קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
צלמים יקרים, הייתי רוצה להתיעץ אתכם מה עושים במקרה של הכחשה מצד הלקוח למחיר שסוכם איתו?

סיפור שקרה לי השבוע
צילמתי אירוסין, סכמתי מפורש עם הכלה מחיר X משעה 8.5 עד 11 מחיר ללא פיתוח ואם רוצים פיתוח יתומחר בנפרד (כך אני מתמחר כי אני מציע או אלבום כיסים או דיגטאלי במחירים שונים),
בשעה 11 אמרתי לאחים של הכלה שאני הולך או שמוסיפים לי על עוד שעה, קיבלתי אישור כי כל הטקס של החינה חשוב להם
כעת האבא, כשמגיע התשלום, אומר: מה פתאום הוספתי שעה? ולמה כל כך יקר רק צילום? ורוצה שאני יפתח לו את כל התמונות, ובכלל אצל הבת הקודמת שלו הצלם לקח יותר זול,
כל מה שאמרתי לו שסיכמתי עם הבת שלו לא מעניין אותו, הדבר שהכי הרתיח אותו היה כשאמרתי לו שאם הוא לא רוצה לשלם על השעה הנוספת אני לא אתן לו את התמונות משעה 11

בקיצור, מה שאני שואל זה שמי שבא דרך המייל או פוגש אותי אני מחתים אותו על פתק או מבקש אישור במייל אבל מה עושים אם סוכם דרך הטלפון וזה מהיום למחר (אירוסין)?
כאמא לילד בן שלוש,
התרגשתי מאוד לקרוא את השיר הזה בעיתון לבית של המבשר (ל"ג בעומר כמובן)
אני בטוחה שכל אמא תאהב וחשבתי שגם צלמות...
ואת האמת אם הייתי צלמת הייתי נותנת לאמהות לקרוא...
תהנו.

כשאת מסתכלת / חני פרידמן

עם ה'מסורת' ובלי
את הראש, מותק, לא להזיז
עכשיו תרים את הדלי
וחיוך גדול, צי-ז

הלאה, תמונה עם קסקט
וגיטרה גדולה עתיקה
האחים כבר לבשו את הסט?
חבל על כל דקה ---

למה אני ממהרת?!
רציתי עוד להספיק
תמונה אחרונה: אמא - ילד
תני לו יד. תחזיק.

תסתכלי לו עמוק בעיניים
עוד כמה שניות, כך, ב'פריז'
ותרשי לי, אמא, בינתים
את המצלמה להזיז

עכשיו, כשאת מסתכלת
תני לעצמך להתרגש
זה הילד שלך, זה הילד!
עליו כה הרבית לבקש

גידלת אותו בעמל
אין ספור תפילות ודמעות
ועתה בן שלוש העולל
זה הזמן להודות.

עכשיו, כשאת מסתכלת
ולא כדי למדוד חליפה
אלא סתם כי את אמא אוהבת
וזו שעתכם היפה -

את יכולה קצת לבכות
לשאת את עיניך למעלה
קחי לך עוד כמה דקות
בקשי עליו גם הלאה

כי עכשיו, כשאת מסתכלת
זו שעת איכות נדירה
בלי תפאורה מבלבלת
רק מול נשמתו המאירה

תמונה אחרונה לאלבום
ברשותך, נצלם עכשיו.
בן שלוש מביט בך בתום
ואת - מסתכלת עליו...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה