קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
בימים אלה אני מאיירת בפלסטלינה ספר חמוד ושנון לילדים בשם 'גן חיות בשתים בלילה' שכתב אסף ארצי,
קודם כל אני מפלסטלנת את הדמויות והרקע, אח"כ אריה מינקוב (הצלם המוכשר והבעל של האחיינית המותק :)) מצלם את הפלסטלינות, או אז או שאני גוזרת את התמונות במחשב, או שאני שולחת אותם מעבר ליד להודי/ פיליפיני/ קזחסטני שיגזור את הרקע שסביב הדמויות מפלסטלינה, ואז מגיע השלב הסופי, שבו אני מציירת במחשב רקע, ומשלבת בו את דמויות הפלסטלינה.
מצורפת סקיצה לכריכה,
צב המבסוט שמצא איפה להסתתר סוף סוף,
ילדים שהחליטו לעשות לג'ירפה תספורת (מהשיר 'זמר על זמר הזמר')
חוף שהשפן בחר לנפוש בו
דגים החמודים (משירי 'דג על הגג')
ונמנמן עצים מושמוש באמצע השינה (מהשיר 'נמנמן')

יש עוד הרבה חבריא, כמו נחש ועכבר קופצים בטרמפולינה, ועוד שטויות..

וברור שאתם מוזמנים מאוד להזמין עותק של הספר כאן ברכישה מוקדמת
שהולכת להסתיים ממש בקרוב.
יש שם גם אפשרות להזמין פוסטר חמודי של הכריכה
ומדריך שלי איך להכין ג'ירפה מפלסטלינה

זהו לבינתיים...
בין כל המצטרפים ל'מיני סיני' עד מוצאי שבת בחצות, תיערך הגרלה. הזוכה יקבל 8 כרטיסים במתנה!!!

דרכי התרומה:
  1. לקופת 'קרן החסד' ברכפלד במספר טל' 1800-30-30-56 עבור 'המכירה של קרן פרוג'.
    התרומות מוכרות לצורכי מס. ע"פ סעיף 46 לפקודת מס הכנסה.
    [*]
    העברה בנקאית לפי הפרטים הבאים:
    • בנק פאג"י (52)
    • סניף 180
    • מס' חשבון: 811920 על שם אלעזר
      נא לציין 'עבור החתונה'
      ולשלוח את האסמכתא בדוא"ל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
  • 586
  • עוד פחות משעתיים הדלת נסגרת!!!
    מצטרפים עכשיו עכשיו עכשיו!!!!

לתועלת הציבור, נחזור על הוראות ההשתתפות:

• מדפדפים בקטלוג או שמורידים אותו מחתימת הודעה זו ובוחרים את הכרטיסים הרצויים.
    • מעבירים את התרומה באחת הדרכים הבאות:

1. במוקד 'קרן החסד' ברכפלד במספר טל' 1800-30-30-56 עבור 'המכירה של קרן פרוג'.
        התרומות מוכרות לצורכי מס. ע"פ סעיף 46 לפקודת מס הכנסה.
      2. על ידי העברה בנקאית לפי הפרטים הבאים:
        • בנק פאג"י (52)
        • סניף 180
        • מס' חשבון: 811920 על שם אלעזר
          מציינים 'עבור החתונה'
          ושולחים את האסמכתא בדוא"ל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
    • מסמנים את הכרטיסים שנבחרו בטופס המקוון שנמצא אף הוא בחתימת הודעה זו.

בהצלחה לכולם!!!!​
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה