קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
באתר של נוחעם פורסם מאמר - "החרדי החדש"
http://www.nuchem.co.il/?p=954

מה דעתכם,
האם יש תשובה ל'מיהו חרדי?'
האם זאת הדרך שדרכה נכנסו אלינו הקידמה והמודרניזציה?
האם זה בעייתי?
האם זה באמת נכנס אצל כולנו?
מאז הפרוגלטר 13
http://www.newsletter.prog.co.il/newsletter13/
עברו עלי לילות טרופים עם הזיות מתחלפות על איך אני מממש וגורם לזה להיות מה שאני רוצה להיות.
הסתכלתי במראה שוב ושוב והתחבטתי האם הצבע השחור המתקלף במשקפים או הזיפים שנשארו שם ברוב עצלות מיום שישי מעידים על חשיבה יצירתית מחוץ לקופסא או על כשרון מבוזבז (טוב כנראה שלחריצות יש לחפש תסמין אחר.)
רצתי ביערות מלאי עצים תוך צעקות רמות הרעיון מיועד בשבילך. אתה חייב לעשות משהו!!! תפסיק לבזבז את עצמך, עולם הפרסום קיטע גדום ועיוור בלעדיך!

חושב איך המשרד שבעבודה (שאני המזכיר שם + עבודת גרפיקה (טוב לא מזכיר סתם מזכיר כאילו סגן מנהל)) עם הקירות הקלופים יתמלא בפוסטים מרהיבים מעבודות שנעשו (הרי קיבלתי אישור לעשות כמה עבודות פרטיות על המחשב)
ואיך השעה הפנויה שהצלחתי להקדיש לענין (בין הוצאת הילדים מהמעון לשעת עבודת הערב) יהיה כ"כ עמוס שאני אוכל להפעיל עוד שלושה גרפיקאים ודרייבר (זה חלק מהעבודה כי אז יהיה לי עוד רבע שעה פנויה של הנסיעות להשלים את החוזים של העבודות החדשות)
ואז.......
אחרי שעות ארוכות של חיבוטי מחשבות שמכים בך ללא הרף ורואים בכל אוטובוס עובר מקור השראה לאיך אתה קורא לשם של משרד הפרסום שיעלה ויפרוץ כשברי בקבוק הבירה בפינת התחנה.
זה קורה.. השם של משרד הפרסום שלך צף במלו הדרו ומאיר את היקום בצבעי התפוח של מקינטוש (לפני שהכסיפו).
הבעיה שאם האוכל בא התאבון עם השם הראשון (שכבר לא באופציה) צפים שמות הרבה יותר טובים, חזקים, מפוצצים. (איזה בזבוז לשם שיתבזבז רק על איזה משרד פרסום מקומי זה צריך להיות משהו לפחות בינפלאנטי)

אז לפני שאני פותח עסק פטור אני צריך לדעת איזה שם לרשום על הקבלות.
 תגובה אחרונה 
למסקנה:

ניתוח של התמריצים השונים שתורמים לחווית הקניה הכוללת חושף יותר מ-50 גורמים: מהם אספקטים של הסביבה החיצונית כמו גודל, גובה, צבע הבנין, חלונות הראווה והכניסות, פנים החנות עם משתנים כמו מוזיקה, תאורה, תנועה, עיצוב החלל ותצוגה, אך גם אינטראקציות אנושיות (עם עובדים או לקוחות אחרים).

כל אחד מהגורמים מדיד (למשל – מוזיקה בעוצמה נמוכה לעומת גבוהה או בקצב מהיר לעומת איטי; תאורה בהירה לעומת כהה; מעברים צרים לעומת רחבים) ונמצא כמשפיע התנהגות הקונים בחנות, עם השפעות ישירות או בלתי ישירות על המכירות.

חוקרים התמקדו בהבנת התפקיד והאפקטים של תמריץ יחיד בעוד לא נעשו הרבה מאמצים להבין איך צרכנים חווים את הסביבה הכוללת. זה בעיקר כי קל יותר לחקור תמריץ אחד מאשר שילובים.

אנו סוברות כי על מחקרים עתידיים לעסוק בחקירת שילובי גורמים סביבתיים כי סביר להניח שיתקבלו תוצאות שונות מאלו שהוצגו במדידת כל אחד הגורמים בנפרד.

סמינריון מעניין. תהנו.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה