Title

תחבורה ורכבים

פורום לענייני תחבורה ציבורית • תעופה • רכבים • לימוד נהיגה • וכל מה שקשור בתחבורה.
  • תודה
Reactions: אליהו פ1 //
20 תגובות
@הווה פשוט היקר.

קראתי את הסדרה שלך על הרישיון והנהיגה.

יפהפייה!

אבל אני ממש לא מצליח להבין!

למה רישיון?

מה רע באוטובוס, אה?

ובכלל,

איך אתה מוותר על ישיבה באוטובוס עם-

ההוא שכותב לידך משהו על פתק ואתה מנסה לקרוא כל הנסיעה.

ההוא שמסתכל על משהו במכשירו ונשפך מצחוק בקול מעצבן, עד שאתה מחשב כבר מה העונש על רצח במדינה.

ההוא של ה'נהג אפשר מזגן'.

ההוא שעושה לו פרצוף של 'אתה נורמלי? אמצע החורף!'

ההוא שפותח את החלון שמעליו.

ההוא שסוגר לו אותו.

ההוא עם הילד שמפספס בקושי דקה אחת לשאול 'מתי מגיעים?'

ההוא שיושב מאחוריך ומתעקש להפוך לך את הכיסא שלך לכיסא מסאז' מפנק באמצעות רגליו.

ההוא שכל הנסיעה מנסה לייצב את הידית שלו בחוסר הצלחה.

ההוא שכל הנסיעה מספר לילדו על מה רואים בחלון ומציף אותך במידע 'חיוני' ששווה כל שנייה של היעדר השינה שלך, ומזרים בך כוחות מחודשים.

ההוא ששומע בנגן בעוצמה שזקנה בסוף האוטובוס סותמת את אוזניה.

ההוא שאוכל דוריטוס חמוץ חריף ומביא את האוטובוס לרמת זיהום לא חוקית עד שההוא 'הסוגר את החלון' עושה את הבלתי יאומן ופותח אותו.

ההוא ששותה לבן בקולי קולות ל'רווחת' הנוסעים.

ההוא בן ארבעים שעושה אדים על החלון ומצייר עבמי"ם שאמורים היו להיות פרצופים.

ההוא שצועק 'נהג! הפעמון לא עובד אני צריך לרדת' תוך שהוא לוחץ על הכפתור של המזגן שוב ושוב.

ההוא שמוריד נעליים וגורם לך לגעגוע עמוק לריח הדוריטוס.

אחחחח... אין, אין על אוטובוס!
    • נעול
    788
  • שלום לכם.

אני נוהג לתת את ביתי לשבת, לאלו הזקוקים לכך. כולנו מכירים את התופעה, והיא מופלאה במיוחד. אנשים מפקירים את כל פרטיותם, למען אלו שמארחים וצריכים דירות. וזה לא חסד שמחזירים עליו, כי בדרך כלל אלו הצריכים הם משפחות בעלות ילדים נשואים, כאלו שכבר לא נוסעים לשבת ולמרות זאת, נותנים!

ואז פרצה המלחמה, ואני גר במודיעין עילית... רק מי שגר שם יכול להבין... חברת קווים עילית במודיעין עילית, שגם בימי שגרה פועלת בצורה מזעזעת, קרסה. אין אוטובוסים, אין נהגים, אין כלום! עבר כבר חודש, אך מצב האוטובוסים – בכי רע, ואלו שמגיעים – נראים כמו הרכבות מתש"ב +-.

המוצא הנוח, הוא טרמפים, נכון? זהו, כאן הברוך... כאחד שבתקופת הישיבה לא לקח טרמפים, לא ידעתי כ"כ את המצב, אבל בגדול – חרדים לא לוקחים טרמפיסטים!!! כמובן שיש לכך סיבות הגיוניות, של פרטיות, נוחות וכל הבלה בלה הזו, אך מסקנתי היא, ומכאן תצא קריאה לכל הזו"צים:

אל תתנו להם דירות!!!!!!!!!

מבקש ממכם מישהו בעל רכב – אל תתנו לו! הוא רוצה פרטיות? למה שאנו לא? הוא רוצה נוחות? למה שאנו לא???

אני כמובן לא מכליל, אבל רוב רובם המכריע של בעלי הרכבים כאלו. הצטרפו למהפכה!!!

ויהי רצון שיהא בדרבים אלו תועלת – לזעזע את בעלי הרכבים, ואולי לגרום לשינוי כל-שהוא.

אני בכל אופן, לא אתן להם את הדירה שלי!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה