קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
אני מדביק מהבלוג שלי לטובת הנתיבים

מנגו בבלנדר???

כן בדיוק כך!
השבוע קרן בלנדר הודיעה על פרוייקט מנגו שיתחיל כנראה בסוף השנה הזאת או תחילת השנה הבאה.
בשונה מכל הפרוייקטים הקודמים הפרוייקט הזה הולך להיות סרט עלילתי ארוך יותר ממה שראינו עד היום (מישהו אמר 40 דקות?).
הפרוייקט יתקיים בין השנים 2012-2014 שבמהלכו הפיתוח של התוכנה יתקדם בהתאם לסרט כמיטב המסורת הבלנדרית.

עוד חדשות כן!
אגב בלנדר למרות שממש בקרוב רואים את הגרסה החדשה 2.6 של בלנדר והמפתחים עסוקים רק בלתקן באגים עדיין הקהילה מוסיפה תכונות חדשות חדשים לבקרים, כלי שאני עוקב אחרי ההתפתחות שלו זמן רב וממש משתדרג מיום ליום זה כלי הפיסול, קודם כל אני אגיד שהוא שופר והוא הרבה יותר קליל לעבודה כרגע, חוץ מזה יש תכונות חדשות שהולכות להיכנס אליו ואם ראיתי טוב אז גם כמה מברשות חדשות.
תוסף נוסף שתפס את עיניי זה תסריט שנותן שליטה מלאה על סמן ה-3D (בניגוד לתוכנות אחרות בבלנדר יש סמן 3D שנותן שליטה במרחב התלת מימד כמו סיבוב הגדלה וכו' ביחס לסמן) בצורה ויזואלית תראו פה

תחרותיים?
החברה שמפתחים את מנוע רינדור החופשי Yafa-Ray הכריזו על תחרות אומנים לשנת 2011 נושא התחרות יהיה ארכיטקטורה,
יש לציין שמנוע הרינדור עובר התאמה לגרסה החדשה של בלנדר והוא לא יעבוד רק עם הגרסה הישנה.

יש לכם?
גם לכם יש תוספים שעשו לכם את זה?
נשמח על השיתוף

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה