קורת גג

פורום נדל"ן. דירות ונכסים.
עדכונים ודיונים על מחירי קורת גג ופתרונות לדיור. מחיר למשתכן ודירה בהנחה.
מנהל הפורום: ירמי וולדמן

מאמרים אחרונים באתר

אני קיבלתי את מכתב בקשר לדירה שזכיתי במחיר למשתכן
אני מנסה לח/שב כמה בתכלס יעלה לי דירה של 80 מ"ר פלוס מינוס וקצת הסתבכתי
מישהו יכול לעזור לי אולי?
אני מעתיקה את המכתב:
---------------
שטח הדירה, במטרים רבועים, כל מ"ר של דירה – 876,19 ₪
1 .שטח מרפסת שמש, מקורה או לא מקורה, או שטח גינה, המוצמדים לדירה, יחושבו באופן הבא:
ד. בגין השטח שמעל ל 121 מ"ר לא תחול גבייה כלל. ג. בגין השטח שבין -61 מ״ר ועד ל 120 מ״ר כשהוא מוכפל ב - %10 ב. בגין השטח שבין -31 מ״ר ועד ל 60 מ״ר כשהוא מוכפל ב - %20 א. עד לשטח של 30 מ"ר כשהוא מוכפל ב - %30
2 .שטח מחסן המוצמד לדירה, במטרים מרובעים, יוכפל ב %40
3 .מספר חניות המוצמדות לדירה, כשהוא מוכפל ב- %200

לדוגמא :
2 .גודל דירה 4 חדרים 110 מ"ר. = 360,186,2 ש״ח.
3 .מרפסת 10 מ"ר. (מתומחר לפי %30 ממחיר הדירה) = 628,59
4 .מחסן 5 מ"ר. (מתומחר לפי %40 ממחיר הדירה) = 752,39
39,752 = ( תוספת ר"מ 2 ) חניה 1 .5
ר"מ 117.3 = ( 1*2 ) חניה) + 0.40*8) מחסן) + 0.30*7) מרפסת + 110 :חישוב. 6
7 .מחיר הנכס = 876,19) ₪ צמוד למדד מיום ההיתר) * 3.117 מ"ר = 492,325,2 ₪ כולל מע"מ.
לסיכום הדוגמא:
דירת 4 חדרים 110 מ"ר בתוספת מרפסת, מחסן וחניה תימכר בכ- 492,325,2. ₪
בנוסף, על הקונים לשלם סך של 896,5 ₪ כולל מע"מ שכ"ט עורך דין ישירות לעורך החברה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה