קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
כמה מילים שאני מרשה לעצמי רק כי אני מבינה קצת בפרסום.

יש לי חברה שעובדת בתחום הפקת אירועים. לפני מספר שבועות היא התקשרה לברר האם יש לי להציע לה צלמ/ת מקצועית לצילומי מוצר מסוים.
עניתי מייד, כן יש לי אחת כזאת- X
החברה שלי הייתה ממש מופתעת : X? ראיתי השבוע תמונה בעיתון... של מוצר שהיא צילמה. התמונה איומה. הורסת את הפרסומת. אי אפשר להתרשם מהמוצר, ולהפך, התמונה ממש מעוררת סלידה מהמוצר.
הייתי ממש מופתעת. אני לא מכירה את X אישית, אבל ראיתי המון תמונות שלה. היא צלמת מוכשרת. אחת שחושבת על כל פרט.
למחרת פתחתי את פרוג ואני רואה פוסט של אותה צלמת עם אותה תמונה שבו היא מסבירה שזה היה רצון הלקוח... והם לקחו את התמונה ועיוותו אותה ודרשו ממנה להשתמש בצבעים מסוימיים ולוהסיף מוצרים מסויימים שפגעו במראה הסופי וכו'

חשבתי שזה משהו חד פעמי אבל שוב השבוע, מישהי ביקשה ממני להמליץ לה על צלמת להפקת אופנה מסויימת, ושוב כשהמלצתי על מישהי חוזר הסיפור על עצמו. ושוב באותו מקרה הצלמת העלתה פוסט עם התמונה לפרוג והסבירה שמדובר בדרישות של הלקוח.

אני מבינה את הצלמות שרוצות ששמן יונצח במודעה. אני מבינה שהן לא יכולות להתפנק ולעבוד רק עם לקוחות שמבינים בביצועים מושלמים. אבל אם הדרישות של הלקוח גורעות מהמראה הסופי של התמונה אולי עדיף לא לציין את השם שלכן בחזית המודעה.

כשהתמונה בסופו של דבר לא באה טוב בעין- זה ממש שירות דוב עבורכן.
אז אחרי שהסבתא לא נשמה... (כאן)
החלטנו להפתיע אותה שוב.
הפעם, יחצנו רובע אחר של העיר
(ואפילו הנחה בארנונה לא קיבלנו)
שנה טובה, כולם.
  • תודה
Reactions: קודקוד1 //
29 תגובות

היצירה תוכננה ונעשתה יחד עם: חני קורנגוט, רחלי שפרנוביץ ושירה שטרן המוכשרות!
היה כיף לעבוד יחד!
שווה לחכות לפרויקטים הבאים שכבר בתהליכי עבודה:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה