קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
  • 158
  • @אליעזר פרנקל
    כתבתם כאן שנמחקו לכם כל מברשות המנגה
    רציתי להגיב שם אך הנושא נעול
    בכל אופן- יש לי קבצי מברשות של ברירת המחדל (אם אתם מתכוונים לקליפ סטודיו)

אתם יכולים לפנות אליי בפרטי
    0 תגובות
    פסח כשר ושמח לכל היוצרים

רציתי לשתף בגלריית פורטרייטים:

ובבשורה מרגשת שממש עוד מעט בע"ה אני פותחת חנות אינטרנטית להדפסת הציורים שלי.
    הנה סרטון שמראה איך הרעיון התחיל והתגלגל, ובקרוב האתר שלי ישנה כתובת.

הנושא העיקרי שמהדהד בציורים זה לקחת מעשים טובים של ילדים ולהגדיל אותם למימדי ענק כדי שהילדים ידעו כמה זה יקר (הם מודדים איכות בכמות), בנושאי יהדות, התנהגות טובה,
    בריאות ועזרי קריאה. הרעיון לצייר oversize , (הגדלה) נולד כאן במהלך הקורס איור בפרוג במטלה ש @שולם נתן לנו. הנה ציור אחד שהתגלגל הרבה עד שהפך למוצר, גם אתם חוזרים לציורים ישנים ומשדרגים אותם? אם כן שתפו. ציור הוא אף פעם לא גמור תמיד אפשר לשכלל.

אני ממליצה לכל מאייר ומאיירת לפתוח דף נחיתה עם תיק עבודות בwix.com, זו פלטפורמה מעולה לאתר תדמית ובלחיצת כפתור ניתן להוסיף גלריה. מאד אינטואיטיבי. כיום אתר כזה הוא ממש כרטיס ביקור ועוזר להגדיל חשיפה למאייר מכל מקום בעולם, יותר מכל רשת חברתית. יש בוויקס אפשרות גם להוסיף חנות אינטרנטית בתשלום סימלי.

תנסו. בהצלחה!
    הוא הסתיים לו לפני למעלה מחצי שנה ...
    אבל בעקבות ביקורה ה(לא) סימפטי של גברת קורונה ,
    הוא יוצא לחנויות רק עכשיו ...

קבלו את שיראז 1,
    ספר הקומיקס הראשון שלי ...
    כן, כן ...
    איזו התרגשות ....

הספקתי אמנם מאז לסיים עוד 2 ספרים נוספים,
    ונמצא עמוק ברביעי,
    אבל זה הראשון שיוצא לאור ....

העלילה עוסקת במשפחה יהודית שמנסה לברוח מאיראן בימים של המהפכה האיסלמית,
    וכמו שרק הרב אברהם אוחיון יודע , העלילה מסתבכת לה ....:rolleyes:

הסופר- הרב אברהם אוחיון המהולל,
    הצובעת ומאיירת הכריכה -
    @מירי דרויש האלופה ...

תודה רבה רבה למכללת @פרוג שאצלה רכשתי את אמנות הציור,
    וכמובן על הפורום הזה שהוא פלטפורמה נהדרת לקידום העסקים החרדיים.
    לא יודע מה הייתי עושה בלי הפורום ...;)

וכמובן תודה ענקית ל @שולם פייגין , המרצה הבלתי נלאה,
    על הנחלת הידע והטכניקות בצורה מעולה, על תמיכה בלתי נפסקת, גם רק לאחר הלימודים,
    על טיפים, על עצות , ומה לא ...

נותן לכם פה טעימה קטנה מהספר,
    תהנו !!!

שיראז 1.png13_Im0.jpeg28_Im0.jpeg40_Im0.jpeg41_Im0.jpeg53_Im0.jpeg
    בס"ד
    אני רוצה לשתף אתכם כאן במיזם שאני עובדת עליו כבר כמה חודשים.
    הרעיון התחיל לנבוט אצלי בשנה שעברה
    אני זוכרת את ההלם שחטפתי כשראיתי תמונה מהלווייתו של האדמו"ר מנובומינסק - אלונקה, אברכים בודדים, רחבה שוממה.
    בזיכרוני צפו ועלו תמונות מלוויה אחרת. הלוויתו של רבי משה פיינשטיין זצ"ל בפורים לפני שלושים וחמש שנה.
    הייתי אז נערה בת 16. מאות אלפים ליוו אותו בדרכו האחרונה.
    ההתפעמות שאחזה בי אז למראה התמונות הביאה אותי לרצות לדעת יותר על רבי משה פיינשטיין זצ"ל, לקרוא אודותיו, לשמוע.
    בלעתי המון חומרים כתובים שהתפרסמו בשעתו. בתודעה שלי אני מציינת את ה"היכרות" הזאת, כביכול, עם דמותו המרוממת כאבן דרך בעיצוב ערכי ושאיפותי.
    חשבתי על כך שהנה עכשיו אנחנו ניצבים מול אבידתו של האדמו"ר מנובומינסק זצ"ל ששימש כמנהיג דגול ונתן את ליבו בכל דרך אפשרית על מנת לקרב יהודים אל אביהם שבשמים. כשלכאב על האבדה הגדולה התווסף הכאב על שלא זכינו, בשל מגבלות הקורונה, ללוות את הצדיק כפי הכבוד שהיה ראוי לו.
    אמנם הרבי לא היה זקוק לכבוד הזה, למעשה הוא ברח מהכבוד כל חייו. עם זאת, אנו עצמנו זקוקים לכך כדי לבטא את הערכתנו לתרומתו הגדולה לחיים היהודיים ולהעמקת הקשר שבין יהודים לאביהם שבשמים. אנו זקוקים לחיבור הזה אל אישיותו המרוממת ואל הערכים שהוא הנחיל ושאותם היינו רוצים שיכירו גם הדורות הבאים.
    החלטתי להתגייס ולעשות מעשה. ובכדי לא להאריך כאן יתר על המידה אני מזמינה אתכם לקרוא על המיזם
    בקישור הזה.
    אשמח לחוות דעתכם ולרעיונותיכם כיצד ניתן לקדם את המיזם.
    תודה רבה
    ורק בשורות טובות
    \**אני לא אתפלא אם זה פורסם פה בעבר, אבל מי אני שאמנע בעדי לעשות שטויות. מצאתי את זה קבור במחשב, ובמסגרת נקיון פסח כללי, קטע כתיבה משולב באיור, על מצע אבק חינני. תהנו וכו'
    *\

במוצאי שבת, סדר הושב על כנו, בכיות נדמו, צ'ונט שנשאר נשטף לפח ושקט נפשי חוזר מהסס.
    אני השמים והספר התיישבנו בערסל.
    הרבנית יזמה פירגון של זירו מזיע, התקרבה עם התקרובת, וברחה בצרחות רבות ובדילוגים, מצביעה עלי ספציפית ביותר.
    שמעתי אותה שואגת "זה! זה זה! זה איך קוראים לזהההה!" ואם אני זוכר נכון היה שם הרבה אההההה וקצת אעעעע.
    קורה שהרבנית ירום הודה מצביעה עלי וכל זה, אבל הדילוגים היו חידוש.
    נשים, משכתי בכתפי. בכתף שלי.
    והיה שם משהו. משהו תפוס כזה.
    דרוש מבט חטוף, ללא ספק.
    בהילוך איטי, העיניים ראשונות ורק אחר כך הצוואר הסתובבתי להסתכל.
    מעל הכתף שלי, גובהו חמש עשרה סנטימ', מביט בי פרצוף משולש ומשתומם, ממרחק אפס, ככה. אני בי והוא בו. הבטנו זה בזה, נצח או שניים.
    הוא השתעמם ראשון, והתחיל ללעוס לעצמו את הידיים.
    קוראים לזה גמל שלמה והוא יפה שוואו, צעקתי להיסטריה שבסלון.
    אני בעד דו קיום עם כל אשר נשמה באפו, ועל כן מה כ'פת לי שהוא יושב על הכתף שלי וזה.
    מסתבר שחלקנו את אותה השקפת עולם, אני וגמל שלוימלה. חווינו את הרגע מתוך הרהורים עמוקים, זה לצד זה. אדם וגמל שלומהו.
    פתאום, אמיתי, כן? שלמה גמלשטיין, התחיל להניע את הזרועות שלו בתנועות נמרצות, גמלוניות מצחיקות ומתפרצות. איך להסביר, כמו שמישהו יושב ושומע מוזיקת טראנס והוא רוקד בחימה, רק עם הכתפיים והזרועות בקצב פרטי משלו. אולי זה קטע של כל משפחת גמליק, אולי זה סלומו שלי הפרטי יש לו כשרון ואין לו עכבות קהל. לוידע.
    בואי, בואי תראי, הוא רוקד עם הידיים, קראתי למפרגנת הזירו.
    היה רגע של שקט ואז היא צעקה משהו שמה אכפת לה רוקד ועוד מילות גנאי ממש מכלילות, לדעתי, על מחלקת החרקים. קולה היה חנוק כי הראש היה מעוך על התקרה, ממרומי הכסא ששמה על השולחן ונעמדה שמה. נשים, כבר אמרנו?
    וכמו בסיפור חסידי, באמצע הריקוד, התעלה גמלסקי מעלה מעלה אל עולמות עליונים. עף בטיל, נתקע בפלורוסנט של המרפסת ונעלם בשחור הליל. ככה.
    נשארתי אני והשקע על חולצתי. חור בלב השאיר לי שלוימי גמליוב. אני מתגעגע.
    הנה הוא. נכון נחמד? הוספתי לו כאן אביזרים שנדמה לי שהיו מתאימים לו, אם היה נשאר לכמה ימים.
    גמל שלמה אינק קטן.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה