קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
התבקשתי ליצור פרסום ל'צעיף הקסם' - פיתוח מעניין של צעיף שרוול אלסטי מחומר מיוחד. יש לו מעלות רבות, שהעיקרית היא האפשרות ללבוש את הצעיף הזה בהמון צורות כצעיף, כובע, שכמיה ועוד.

קצת הסתבכתי עם זה. בגלל שבמקרה זה מאוד חשוב לי שהפרסום יעבוד, הצעתי ללקוחה 2 סקיצות שונות לחלוטין.
הלקוחה אהבה מאוד את שתיהן, וגם אני בעצמי לא יודעת לאמר מה יותר טוב ('נכנסתי' לזה, ואני מרגישה שאיבדתי שיקול דעת אובייקטיבי... זה קורה לי לפעמים עם עבודות...) יש לי נטיה לבהיר, אבל אני לא בטוחה... באישור הלקוחה העליתי לכאן - כדי שתחוו דעה מקצועית ואישית.

תמונות להמחשה - רובן היו בעיה, מטעמי דת ומצפון... ;)

בשתיהן הדגשתי את מה שכתבתי למעלה, אבל לקחתי לכיוונים קצת שונים ומעוצבת בהתאם.

הראשונה (הבהירה) הולכת על קונספט של 'סטייל'. כלומר - אם את... אז מתאים שיהיה לך כזה צעיף - ולהיפך, אם יש לך צעיף הקסם, הרי את... גם שייכת לסטייל הזה
השניה הולכת על קונספט של 'קסם', משהו כזה אחר, מענין, מלא אפשרויות.. בעייני פונה לשכבה יותר עממית. אני גם לא יודעת אם לא מפריע שאין תמונה, אבל אולי זה חלק מה'קסם', לו'ידים בדיוק מה זה - תבואו ותראו...

יש לציין שהמחיר של הצעיף הוא לא יקר ולא זול.

(סליחה על האריכות הזאת, פשוט כדי להסביר את מה שמאחורי הסקיצות)
אז מה אתן אומרות? מחכה לתגובות מחכימות.
תודה רבה
  • 757
  • בספר מדד המותגים שמוציא לאור העתון גלובס ניתנת ההזדמנות למשרדי הפרסום להוכיח את מידת הקרייאטביות בה ניחון משרדם.
    אלא שמהמודעה הקרייאטיבית שאדלר יצרו למזגני אלקטרה מתברר שהם לא קראו את מדד המותגים 2011, או לפחות דלגו על העמוד עם הפרסום של סלקום.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה