגדול, זה לא ביג דיל…

הפעם לקחו שבועיים בדיוק עד שהרמקול הגיע, (לקח שבוע לארץ! ועוד שבוע עד לנקודת האיסוף) שיפור לעומת משלוח האוזניות…

IMG_20201105_230138.jpgאז ניגש לעניינים, רמקול טרונסמארט מגה פרו, כנראה הוא הרמקול שכדאי שיהיה לכם בבית, רמקול בלוטוס עוצמתי, וקומפקטי לעומת עוצמת סאונד של 60 וואט שהוא מספק, לשם השוואה זה כמו רמקול בומבוקס של JBL רק שהוא יותר מפי 4 בגודל, ומפי 3 במשקל.

הרמקול מצוייד בבטריה שתספק לכם מעל 10 שעות מוזיקה בעוצמת ווליום אמצעית (שלחדר סטנדרטי פלוס, זה בהחלט מספיק), רמת סאונד עשירה ומדוייקת, שגם בפול ווליום לא נרגיש שהצלילים נשרפים, וגם בווליום נמוך מאוד נשמע צליל מדוייק שלא נגרע בו כלום, שילוב מדוייק בין הצלילים הגבוהים לנמוכים (בס) שלא מגיעים אחד על חשבון השני, ומאפשרים לכם באמת ליהנות מהמוזיקה כמות שהיא וככוונת המשורר.

IMG_20201105_230452.jpg
בימים הספורים שהרמקול לצידי הוא הספיק לצבור סך שעות שימוש לא מבוטל ולהוכיח ביצועים מרשימים בהחלט, מכל הבחינות, מחד הגודל המאוד פרקטי שלו (ובודאי ביחס לתוצאה המקסימלית שהוא יכול להפיק), לעומת תוצאה מרשימה ביותר בהפקת המוזיקה, החל מכיסוי מלא של חדר שינה גדול גם כשרמת הווליום תהיה על האמצע, וכלה בכיסוי סלון של מעל 40 מטר רבוע המארח מפגש משפחתי, כולם ישמעו היטב את המוזיקה ללא פגימה באיכות הצליל גם ממרחק, כאמור גם בהפעלה על הווליום הגבוה ביותר, הצליל לא 'נשרף' ולא נראה שהרמקול מתקשה לבצע את העבודה שלו, כולל השילוב המדוייק של הצלילים הגבוהים והנמוכים, כפי שהוא מתייחד.

את אורך החיים של הרמקול לא הספקתי למדוד בדיוק כי השתמשתי בו בכל פעם ברמת ווליום שונה, הוא הספיק לי לכמה ימים, כולל שעות על גבי שעות (וגם נסיעה לרשב"י) בהטענה אחת, שלוקחת 4 שעות.
הרמקול מצוייד כמובן בחיבור טעינה מסוג טייפ סי (type-c) שממקם את הרמקול בדור החדש.
חשוב לציין כי משקל הרמקול (1.780 ק"ג) לא יאפשר ליטול את הרמקול למסלול הליכה או לכל סיבוב רגלי למרות גודלו הסביר, הוא מיועד לעמוד במקומו ומשם "להפעיל" לכם את האירוע… בשילוב של 3 מצבי האקולייזר המובנים ברמקול, מצב רגיל (ווקאלי), מצב תלת מימדי ומצב בס עמוק, שייתן תחושה עוד יותר מוגברת של צליל הבס, אבל שוב, בלי לגרוע מאיכות הסאונד.
(אם תרצו להרים "מסיבה" עם באסים, לזה מיועד הדגם האחר T6 MAX אבל זה לא להפעם…)
גם בסביבת מים כמו בריכה או מקלחת תוכלו להשתמש בלי לחשוש מנתזי מים או שטיפה, הרמקול מצוייד בתקן רשמי של הגנה נגד מים ברמה של שטיפה (ולא טבילה) בדרגה IPX5.

IMG_20201109_124057.jpg
בתקרת הרמקול נמצא את לוח השליטה ובפעולות, שמבוסס על מגע, המואר בתאורת לד אלגנטית, ובו ניתן להנמיך או להגביה את הווליום במחוות סליידר, להעביר או לעצור ולהמשיך את המוזיקה, לעבור בין מצבי החיבור (באם מחוברים כמה, ברירת מחדל בלוטוס), לענות לדחות או לנתק שיחות, לעבור בין מצבי האקולייזר, וכמובן אפשרות לחבר אליו רמקול נוסף מדגם זה בכדי להשלים את עיטוף החדר בסאונד עוצמתי.

גם שיחות טלפון תוכלו לבצע דרך המכשיר, והאמת שהופתעתי, בכל הנסיונות שלי עם רמקולים לבצע שיחות שמעו את הצד השני בקולי קולות ובסאונד גרוע שגרם לנסות לסיים את השיחה כמה שיותר מהר, ברמקול הזה הסאונד היה נקי והווליום לא גרם שכל הסביבה תשמע את השיחה בקולי קולות...

IMG_20201105_231547.jpgהרמקול מצוייד בכל החיבורים האפשריים להשמעת המוזיקה שיעשו לכם את השימוש בו לקל עוד יותר, החל מכניסת USB, כרטיס מיקרו, חיבור אוקס (AUX), כמובן בלוטוס דור 5.0, ואפילו חיבור NFC שיחבר אתכם למכשיר בצורה המהירה ביותר (למכשירים תומכים).

IMG_20201105_230505.jpgבחבילה, שכמו תמיד תהיה ארוזה בצורה מרשימה, וממותגת, נקבל את הרמקול, כבל הטענה (USB-A לUSB-C), כבל אוקס, חוברת הדרכה ותקציר הדרכה (באנגלית, אבל התפעול מאוד פשוט שאפשר להסתדר גם בלי זה), וכמובן נרתיק ממותג לנשיאת הרמקול.

IMG_20201109_124558.jpg

לסיכום חוויית השימוש, הרמקול מתייחד בכך שהוא יכול לספק פיתרון למגוון שימושים רב, החל מלשמש כרמקול הביתי שלכם, להרים אירועים משפחתיים, מסיבות עם חברים, ועוד, עם בטריה מעולה, מגוון רחוב של חיבורים, וכמובן סאונד שממקם אותו בשורה הראשונה של הרמקולים מהסוג הזה.
ללא ספק כשמסתכלים על עלות מול תוצאה, זה יעמיד אותו במקום הראשון, ויהפוך את שימן השאלה אם לקנות, לסימן קריאה. ולא, לא תתחרטו.
מה עכשיו? לרגל ההשקה, יהיה ניתן להשיג את הרמקול במחיר מוזל של פחות מ80 דולר! דרך החנות הרשמית של טרונסמארט באלי אקספרס (שאגב, מצידם נותנים 18 חודשי אחריות!)

IMG_20201105_231531.jpg

עכשיו לרגל ימי המכירות ה11.11 בהנחה מיוחדת של 47 אחוזים, יעלה רק 79.49 דולר!
הוסיפו לסל: https://www.aliexpress.com/item/1005001593768979.html

לפרטי המוצר באתר טרונסמארט:
https://www.tronsmart.com/products/tronsmart-mega-pro-bluetooth-speaker

--------
מתחת לכל ביקורת;
יש עוד כמה מוצרים שכדאי לשים עליהם עיין, לא מנסיון אבל כאמור יש לי עם החברה נסיון טוב.

Tronsmart Onyx Ace Qualcomm TWS אוזניות דמוי איירפודס של אפל
העיצוב דמוי אפל מצויד בשבב Qualcomm לפענוח שמע aptX ™ ללא אובדן חיבור, 6 מיקרופונים יחד עם cVc 8.0 וטכנולוגיית DSP לשיחות צלולות. זמן השמעה 24 שעות נותן לך את כל היום. IPX5 עמיד למים מאפשר לך להשתמש לא משנה בגשם או בזיעה. הפעם ב- 11.11, טרונסמארט פשוט מציעה לכם את המחיר 19.79 USD בלבד! הנחה של 67%! הכי זול אי פעם! זה רק לימי ה 11.11! קישור: http://bit.ly/tsace1

טרונסמארט T6 מיני 360 ° רמקול Bluetooth סראונד
רמקולים מסדרת Tronsmart T6 כבר הפכו לידועים. אנשים אמרו, "אם אתה רוצה לקנות רמקול, אך אינך יכול להרשות לעצמך JBL, בחר בטרונסמארט". כן, דוברי טרונסמארט דורגו כאחד מחמשת המותגים על פי דו"ח GFK (סוכנות המחקר הסמכותית העולמית). Tronsmart T6 mini יורש את העיצוב הדומה לזה של T6 הנמכר ביותר. הצורה העגולה מאפשרת ל- T6 mini לספק צליל היקפי 360 מעלות. הרמקול בגודל כף היד יכול להפיק הספק של עד 15 וואט ולהפיק בס עמוק במיוחד. פונקציה אלחוטית אמיתית מספקת את צליל הסטריאו המדהים. עם השרוך ו IPX6 עמיד למים, אתה יכול לקחת אותו לכל מקום. זו הבחירה הטובה ביותר לחובבי חוצות. זמן המתנה של 24 חודשים! אף פעם לא מודאגים מהטעינה! זמן משחק 24 שעות מעניק לך את כל היום והלילה זמן משמח. היום ב 11.11 זה עולה רק 19.99 USD! אם אתה רוצה להאזין למוזיקה כשאתה יוצא, אז קח את זה!
קישור: http://bit.ly/tst6mini
בס"ד
טרונסמרט אלמנט טי 6 פלוס וטרונסמרט פורס 2 | tronsmart element t6 plus VS force 2

עולם הרמקולים הניידים הוא עולם רחב מאוד, והמגוון והמבחר הקיימים בשוק בהחלט מחד גורמים לנו ספיקות ולבטים לפני הקניה מה הרכישה המומלצת, ומאידך גורמים לתחרות שמתבטאת לא רק למחירים טובים (רמקול פליפ 4 שהיה נמכר בין 400 ל500 שח, נכר כיום בדגם החדש יותר החל מ280 בזאפ) אלא אף גורם ליצרנים להגיע לרף גבוה במיוחד.

אחרי 2 סקירות על מוצרי אודיו של טרונסמרט (אוזניות אפולו בולד, ורמקול מגה פרו), לא מן הנמנע לסקור אף את השוק הזה של רמקולים ניידים לטיולים וכדו', לצורך כך הזמנתי מסין 2 דגמים עיקריים של החברה מתוך מבחר רב של דגמים שנראה שהם מייצרים לפי התאמה אישית - איך שתרצו כך תקבלו..., הדגמים שהגיעו הם אלמנט T6 פלוס, ופורס 2 (force 2), שזהו דגם טרי טרי ומהסקירות הראשונות בעולם על המוצר!

הרמקול הרצוי – גליל בגודל הזה (בערך כמו הפליפ של JBL) פרקטי מאוד לטיולים ויציאות, הוא קל וקומפקטי, ומצד שני מאפשר חוויית מוזיקה עם ווליום מרשים.

אלמנט T6 פלוס (element t6 plus)
photo_2021-01-24_20-58-40.jpgנתחיל מהדגם אלמנט T6 פלוס, שמעוצב כגליל עומד, בגובה של בקבוק מים קטן, עם גלגלת עליונה לוויסות עוצמת המוזיקה, שכמה שזה נדיר למצוא היום גלגלת פיזית זה מאוד נח ומדוייק, כאשר הגלגלת משמשת בנוסף כלחצן לעצירת או המשך השמעת המוזיקה, הרמקול מצופה בבד ארוג, ומגיע בצבעים שחור או אדום, "מתחת" הרמקול נמצא את הסאב הפעיל,

הרמקול המגיע בגירסה המשופרת משמיע חוויית סאונד היקפית עם 2 רמקולים ל2 כיוונים כך שתוכלו להעמיד את הרמקול באמצע החדר, ובכך הצלילים יתשטו לכל הכיוונים.

photo_2021-01-24_20-56-22.jpg מאחור נמצא את בקרת השליטה של הרמקול, עם לחצנים פיזיים להעברת השירים קדימה אחורה, ואף הרצה פנימית בתוך השיר!, לחצן מעבר בין מצבי האקולייזר המובנים ברמקול (רגיל, ווקאל, וסופר בס שבהחלט נותן תוצאה מרשימה), כמו רוב הדגמים, לחצן מוד לעבור בין מגוון החיבורים, לחצן ההפעלה והכיבוי, נורית הבקרה, וכמובן את מגוון המחברים, ובעיקרם חיבור טייפ סי להטענת הרמקול (כיום זה כבר בסיסי...) חיבור אוקס, מיקרו sd וחיבור USB, יש לציין שכיום הדגם הזה נמכר בגירסא משופרת, התומכת בזיהוי NFC לחיבור בלוטוס מהיר עם מכשירים תומכים).

יש לציין כי באופן מוזר הלחצנים אינם מוארים או מספיק מודגשים כדי שנוכל להבדיל ביניהם, ובלילה מאוד קשה לזהות את הלחצן הספציפי בלי לטעות וללחוץ קודם לכן על כמה אחרים...

ברמקול קיימת האופציה לחבר עוד רמקול יחד, ולהשמעת סטריאו היקפית.

האמת שאחרי חווית הסאונד המטורפת שקיימת ברמקול מגה פרו, קצת התאכזבתי, כנראה יש לי כבר רף גבוה יותר... אבל עדיין בהחלט ניתן להרגיש את עולם הסאונד של טרונסמארט שיודע לבטא הייטב את מגוון הצלילים והכלים במוזיקה, לצד שילוב מעולה עם באסים, קצת כן מורגש ערבוב צלילים מועט בעיקר כשהווליום במקסימום.

פיצ'ר נוסף שקיים ברמקול הוא אפשרות להטעין את הטלפון או כל מכשיר אחר מהרמקול על ידי חיבור כבל טעינה לכניסת היואסבי.
בקופסא נקבל את הרמקול בצבע שבחרנו (אדום או שחור) כבל הטענה tipe a - tipe c, כבל אוקס, וחוברות הפעלה והוראות.

פורס 2 (force 2) - ליגה אחרת....

הרמקול השני הינו הרמקול האחרון שהחברה הוציאה לעת עתה... ומגיע בעיצוב מרשים, תצורה חד כיוונית, ועם 2 סאבים בצדדים הרוטטים עם פעילות הבאסים.

הוא מגיע עם איטום מלא למים בתקן רשמי IPX7, ואפשר להטביל אותו בעומק של עד מטר למשך חצי שעה... (זה לא רלוונטי בפועל כי קליטת הבלוטוס לא תעבוד היטב במים).

1611513998402.jpgרשמית ההספק של הרמקול הינו 30 וואט – 10 וואט פחות מהT6 פלוס, אבל בפועל כשהשוויתי אותם, כמעט ולא הרגשתי הבדל בעוצמת הסאונד, מה שכן הורגש זה איכות הסאונד, שעולה בכמה רמות, ואף כשהשויתי את הרמקול לדגם charge4 של JBL, אפשר לומר שהוא בהחלט נותן 'פייט' רציני, הצליל הנקי מורגש בכל רמות הווליום, ומשתלב הייטב עם הבס העשיר, שדווקא לא עושה את ה'חזק' של טרונסמארט (שמתייחדים בבאסים גבוסים).

התוצאה מקסימה! רמת סאונד גבוהה עם ביטוי מדוייק לכל צליל עם טכנולוגיית סאונד פולס הייחודית של טרונסמרט, להפקת צליל מושלם ולפיזור רחב של המוזיקה ברחבי החדר אפשר לומר בהחלט שזה יספיק לחדר ממוצע עם מספר אנשים ולא תצטרכו להרים לפול ווליום כי זה יישמע כבר מידי חזק...

בשונה מכל דגמי וסדרות הרמקולים שלהם כאן לא יהיה כפתור למעבר בין 3 מצבי האקולייזר המובנים, אם כי בהמשך האפליקציה תתמוך בחיבור לרמקול אף לשם מעבר בין מגוון מצבי אקולייזר.

חיי הסוללה של הרמקול מוצהרים על כ15 שעות בעת הפעלה על ווליום ממוצע, בשימוש של כמה ימים אני יכול לומר שבהחלט הוא עומד בציפיות, ומספק חיי סוללה טובים אף בעת הפעלה על ווליום גבוה.

לשם שינוי הרמקול מצוייד בחיבור בלוטוס וחיבור אוקס בלבד, ואינו תומך בכרטיס או חיבור USB, וכמובן נטען על ידי מחבר TYPE C, טעינה מלאה אורכת כ 3 שעות.

1611513998117.jpgאפשר להתעכב גם על העיצוב המרהיב שקצת יוצא מהריבוע או העיגול של ז'אנר הרמקולים הזה, ומגיע בצורת 8, כאשר החזית מצופה בבד ארוג, בסיס פלסטיק מט, שמרגיש איכותי מאוד, וכיסוי סיליקון לחיבורים ולכפתורי השליטה. התחושה כשמחזיקים את הרמקול ביד, או אפילו רק כשרואים אותו מרחוק הוא מכשיר שבנוי איכותי ועמיד לזמן רב.

גם בדגם הזה, לחצני השליטה אינם מספיק מודגשים, כמו כן ישנם רק 4 לחצנים שמבצעים מספר פעולות במקביל, כאשר הלחצנים הבסיסיים הינם הפעלה וכיבוי, ווליום ומעבר בין הבלוטוס לחיבור אוקס, או עצירת והמשך השמעת המוזיקה.

ובשימוש כפול ניתן להשתמש בלחצנים להעברת שירים, למענה ניתוק או דחיית שיחות, ולחיבור רמקול נוסף או כמה רמקולים, כך שניתן לחבר אפילו 100 רמקולים כאלה ויותר, בחיבור יציב, האמת שחלום שלי לערוך אירוע עם רמקול אישי לכל שולחן...

בשונה מהרמקולים האחרים שסקרתי, כאן הרמקול יגיע עם חיבור בלוטוס 5.0 וחיבור אוקס בלבד, אפילו לא כניסה לכרטיס מיקרו, ובעצם העמידות למים שהרמקול מתהדר בה תשמש רק בעת חיבור בבלוטוס (החיבור אוקס כמובן צריך להיות סגור הרמטית כשמעוניינים בהגנה ממים), לא משהו שכל כך דרמטי כשכל הדור עובד על הזרמת מוזיקה בבלוטוס.

כמו"כ אפילו חיבור NFC שטרונסמרט דאגו לדחוף בכל רמקול חדש שיצא אינו קיים כאן, אם כי זה ממש לא משמעותי, התועלת מקיומו של חיבור כזה מועטה ביותר.
בלי לשים לב גיליתי שהרמקול יכול להתחבר ל2 מכשירים כגון למחשב ולטלפון ובאמצע שמיעת מוזיקה מהמחשב אם תגיע שיחת טלפון השיחה תועבר ברמקול.

באריזה נקבל ג"כ כבל הטענה וכבל אוקס, חוברות הפעלה והוראות (באנגלית).
1611513998362.jpg
---
לסיכום, 2 הדגמים בהחלט מכבדים הן את הלקוח והן את החברה, כאשר הדגם החדש יותר ייתן מענה מושלם לצרכים שלכם, הן מבחינת אטימות מלאה למים והן מבחינת איכות הסאונד המושלם, וזמן סוללה מספק לאירועים וטיולים.

שתיהם מגיעים ברמת מחיר דומה, רק שהאלמנט t6 plus נותן פיזור מקיף יותר, והפורס הוא חד כיווני, כמו"כ האלמנט נותן יותר חיבורים ויותר לחצני בקרה בולטים.

לבחירתכם...
(קישורים שיווקיים)

לרכישת הדגם אלמנט T6 פלוס

unnamed.pngלכבוד ההשקה של הפורס 2, תתקיים מכירה במחיר מיוחד למשך יומיים (החל מה25 בשעה 10 בבוקר, בעלות של 57.99 דולר, במקום 69.99!

לרכישה:

http://bit.ly/TSF2JANae
בס"ד
tronsmart apollo Q10 | טרונסמרט אפולו קיו 10 Q10

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.23.34.jpeg
חשבתי שמיצינו, כמה אפשר, כל חודש שוב האוזניות שלי או הרמקול יהפכו למוצר מיושן כבר? או לחוש בתחושת החמצה לכל הפחות, שבאוזניות שיש לי חסר את החידושים שבתווספו בדגם החדש.

זהו אז שכמעט, כי הפעם לא מדובר בעוד אוזניות TWS או רמקול נייד מפתיע, אלא באוזניות קשת עם סינון רעשים אקטיבי! תחום שטרונסמארט כבשה על הפעם הראשונה שהוציאה אוזניות TWS עם סינון רעשים באיכות סאונד ורמת סינון שלא מביישות את הטובים ביותר! ואף משאירה אבק למתחרות, כן, הדגם אפולו בולד יושב אצלי באוזניים מספר שעות ביום, ונותן דרייב אחר לחווית האזנה למוזיקה, אבל על זה תוכלו לקרוא בסקירה ההיא.

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.26.22 (1).jpegאנחנו כאן כדי להביא את הבשורה החדשה, אוזניות קשת עם רמת הסאונד הידועה, לצד סינון רעשים אקטיבי, זהו שוק רווי במיוחד (סינון הרעשים האקטיבי החל באוזניות כאלה) וכדי להתחרות בו צריך להגיש מוצר מושלם. הצטרפו לראות עד כמה הם עמדו ביעד.

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.24.10 (3).jpegכבר בפתיחת האריזה נראה את האוזניות המרשימות, יחד עם הכבל הטענה, חוברות הדרכה בסיסיות ואת נרתיק הנשיאה הקבוע שמצורף לרוב מוצרי החברה, הנרתיק עשוי PU ולא קשיח, שכבר מרמז על רמה בינונית ולא שם אותם בשורה הראשונה.

האוזניות עשויות פלסטיק טהור בשילוב מט ומבריק, המורגש היטב, כולל בסיס הקשת שלא מחוזק עם ברזל או משהו, התחושה היא של מוצר בסיסי ולא מספיק חזק כמו שציפיתי, אבל בהחלט גמיש ואין חשש שבמתיחת הקשת זה יישבר, הלוגו של טרונסמארט מוטבע על צידי האוזניה ועל בסיס הקשת.

יתרון נוסף באוזניות זה הקומפקטיות שיש להם על ידי ציר מיוחד שמאפשר לקפל אותם לתוך עצמם ובך לחסוך מקום רב באחסון או בנשיאה. כמו גם 225 גרם ששוקלות משווה להם קלילות, וגם בלבישה ארוכה לא תרגישו בכבידות כלשהיא.

הכריות שמקיפות את האוזניים כמו הכרית שמתחת לבסיס הקשת, עשויות מחומר דמוי עור, ומכילות ספוג ברכות נעימה, כך שבעת הלבישה ולאחר כיוונון הגודל הרצוי של הקשת הם יישבו על הראש שלכם בהתאמה טובה.

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.26.22 (3).jpegWhatsApp Image 2021-02-15 at 12.26.22 (2).jpegעל האוזניות נמצא חיבור טעינה טייפ C, נורית חיווי, לחצן הדלקה וכיבוי וחיפוש התקני בלוטוס אחרים, ולחצן עוזרת קולית (למכשירים תומכים), אציין שמאוד הפריע לי שחיבור הטעינה ולחצן ההדלקה וכיבוי נמצאים מתחת לציר שמחזיק את הקשת ככה שבעת הענידה לא תוכלו להטעין או לכבות ולהדליק את האוזניות, וזה בשימוש יומיומי מאוד לא נח.

את שאר הפקודות נוכל לבצע במשטח הפקודות הנמצא באוזן הימנית איפה שמוטבע הלוגו של טרונסמארט, ובקלות מירבית נוכל על ידי מחוות ברורות לעצור או להמשיך את המוזיקה להגביה או להנמיך ווליום על ידי מחווה לכיוון למעלה או למטה, להעביר שירים על ידי מחוות ימינה או שמאלה, ולעבור בין מצבי הסינון על ידי לחיצה רצופה במשך 3 שניות, כמו בדגם אפולו בולד, 3 המצבים הם מצב סינון רעשים, מצב כבוי, ומצב אמניאנט שמשמיע את רעשי הסביבה, כדי שלא תתנתקו מהסביבה בעת מעבר ליד תחבורה וכדו', או אם תרצו לדבר אם מישהו ולא תצטרכו להוריד אותם מהראש, לעומת זאת אם תורידו אותם המוזיקה לא תיעצר אוטומטית.

כמו כן כמובן תועלו לענות או לנתק ולדחות שיחות טלפון על ידי מחוות, מה שהפתיע אותי במיוחד היה איכות ניהול השיחות עם האוזניות, עם האוזניות האלה היה הכי נח וברור לתקשר בשיחה, כאשר 5 המקרופונים קלטו הייטב את הדיבור שלי, והשיחה התנהלה בצורה ברורה ביותר לשני הצדדים, כמו כן רמת היציבות בחיבור הבלוטוס השיחות הייתה מעולה (מה שלא היה בדגמים אחרים שניסיתי).

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.24.10 (1).jpeg
הדבר שהכי מרשים כאן ללא ספק הוא חיי הסוללה הסופר ארוכים, ובדקתי את זה..., היצרן מצהיר על עד 100 שעות סוללה המכילה 1200mAh, ולאחר עשרות רבות של שעות שימוש במצב סינון רעשים נשאר מעל 50 אחוז סוללה, אין לזה מתחרים בשוק הכל כך רווי. וכל הטוב הזה ייטען בטעינה מהירה תוך 3 שעות בלבד! וב10 דקות טעינה תקבלו 3 שעות האזנה.

גם הטרנד לחבר את האוזניות לאפליקציה קיים אף באוזניות אלו, ודרכה תוכלו לבחור את מבנה הלחיצות וההחלקות על משטח הפקודות כדי לבצע כל פעולה, לעבור בין מצבי סינון הרעשים או מצבי אקולייזר, ולקבל חיווי על מצב הסוללה.

האוזניות שמצויידות בחיבור בלוטוס 5.0 מספקות יציבות חיבור מרשימה למרחק של לפחות 10 מטר בלי כל ניתוק (אלא אם יש קירות שמפחיתים את המרחק), גם בעת חיבור למכשיר עם בלוטוס 4.2 למשל החיבור היה יציב וטוב, אבל בחיבור למחשיר שתומך בבלוטוס 5.0 אפשר לומר שלא הורגש הבדל בין הצגת הודיאו למה שהיה מושמע באוזניה.

חוויית המוזיקה בהם בהחלט מציבה את האוזניות בסטנדרט הייחודי של טרונסמארט, הצגת צלילים מעולה ומדוייקת ובעיקר – חיה, עם דרייברים של 40! מ"מ וטווח תדרים שמע בין 20 ל20K הרץ, הם עושות עבודה טובה בהחלט, אבל-

WhatsApp Image 2021-02-15 at 12.32.46.jpeg
הם לא נותנות רמת סאונד שתציב אותם לצד האפולו בולד, הם עדיין רמה מתחת, גם בהיבט של צלילי הבס שלמרבה הפלא למרות שזה אחד הפרמטרים שמייצגים בעיני את החברה – הצגת צליל בס מודגשים, כאן הם פחות ינכחו למרות הדרייברים הגדולים במיוחד דבר שמפשר לתת במה יותר גבוהה ואיכותית לבס, אז פחות נוכחים אמנם אבל בהחלט קיימים.

עוד אציין שמצב סינון הרעשים אמנם מורגש כאן אבל לא עושה את העבודה היטב, וזאת בגלל אי האטימות של הכריות כך שלמרות שהסינון עובד עדיין נכנס רעש מהכריות, ומאבד חלק ניכר מהאפקטיביות של הסינון, וכשניסיתי לראות אם יש הבדל בין מצב סינון רעשים למצב רגיל כמעט ולא הורגש הבדל.

גם מצב השמעת הסביבה איכזב כאן והשמיע את הסביבה בצורה מידי מתכתית.

אבל, כששמעתי מוזיקה במקום שלא היה נצרך הסינון רעשים, בהחלט התענגתי על האוזניות האלה שנתנו בסופו של דבר תוצאה טובה עד מושלמת. ההרגשה הייתה כאילו אני נמצא באולפן מול כלי הנגינה...

לסיכום חווית המוזיקה, איכות הצלילים הייחודית הורגשה היטב במהלך כל ההאזנה, מה שהיה חסר לי בהם זה עוד באסים כמיטב המסורת של טרונסמרט ואטימות לכריות ברמה שיסננו רעשים פאסיבי, וכך בצירוף סינון אקטיבי התוצאה תהיה מושלמת.

בהינתן שאלו האוזניות קשת הראשונות שטרונסמרט מוציאים עם סינון רעשים אפשר לומר שהתחילו טוב מאוד, אבל יש לאן להתקדם, ואפשר לסמוך על זה שזה עניין של זמן...

בס"ד
WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.05.jpeg

טרונסמרט t7 lite

תמיד כששאלו אותי על רמקול נייד חיפשו משהו קליל ועצמתי

ברגע שהרמקול הושק, ועוד במחיר מגוחך (24 דולר...) הבנתי שיש פה בשורה, ורק צריך לדעת עד כמה באמת הוא מתחרה בשוק הרווי כל כך.

הייתי בטוח שהפשרה תהיה על חשבון איכות סאונד, איכות בס, או סוללה חלשה...

את זה בדיוק אני רוצה לברר.

אמנם הבדיקה שלי ארכה מספר ימים קצרים, אבל לא התאפקתי לחכות. כבר עכשיו אפשר לומר שהבחירה ברמקול הזה תהיה בחירה מעולה

עם משלוח די מהיר תוך פחות משבועיים הוא היה אצלי ביד, כיף.

כבר ברגע הראשון הוא היה נראה יפה ואיכותי אבל בשל המחיר גודלו ומשקלו הטלתי ספק ביכולותיו, אבל מהר מאוד ראיתי שטעיתי.

WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.17.jpeg

קיבלתי רמקול קומפקטי עם ביצועים שלא מביישים רמקולים שעולים פי 3 ויותר, עוצמת סאונד גבוהה, ביצועי בס מעולים וזמן סוללה מספק בהחלט.

הרמקול במבנה גלילי ובאחד מ4 צבעים שחור כחול ורוד או טורקיז (אצלי הורוד), גם את השרוך הקשור לרמקול תקבלו בצבע שבחרתם.

בחזית יופיע לוגו החברה ומאחור פקדי השליטה, כאשר לא התקמצנו פה בכפתורים, אם כי רק 2 מהם עם תאורה אחורית. וגם על זה תודה. לצד הכפתורים יופיעו 2 בליטות סיליקון לאפשר הושבה יציבה של הרמקול לאורכו.

חשוב לציין כי הרמקול תומך בחיבור בלוטוס וכרטיס מיקרו SD, חיבור אוקס לא נתמך.

WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.19.jpeg

מ2 צידי הרמקול נמצאים רדיאטורים אקטיביים שאמנם לא יספקו הופעה מרשימה אבל כן יזוזו מעט לאור ביצועי הבס, לצידם תימצא תאורת אווירה הניתנת לשינוי בין 3 מצבי תאורה דינאמיים וכיבוי התאורה.

באריזה תקבלו לצד כבל הטעינה (טייפ סי) גם חוברת הדרכה במספר שפות (לא כולל עברית) ושנראית יותר כמו עלון תרופות, אבל מילא, אחרי פעם אחת שתקלטו את הוראות השימוש כבר תזכרו בעל-פה.

חיבוריות הבלוטוס מדור 5.3 ובאמת מאפשרת חיבור יציב ועד למרחק של 15 מטר, תלוי מיקום.

WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.24.jpeg

הדבר הראשון שרצתי לבדוק הוא את הפרמטר החשוב ביותר – איכות הסאונד, אחרי כמה ימים וכמות שעות הפעלה מספיקה אפשר לומר שטרונסמרט בהחלט ענו על הציפיות שהיו לי מהם, ניסיתי בכל מנעד הווליום שהרמקול מספק, ובכל הרמות איכות הסאונד הייתה סופר מאוזנת בין הצלילים הגבוהים והנמוכים, וגם בעוצמה הגבוהה ביותר לא הרגשתי שיש איבוד או ערבול צלילים.

עוצמת הווליום בהחלט סיפקה אותי גם כשהיה מדובר על חדר גדול, זה לא רמקול שטח אבל כחוויה אישית או לקבוצה קטנה תוכלו ליהנות ממנו בכל מקום.

טכנולוגיית סאונד פולס הייחודית של טרונסמרט מככבת גם בדגם זה ותיתן לנו אקולייזר סאונד ייחודי לטרונסמארט שידגיש את הווקאל ואת הבס, לא בכל השירים שהפעלתי זה שדרג את החוויה אבל היו כמה שבהחלט זו הייתה הבחירה המועדפת להאזין כך.

מצב האקולייזר העדיף מבחינתי הוא deep bass וניתן להגדרה דרך האפליקציה בלבד, אמנם לאחר בחירה במצב זה כל עוד לא עברתי לאקולייזר אחר המצב נשמר גם לאחר כיבוי הרמקול.

זמן הסוללה המוצהר הוא עד 24 שעות נגינה בעוצמה הבינונית, זמן זה נגזר ממספר משתנים וביניהם פעולת תאורת האווירה ועוצמת הווליום כמובן. בשימוש שלי שהיה ברובו על העוצמות הגבוהות יותר הרמקול לא החזיק יותר מ6 שעות, פרק זמן סביר לשימוש קלאסי.

הרמקול גם מוגן מים בתקן IP7 שמאפשר טבילה במים (בצורה מוגבלת).

WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.17.jpeg

ניתן לחבר את הרמקול לעוד יחידה נוספת ולקבל חווית סאונד סטריאו, שלא כמו בדגמים אחרים שניתן לחבר ליותר מ100 נוספים… כמו כן לא ניתן לצמד אותו לדגמים אחרים של החברה אם כי כאן טרונסמרט מבשרים שהם עובדים על אופציה כזו בדגמים הבאים שלהם. לא נותר אלא לחכות.

לרכישה לחצו כאן
(קישור שיווקי)

קישור לעמוד המוצר באתר היצרן

WhatsApp Image 2023-08-23 at 23.28.16.jpeg

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה