קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
עלו פה לא פעם דיונים בנושא ביטוח ציוד צילום - Mack
תמיד כתבתי בעד, ואני רוצה לשתף אתכם בהתנהלות האחרונה שלי מולם

(מי שלא יודע - Mack מוכרת תעודות ביטוח ('אחריות') לציוד צילום (אני חושב שלא רק לצילום) במגוון מסלולים ותנאים משתנים, רוכשים את הביטוח בשעת רכישת הציוד (בכל חנות נורמלית, אפשר לרכוש גם בנפרד) ואפשר להנות מכיסוי שנע בין 3 ל7 שנים (תלוי בסוג הציוד) ומכסה בין תקלות טכניות שגרתיות ועד כיסוי מלא לכל נזק (תלוי בסוג הפוליסה, והמחיר בהתאם)

אשתי אומרת שעכשיו אני נשמע כמו סוכן מכירות שלהם, אין לי בעיה עם זה, זה מגיע להם וכשצריך לפרגן - צריך לדעת לעשות את זה.

כזכור יש לי ביטוח Mack למס' פריטים, אשתף אתכם בעלויות שהיו לי ברכישת הביטוח, והעלויות שחסכתי בעקבות הכיסוי:

מצלמה 5DIII - ביטוח מסוג Mack Diamond שמכסה כל נזק, עלות - 1550 ש"ח ל3 שנים
עלויות תיקונים - החלפת תריס, החלפת מנגנון כפתור SET סה"כ 480$
פעם שניה (לאחר שנה בערך) - החלפת תריס ומנגנון הנ"ל - 470$
סה"כ כיסוי - כ3600 ש"ח
נשארו לי חודשיים לפקיעת הביטוח, בינתיים חסכתי נטו למעלה מ2000 ש"ח

עדשה 24-70 2.8 L II - ביטוח מסוג Mack Diamond שמכסה כל נזק, עלות - 1200 ש"ח ל3 שנים

עלויות תיקונים:
תיקון ראשון - כיול והחלפת גומיית הזום. עלות - 200$
תיקון שני - כיול. עלות - 160$
סכום התיקונים עבר את העלות הראשונית ששילמתי, ונשארו לי 20 חודשי ביטוח ושקט נפשי.

עדשה 70-200 2.8 IS L II - ביטוח Mack בסיסי (תקלות שגרתיות בלבד, לא נזק פיזי) עלות - 240 ש"ח ל3 שנים

עלויות תיקונים:
כיול והחלפת גומיית איטום אחורית. עלות - 240$
חסכתי נטו 700 ש"ח, נותרו כחדשיים לביטוח.

השירות נהדר, חלק מהתביעות שלי (מהימים האחרונים ממש) הוגשו בזו אחר זו, לא נתקלתי בשום הערמת קשיים, למעשה את האישורים ל2 התביעות האחרונות קיבלתי זה עתה במייל, 10 דקות לאחר ששלחתי להם את הצעת המחיר לתיקון...

אני חוזר וממליץ לכל אחד (שמשתמש בציוד שלו באופן אינטנסיבי) לרכוש ביטוח Mack.

הטענה היחידה נגד היא שכמו כל דבר בתחום הביטוח, בממוצע זה לא משתלם שהרי החברה צריכה להרויח פה, ואם כולם היו מקבלים יותר ממה ששילמו היא לא היתה שורדת, לכן אני מדגיש שההמלצה על הכיסוי המורחב (Mack Diamond) מיועדת למי שמשתמש בציוד באופן אינטנסיבי, ומי שלא - שיסתפק בכיסוי הבסיסי, 200-300 ש"ח שוים את ההשקעה בכל מקרה ולו בשביל השקט הנפשי המסויים.

חפרתי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה