קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
האמת שאני חייבת לפרוק מעט חששות ושאלות ,למרות שכבר נגעתי בנושא הזה איתכן

אשמח לתשובות ענייניות ,מכוונות ואני יודעת שיש פה הרבה ניסיון של הרבה צלמות ואני הכי מעריכה את זה :

את ההתחלה של הצילום שעוד אין לקוחות כולנו מכירות( ואני ממש בקצה השביל שם ) הרי כולנו התחלנו משם ,כל אחת בדרכה
אז ככה :
למדתי צילום לפני שנה קצת יותר ולא עשיתי עם זה כלום ( חוץ מלתרגל את זה עם חברים ) מכל מיני סיבות אישיות. ב"ה באופן כללי יש לי את זה .זה רק דורש פיתוח והמון השקעה

בכל מקרה עכשיו מתעורר בי צורך לבדוק את זה אחת ולתמיד מה נסגר עם נושא הצילום ?אני תוהה על זה כבר כמעט שנה ולא עושה עם זה דבר (חששות זה מתאים לי או לא מתאים ,או אני אצליח להתמודד עם זה בלבד )
עלו לי כמה שאלות שאולי יראו טיפשיות אבל זה מה שעלה לי בראש :
איך את יודעת שיש לך את היכולות להיות צלמת ? אני מתכוונת מבחינת להפוך את למקצוע? מבחינתי צלמת זו אחת שיש עלייה נטל אחריות כבד ,המון עבודה קשה אסטרטיביות לצד רכות ....
אני יודעת במה אני טובה ובמה יש לשפר
אבל מה לדעתכם נחוץ מצלמת ? מעבר לתחביב ?

אני יודעת שלחא בניתם את העסק שלכם ,ביום ולא בחודש
אבל איך מתחילים להראות ביטחון שזה נוגע ללקוחות ? איך מתאמים ציפיות במידה והסגנון שלכם לא תואם את זה של הלקוח ?
איך אתן מסדרות את הראש ,בכל מה שקשור לתחילת העסק של הצילום ?

נניח שאני חושבת על צילום אני חושבת 10 צעדים קדימה ( מלחיץ ומיותר )
ואני יודעת שאם אני אשקיע בזה בכל כוחי אני אגיע לתוצאות מדהימות !
השאלה היא איך להרגיש עם עצמך ,ששווה לך להשים לך את זה כמטרה ?
ולא כתחביב ?
אני אסכם את זה כך : יש בצילום הרבה כללים ,כמה תמונות לשלוח ללקוחה איך להתנהג ,איך להתנהג עם לקוחות ,איך להתקדם בצורה עסקית שלא יהיו הוצאות מיותרות ?
חחח איפה לומדים את כל זה ?

זה נשמע שאני מאוד חוששת ,וכלפי חוץ זה לא נראה ככה . אני נראית הכי הפוך מזה !

כמובן שמבחינה טכנית יש לאן לשאוף המון ,אז גם בנוגע לזה ...אני כרגע גרה עם ההורים (רווקה ) איזה ציוד אני אמורה להתחיל לקנות ? בסיסי של תאורה מעשית ?
כי אני מרגישה שאני חייבת להתחיל להתנסות בתאורה מעשית ( טבעית זמינה לי כל הזמן) ואיפה אני אמורה להתקדם במידה ואני מתקדמת ,הרי אני גרה עם ההורים ( למרות הבית הענקי ) וזה לא ביתי שלי שאני יכולה לאלתר ולדחוף באיזה סלון

טוב זה יצא קצת עמוס וחסר סדר
לכל העוקצניות למינהן ,אני מאוד אוהבת שנינות ,אבל תשדלו לדחות את הדחף הזה לפעם הבאה ולגלות קצת הבנה :)
שיהיה לכם המשך ניקיון מהנה ( אה או צילום )

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה