קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אין לתאר את הרגע הזה...
המון המון תודה לכל המסייעים, טכנית, נפשית :), מוראלית,
וסוף סוף העבודה המאומצת יושבת על המדפים ברוך ה'.
ספר קומיקס משובח ואיכותי, כתיבה נדירה (לא אני) שהיה לי לעונג לאייר אותה.
הספר בא להחוות את יציאת מצרים לכל קורא (בכל גיל, נסו בעצמכם :)) את יציאת מצרים - ברמת חוויה רגשית אישית עצמתית בצורה לא רגילה.
זה פשוט... להכנס למצרים, ואז לצאת משם.
הייתי רוצה להעלות את כל הספר, בסוף בחרתי איזשהו מדגם מההתחלה-אמצע-סוף,
כל השאר... בחנות. :)
תודה!!!
מופיע בעברית, באנגלית וביידיש.

מכיוון שאני לא יודעת איך מוסיפים כיתוב בין תמונה לתמונה -
אני כותבת בשורות, תמקמו לפי הסדר...

אז זו הכריכה... (תרועות ל-smeshi על העיצוב!)
והכריכה האחורית...
בהתחלה הכל היה נראה רגיל.. (או שלא כל כך? :))
ואז כל העולם התהפך...
היו גם חלקים מוארים בתוך החושך... (אמהות אתן פה?)
אח, כשהמכות התחילו... אייייייי זה היה טוב!!!
והמתח לקראת הסוף הולך וגואה...
ואת הסוף הטוב אשאיר לכם במתח :)
וכמובן - התודות והברכות ל...!!!
וגם פורזץ...
  • וואו!
  • תודה
Reactions: ESTI. ו-למעש'ה2 //
123 תגובות
  • 510
  • בבקשה:
    http://www.prog.co.il/showthread.php?t=205425

היות ובחומר שהועלה יש חומר רב בעיצוב, לוגואים, אומנות רחוב (שכוללים בעיקר ביצועים של ציורים) וטיפוגרפיה, הבאתי את הקישור החלקי לג'מבומייל.
    החומר המלא (לבינתיים), יועלה בעז"ה לאחר פסח לדרופבוקס.
    מוזמנים להמשיך ולעקוב.
    0 תגובות
    ברצוני להתייעץ עם מעלתכם לגבי הסגנון של הקומיקס האנטיקה הזה.
    (צירפתי את הקבצים למטה בסוף.)
    הילדות שלי הביאו כמה ספרי קומיקס מהשכנה, ביניהם הספר הזה.
    כששאלתי אותם איזה הכי יפה, הם בחרו ספר אמנם צבעוני כזה ומושך עינים מרחוק, אבל כשמתקרבים רואים שהוא ברמת ציור מאוד נמוכה, וכששאלתי אותם למה לא זה, הם לא ידעו להסביר, ואחת אמרה כי זה קצת חילוני כזה.

אני גר בצפת, ואני לא מכיר כל כך מה יש במדפים בחנויות במרכז, ופה אין מבחר גדול, לכן אני מתייעץ איתכם.
    השאלה- אם היו עושים קומיקס בסגנון הזה, הכוונה בסגנון הקו והצביעה,
    לא שהיו מציירים בחור בלונדיני עם בלורית, אלא הכוונה סגנון הקו. למשל כמו הדף עם הרומאים שם.
    סגנון כזה הולך במגזרינו? (ומה שהבנות שלי לא אהבו את זה, כנראה כי זה זה ספר יותר לבנים)
    או,- שזה כמו שהילדות שלי אמרו. וזה לא מתאים, ובמילא גם לא יילך.

אם למישהו יש דיעה מוצקה וברורה בעניין אשמח מאוד לשמוע,
    הדבר נוגע לי לעובדא ולמעשה.
    נ.ב- זה ספר של צייר יהודי אמריקני, שהיום הוא כבן תשעים. יוסף קוברט. וזה ברור לכל, שהוא ברמה מקצועית גבוהה ביותר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה