קורת גג

פורום נדל"ן. דירות ונכסים.
עדכונים ודיונים על מחירי קורת גג ופתרונות לדיור. מחיר למשתכן ודירה בהנחה.
מנהל הפורום: ירמי וולדמן

מאמרים אחרונים באתר

מהם האופציות שלפני:
א. האם שווה לי לקנות עוד דירה או שבגלל המיסים (מס רכישה ואח"כ אולי גם מס שבח לדירה בערך של 2 מליון\2 וחצי) זה לא שווה
ב. האם שווה לי למכור את הדירה שזכיתי בה למישהו אחר שרוצה לגור שם והקונה (שאינו יכול לקנות את הדירה של מחיר למשתכן) יקנה דירה אחרת ששם אני אתגורר שם וכל זה עם הסכם חתום שלאחר מספר שנים כל אחד יהיה מחויב לרשום את הדירה על שם השני
או שזה לא שווה 1 כי הסכם כזה אינו חוקי ואולי יש על זה קנס של 400000 ש"ח 2 כי אני מוכר את הדירה של מחיר למשתכן פחות משווי השוק
ג. או אולי שווה לשכור ולהשכיר אבל אז אולי חבל על השכירות או שאולי לא חבל מפני שאפשר להשקיע בשוק ההון
לסיכום השאלות הם:
א. האם בגלל המיסים דירה שניה כבר לא שווה (ואולי כבר מתקזז אם הרווח של מחיר למשתכן כ800Kויתכן שהיה עדיף לא לזכות )
ב. 1 האם הסכם שעוד מספר שנים יחליפו דירות זה לא חוקי ומה העונש על כזה הסכם ואת"ל חוקי האם גם כש30% רשום על שם הזוכה זה ם חוקי?
2 האם צריך להוריד לכזה קונה ממחיר השוק וכמה להוריד?
ג.לשכור ולהשכיר זה כסף לפח?
בעולם

יותר זול לשכור: בארה"ב, עלות מימון משכנתא גבוהה יותר מתשלום שכר דירה​

במחקר של חברת ייעוץ, שבו חושבו העלויות החודשיות הכרוכות ברכישת דירה בארה"ב לעומת דמי שכירות, נמצא כי הפער כעת הוא הגבוה ביותר שנרשם ב-20 השנים האחרונות
  • תודה
Reactions: Riki21 //
2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה