קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
  • 1K
  • הדבקה מהאתר של שלומי ישראלי

כבר שבועיים בערך שהמודל הזה תקוע אצלי בראש. החלטתי להשתמש
    במדריך של אוליבייר וילאר בשביל להקליט Time Lapse מגניב שמראה את תהליך הבנייה.
    נבנה בבלנדר 2.56. מוסיקת רקע:  acoustic באדיבות delmo .
    זמן עבודה אמיתי: שעה ו־46 דקות. זמן הסרטון: כ־8 דקות.
    תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=zXtTHstpObY

למי שרוצה לראות את התוצאה הסופית
    http://art.sijp.co.il/index.php?showimage=13

בנוס הוא פרסם את קובץ המקור ברשיון חופשי ( CC-By-SA)
    וזמינים בכתובת הזאת
    http://sijp.deviantart.com/art/Mech-2011-War-Machine-197154933

קצת על היצירה
    היא נעשתה כולה עם תוכנות תוצרת קוד פתוח GIMP, Blender, MyPaint
    כשהאחרונה נועדה להיות תוכנת ציור חופשית, אגב איתה נוצרה הטקסטורה של החלודה.
    המידול והפיצוצים כמו גם העשן נעשו עם בלנדר
    הפיצוץ של העשן לא יצא טוב אולי בגלל שימוש מוגזם בקומפוזיטור
    0 תגובות
  • 1K
  • שלום!
    עוד כשלושה שבועות יוצאת הגירסה הרשמית הראשונה של מנוע רינדור ששמו Thea Render.
    באמצעות Plugins ניתן לייצא אליה מחלק לא קטן מתוכנות המידול - max, c4d, skethup, blender, softimage ועוד. כרגע אין אפשרות לייצא באופן נורמלי ממאיה (מן הסתם בעתיד יהיה).
    התוכנה בנויה על מנוע פיזיקלי, מה שאומר שניתן להגיע לתוצאות פוטוראליסטיות ברמה גבוהה ביותר (ניתן לראות דוגמאות באתר
    www.thearender.com).
    נראה לי שיש לה את כל התכונות שניתן למצוא בתוכנות מתחרות כגון vray, maxwell, fryrender ואחרות. יש לה גם כמה תכונות מעניינות כמו רינדור אינטראקטיבי (הרינדור מתבצע בזמן אמת תוך כדי עבודה על המודל), ואפשרות לשלוט על גופי התאורה לאחר הרינדור (כלומר, מרנדרים פעם אחת, ואח"כ שולטים בעוצמה ובצבע של כל גופי התאורה כולל השמש, מה שמאפשר להפיק מרינדור אחד תמונת יום ותמונת לילה). בעתיד הדי קרוב (כחצי שנה) צפוי להתווסף רינדור gpu.

גם המחיר שלה יוצא דופן - עוד כשלושה שבועות היא תעלה 295 אירו. עד אז היא נמכרת במחיר של 161 אירו, וכל פלגאין עולה עוד כ 20 אירו. סה"כ, באיזור ה 900 ש"ח.
    לצורך ההשוואה, תוכנות מתחרות עולות כאלף דולר.

למה כתבתי את כל זה? סתם כי קניתי את התוכנה לפני כשבוע וממש התלהבתי ממנה. אם מישהו כאן מחפש מנוע רינדור פוטוריאלסטי במחיר מצויין, אולי זה יכול לעניין אותו. ניתן להוריד גירסת דמו מהאתר.

נ.ב.
    נוי ותקשורת - שניכם שלחתי לי הודעות פרטיות. לא ברור לי למה, אבל פשוט אין לי מושג איך לשלוח לכם הודעה פרטית בחזרה (ובאמת שניסיתי)...
    אז אולי הכי פשוט שתשלחו לי מייל (או שתסבירו לי בהודעה פרטית איך לענות לכם:)).
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות
    בהמשך לאשכול הזה
    http://www.prog.co.il/showthread.php?t=65191

אשמח אם למישהו יש הדמיה של ישיבה
    בניין בן 3 קומות, עם צמחיה
    (או משהו קיים ולשנות)

לצורך בלנק למוסד תורני.
    אני יודעת שזה מגוחך, אבל אלו דרישות הלקוח...

כל הצעה תתקבל בברכה
    כאן או באישי

תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה