צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

הרבה אנשים כאן מתלוננים על משנת יוסף.
האמת? גם אני לא 'אוהבת' אותם והחסרונות ידועים.
מה שכן, לאחר כשנה שאנחנו קונים שם מטעמי חיסכון ואכן ראינו הבדל משמעותי
מרכזת כאן כמה נקודות שאולי לא שמתם לב אליהן, ואשמח שאנשים ישתפו כאן שגם אנחנו נשתפר.

קניה במכירה שכונתית שונה מקניה במכולת ולכן כדאי לשים לב לאופן שבו אנחנו צורכים שם.

החזרות: בשנת יוסף ניתן להזדכות על כל מוצר שלא הגיע באופן ראוי. מה זה אומר? כל מה שלא הייתי קונה אם הייתי יודעת שככה זה ייראה. פירות, ירקות, ממוצרים יבשים- על הכל הם מזכים (אני גם הוגנת ומבקשת להזדכות על חצי סלסלה וכו'). אם תתעקשו הם גם יחזירו לכם באשראי. אם לא- ירשם לזכותכם למכירה הבאה.
שיכחות: זה קצת שונה מתחנה לתחנה. בכל מקרה תמיד שווה לבדוק עם מנהל התחנה (יש שמוכרים את היתרה ואז תוכלו לקבל מהם את ההחזר) ואם לא משנת יוסף אוספים ככל הנראה, כי הם מזכים אתכם- לא 100% אבל 80% או 50% תלוי במוצר שזה וודאי טוב יותר מכלום.
חרטות: מותר להתחרט על כל מוצר ששוויו מעל 50 שח ולהחזירו במכירה הבאה. אם הוא מקולקל/לא תקין/תלונה איתית ולא סתם 'חרטות' דברו עם שירות לקוחות ותזוכו ב100% ואם לא לפי חוק בניכוי 5%. כן, מעצבן. נכון.
פערי מחיר: משנת יוסף זולים יותר מהחנויות. נקודה. בדקתי מול כל רשת אחרת. (זה גם לא מפתיע בהתחשב בתנאי הקניה) אבל- הם לא יותר זולים ממבצעים. אם יש סופר באזור שלכם שעושה יום שוק בירקות לדוגמא כנראה ששם תשלמו פחות. מצד שני אם אתם מעדיפים לרכז את כל הקניה במקום אחד- שנת יוסף זה המקום (חוץ ממה שהם עוד לא מוכרים..)
מוצרים עונתיים- בדר"כ זה ממש במחירי בדיחה, אבל אם לא תכננתם לקנות- זה שהמוצר מופיע במשנת יוסף לא אומר שהוא בחינם. ממש כו בחנות תקנו אם אתם צריכים, לא כי זה במדפים ליד הקופאית.
גלגל המוצרים- כיום באתר אפשר לראות על כל מוצר מתי נמכר פעם קודמת. למה זה חשוב? כדי לדעת באמת כמה לקנות, כי לא כל המוצרים קיימים כל שבוע (למעט פירות וירקות ומוצרי חלב) אם יש לכם רשימת מוצרים קבועה בשימוש מאד מהר תדעו כמה שמן לקנות כל פעם, שמרים, קמח וכו'.
שירות לקוחות- יש להם שירות לקוחות אדיב (אך לא מהיר) וכדאי להתלונן לבקש וכו'. אפשר בשפה יפה:). כי בסופו של דבר הם רוצים להשתפר כדי שנצרוך מהם יותר ומה שאתם אורים לנהל התחנה כנראה לא מגיע אליהם כלל.

תזכרו שמשנת יוסף כמו נתיב החסד ויש חסד ושערי רווחה וחסד לאלפים וחסדי יהודה הם שמות של חנויות. שמות מוזרים לטעמי אבל ן הסתם זה עובד... החסד היחיד שהם עושים זה עם עצמם. ולכן- מותר וראוי לבקש שירות, לא כדאי לצפות מהם להיות צדיקים ולהתחסד כי זה בכלל לא המטרה שלהם. תהיו צרכנים נבונים כמו בסופר, זה מקטין את האכזבות והתסכולים ב90% מנסיוני.
אני רוצה להזמין המוצר הזה מאמזון ארה"ב
איך אני יודעת אם יתאים לחשמל בארץ?
ממה שהצלחתי להבין יש חיבור USB
השאלה אם אפשרי לחבר את הכבל USB למטען פשוט מהארץ כדוגמת זה
1710244539889.png
או שיהיה צורך במטען מקצועי? אני כמובן לא רוצה להרוס את המכשיר עם מטען זול, אבל אני רוצה לדעת אם אני צריכה לחפש בארץ מטען מיוחד עם הגדרות מסוימות התואמות את המכשיר? ומהן?
תודה
מישהו מכיר:https://global.direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
יש דברים מהממים במחירים זולים
אשמח לשמוע אם מישהו התנסה בזה
מה האיכות?
מאיפה הדברים? - לא נראה סיני...
בס"ד
photo5803394355233404537.jpg

טריביט סטורם בוקס | tribit stormbox

עם עיצוב ייחודי, רדיאטורים פאסיביים, ואיכות סאונד מעולה, טריביט מציגה תוצר גם בתחום הרמקולים הניידים, והם לא פראיירים בכלל...

אמנם הדגם StormBox הוצג במהלך 2018, אבל הוא בהחלט נותן פייט משמעותי למתחרה, וכולם מבינים למי מדובר...

והוא בא להתחרות בכל הפרמטרים, גם בקומפקטיות גם בעיצוב וגם באיכות הסאונד, זה סיבה טובה לסקור דווקא אותו למרות שהשוק מוצף ברמקולים כאלה.

כיוון שבסופו של דבר זה מה שהכי מעניין את הלקוחות נתחיל מאיכות הסאונד, טריביט פשוט פיצחו את השיטה להנגיש את הצלילים הטבעיים של המוזיקה לצד ביצועי בס מדוייקים ומשולבים כאחד במיטוב מירבי, וזו זכות הקיום שלהם בשוק כל כך רווי, תקבלו כאן חווית מוזיקה מושלמת ליום יום וגם לרגעים מיוחדים, הרמקול מתייחד בכפתור האקסטרה בס, ופשוטו כמשמעו תקבלו אקסטרה בס שיקפיץ את כולם בלי לפגוע באיכות הסאונד הכללי והצלילים הגבוהים.

עוצמת הווליום מפתיעה ולמרות שמדובר סך הכל ב24 וואט (2*12) העוצמה מספיקה בהחלט לחדר ממוצע מלא באנשים, ובמיוחד ברמקול כזה שמכוון ל 360 מעלות השמעה המאפשר למקם אותו באמצע החדר, גם אם תניחו אותו בצד החדר, המוזיקה תישמע היטב בכל המרחב, בזכות 2 דרייברים של 45 מ"מ.

כמו כן תמצאו ב2 צידי הרמקול את הרדיאטור הפאסיבי שקופץ בהתאם לרמת הבס המושמעת באותו רגע.
photo5803394355233404543.jpg
סך הכל הפידבקים שהרמקול קיבל מכל מי ששמע אותו היו מעולים, וכולם היו מופתעים מאיכות השמע ועוצמת הווליום שיוצאת ממנו...

זמן הסוללה המוצהר הוא 20 שעות, תלוי עוצמת הווליום, בתכלס מאוד קשה לבצע מדידה מדוייקת של משך זמן סוללה אבל גם ברמת הווליום הכי גבוה תקבלו כמה וכמה שעות, שתוכלו לסמוך עליו ולקחת אותו לטיול או למסיבה. עוד ייאמר לזכותו של הרמקול זה המשקל (580 גרם) והגודל הקטן שמאפשרים לנייד אותו בקלות לכל מקום בלי שימלא או שיכביד מידי על התיק.

כמובן לצד זה, נקבל אטימות מוחלטת למים ברמת IPX7 המאפשרת לכם לקחת אותו לכל מקום בלי חשש שיפול למים, כן, כמובן שתוכלו גם להתקלח איתו (לחובבי הז'אנר...).

כדי להאזין למוזיקה ניתן להתחבר כמובן עם בלוטוס, מכיוון שהדגם יצא ה2018 הרמקול מצוייד בחיבור בלוטוס מדור 4.2 ולא הדור 5 העדכני, אם כי בכל הפעמים שהתחברתי אליו החיבור היה יציב, כמו כן ניתן לחבר פיזית עם חיבור AUX ישירות לנגן.

עוד סימן על כך שהרמקול יצא לפני מס' שנים הוא חיבור הטעינה שלו מסוג מיקרו USB, וזה כבר מצריך אותי לחזור לכבל במיושן (שדי בקלות הצלחתי להיפטר ממנו בחודשים ספורים, עם מעבר לאקו סיסטם שתומך בחיבורי טייפ סי). יש מי שרק יהיה מרוצה מכך.
photo5803394355233404525.jpg
הרמקול מגיע בשלושה צבעים, שחור, כחול, וצבע הסוואה.

כבר מהרגע הראשון שהוצאתי מהאריזה הורגש שמדובר במוצר שבנוי היטב, שילוב של פלסטיק מט עם הרגשה של סיליקון ואריגת בד, בעיצוב ייחודי ומודגש. בחזית יופיעו בעיצוב מרשים לחצני הווליום לחצן רב שימושי, וכמובן לוגו המותג, מאחור יופיעו 4 נורות חיווי על מצב הסוללה והטעינה, ואת הלחצנים - הדלקה / כיבוי חיפוש מכשירים ואקסטרה בס. כמו כן מאחור (מאחורי מכסה האוטם אותם למים) נמצאים מחבר הטעינה (מסוג מיקרו יואסבי) וחיבור AUX.

לקח לי זמן לקלוט (רק אחרי עיון בחוברת ההוראות) שהמעבר בין שירים ולניהול השיחות מתבצע בכפתור הרב שימושי בחזית.

בנוסף הרמקול מצוייד במיקרופון לניהול שיחות ובאפשרות לצימוד רמקול נוסף מדגם זה בכדי לקבל את הסאונד במצב סטריאו.

את הרמקול מייבאים לארץ חברת קוקופלי ספיריט יבואן רשמי של היצרן טריביט, הם המוכרים הבלעדיים של הרמקול (באתר ייעודי) והם נותני האחריות הישירה. את ההזמנה תוכלו לבצע עם משלוח עד לבית (הגיע אלי תוך יומיים) או לנקודת מסירה קרובה.

עלות הרמקול הינה 249 ₪, תג מחיר שבהחלט נותן פייט ומאפשר בטווח מחיר נמוך לקבל תמורה הגונה.

לרכישה:
לחצו כאן
(קישור שיווקי)

photo5803394355233404550.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה