קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
מחוה למנהלת היקרה של הפורום @שירי כהן
תחפושת -נושא- דמות מספרים
קבלו את עליזה- אחות אביגדור מ"המסע האמיץ" וליבו!!!IMG_0324-(2).jpgIMG_0329-(2).jpg
טוב, אני לא מוכשרת כמו @מו"לי (ואפילו לא למדתי איור!) -
אבל גם אני חשבתי על רעיון דומה לשלה, וביצעתי אותו בדלות כישרונותיי וכליי (עכבר, מחשב, אילוסטרייטור וטיפה פוטושופ).
שנזכה לתלותם בקרוב...הקורונה ועשרת בני המוטציות.jpg
Screenshot_20210221-120840_WhatsApp.jpg
דג זהב מסוג קומט. מה הילד עושה שם..? זה טיפה סיפור בהמשכים ויגיע בהמשך בע"ה. הכל כאן מצוייר ידנית, אין כאן שילוב של תמונות (זה ברור אבל לפעמים שואלים)

וכאן, פוסט על ציורי דגים כי זה תחביב אדיר שממלא אותי בהשראה

וסרטון שמאגד תציורי דגים שלי עם בדיחות מארץ ההזיות.. צריך להבין בדגים כדי לצחוק אבל שווה לנסות

מאחלת לכולנו פורים הכי שמח ומוצלח ושלכל אחד יהיה ונהפוך הוא בטוב הנראה והנגלה, כי בחודש זה בריא ותקיף מזלם של ישראל :)

תמשיכו ליצור בעוז אני נהנת מכל מה שעולה כאן ;)

ואם אתם גם חושבים שדגים זה אחד הדברים ההשווים וציירתם שתפו שאני יהנה. או בכל מה שמעורר אצלכם השראה באופן מיוחד

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה