קהילת אוטומציה עסקית

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום הצ'טבוטים והאוטומציה העסקית.
הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהל הפורום: rabin
להצטרפות לקהילת אוטומציה, הקש כאן
אני צריכה לשלוח וובהוק כל פעם שאני אכניס ידני מייל לתוך תווית מסוימת.
ביקשתי מGPT - הוא נתן לי סקריפט אבל הוובהוק לא נשלח.
מישהו מבין בקוד ויוכל לעזור לי מה הבעיה?? זה דחוף
תודה
1715496388793.png
function myFunction() {
function checkForNewLeads() {
var label = GmailApp.getUserLabelByName("לידים");
var threads = label.getThreads();
var webhookUrl = "
https://hook.eu1.make.com/8wnryrk42uenaajbcrikxbk9fv0p8y3g";
for (var i = 0; i < threads.length; i++) {
var messages = threads.getMessages();
for (var j = 0; j < messages.length; j++) {
var message = messages[j];
if (!message.isUnread()) continue; // Skip read messages
var raw = message.getRawContent();
var payload = Utilities.base64Encode(raw).replace(/\//g, '_').replace(/\+/g, '-');
var options = {
"method": "post",
"payload": payload,
"muteHttpExceptions": true,
};
try {
UrlFetchApp.fetch(webhookUrl, options);
message.markRead(); // Mark the message as read
} catch (e) {
console.error("Error sending webhook: " + e);
}
}
}
}
}
  • 308

• 📢 ChatPDF

מאפשר לך:

✅ לחלץ מידע מקובצי PDF באופן פשוט: חיפוש נתונים ספציפיים, שאילת שאלות וקבלת תשובות ישירות מתוכן הקבצים.

✅ ליצור צ'אטבוטים מותאמים אישית: צ'אטבוטים חכמים שעונים על שאלות נפוצות, מספקים שירות לקוחות ועוד.

✨ API:
    - העלאה/הסרה של קבצי PDF
    - יצירת צ'אטים AI על תכני ה-PDF

💰 תוכנית חינמית: 500 הודעות, 5,000 עמודים בחודש.
    מוגבל ל-2,000 עמודים או 32 MB לכל קובץ.

🚀 לינק לאפליקצייה שיצרתי במייק:

בנוסף מצרף סינריו לדוגמא במייק.
    שלום לכולם,
    אשמח לעזרה דחופה,
    אני צריכה להוריד מהאתר
    הזה את כל המסמכים הקיימים, האם ניתן?
    -לא ידוע לי מהי הפלטפורמה בה נבנתה ע"מ לשלוח לה קריאה.
    תודה!
    (בכל הפלטפורמות לבדיקת פרטי אתר - עולה לי שגיאה, גם בבדיקה בקוד של האתר- מלמעלה בחיפוש שטחי- לא ראיתי סימן, אך ייתכן וזה כיוון שאיני מונחת בתכנות היטב)

@rabin @מוישי שובקס @שלמה אבן @שמים חדשים @כולם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה