קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
תודה ל @מרים ליף על הסקצ'בוק השימושי...
אני יודעת שאמרת שאני צריכה להשתמש בו כשאין לי דפים אחרים בתיק ואני נתקעת עם מוזה של ציור, אבל לוידעת, רציתי לצייר דווקא בו פתאום, בלי קשר לכל ערימות הדפים האחרים שהיו לי בתיק.
חורף נעים והרבה סקיצות לכולם!
(השתמשתי בעפרון רגיל, עפרון בי6, ועט כדורי. לא הכל ביחד, כל פעם משהו אחד)

IMG_20181212_222919.jpg IMG_20181212_223056.jpg IMG_20181212_223044.jpg IMG_20181212_223032.jpg
IMG_20181212_222928.jpg
כאן תכתבו מה דעתכם על האתגר,
ומה דעתכם על העבודות שיעלו פה בעז"ה.
(תודה ל
@ronitg על הניסוח)

עכשיו ברצינות, שלא יגידו שבגלל שהרעיון הוא של @מלכי וולף , אז האתגר לא שורד. (אני סתם מנסה לחמם פה)
קדימה! להעלות, להעלות, להעלות!
בואו נחייה את האתגר! נפיח בו קצת רוח ונשמה! נרים את הפורום הזה על ראש כל הפורומים! וברוח חנוכה, מי לה' אלי!!
ותודה רבה לכל הממליצים על העט!!
פשוט עט פצצה לגבה! וזה הלך ככה---

ביום הראשון שקבלתי אותו בדואר,
פשוט ציירתי דמות מרפרנס. ככה בלי קווי עזר ובלי סקיצות.
ז"א סקיצה תוך כדי תנועה.
יצא ממש נחמד! ונהניתי מהעט. הנה זה-
פיגמה FB - בייסבול.jpg

אחרי כמה ימים יצאנו לצייר בחוץ
היה כיף נורא, כרגיל
הכל פה זה סקיצות מהירות מאוד, כי האנשים זזזזזזיםםם.
ובאותו יום כולם היו אחוזי תזזית יותר מסתם יום רגיל. (חוץ מהפסנתרן... ישב וניגן בסבלנות ואנחנו ציירנו)
קיבצתי הכל לקובץ אחד, כדי לחסוך לכם את הבאלגן האטומי
מדרחוב.jpg

ואזזזזזזזזזז
ראיתי את הפוסט של מרים יעל, ונזכרתתתיייייייי
איזה כיף זה לצייר אינק מדויק-מדוקדק על סקיצה עפרונית
משום מה לא עשיתי את זה כבר הרבההה זמן. ואני הייתי מכורה!!
אז ישבתי לעשות כמה אינקים להנאתי,
וגיליתי שהעט הזה הוא פשוט שוס!! קו דק דק, שליטה מלאה על העובי, תענוג צרוף!
אני ממש מבסוטה
אז תודה מירי שהזכרת (ועל הדרך גם נתת לי השראה לכתוב כזה פוסט ארוך, בשביל ביישנית כמוני)

הציור הראשון יצא משהו בסגנון שאני לא מכירה... זה לא ממש אני
פיגמה FB - ילדה סקיצה.jpg
פיגמה FB - ילדה.jpg

הציור השני יצא הרבה יותר אני,
ואם כי הוא התפקשש פה ושם, עדיין אוהבת אותו.
(סליחה אבל שכחתי לצלם את הסקיצה העפרונית)
פיגמה FB - שלום עכשיו.jpg
אנחנו אנשים חזותיים, דבר ידוע.
וכאן יש אתגר קולי מעניין ממש.
אז אחרי שתענו על השאלות (לא מבחן, ולא חובה)
בחרו נקודת זמן כל שהיא,
איך הסצנה מצטיירת בעיניים שלכם?
כמובן מדובר בסכמות וסקיצות בלבד.
בהצלחה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה