Title

תחבורה ורכבים

פורום לענייני תחבורה ציבורית • תעופה • רכבים • לימוד נהיגה • וכל מה שקשור בתחבורה.

מאמרים אחרונים באתר

משפרים את השירות בתחבורה הציבורית: משרד התחבורה מקים מרכז גיוס ייעודי לנהגים מהמגזר החרדי

השרה רגב: אנחנו לא רק משפרים את השירות בתחבורה הציבורית, אנחנו גם יוצרים הזדמנויות תעסוקה

משרד התחבורה הודיע היום על הקמת מרכז ייחודי לגיוס נהגים מקרב המגזר החרדי, שיחליף את הגיוס הספורדי שמבוצע כיום על ידי מפעילות התחבורה הציבורית בנפרד. ההסכם שנחתם הוא לתקופה של 24 חודשים, וכולל אפשרות להארכה לשלוש שנים נוספות, מתוך מטרה להגדיל את כמות נהגי התחבורה הציבורית.

המרכז החדש יסייע הן לשילוב האוכלוסייה החרדית בשוק העבודה והן ליכולת לשלב נהגים חרדים בקווים הפועלים בשכונות חרדיות, במטרה לשפר את איכות השירות וההתאמה לצורכי התושבים ולצמצם חיכוכים.

מאז כניסתה של שרת התחבורה מירי רגב לתפקידה, גויסו אלפי נהגים חדשים הודות לשיפור תנאי השכר וקידום מעמד הנהג. המהלך הנוכחי הוא חלק מהמאמץ להמשיך ולהגדיל את מספר הנהגים. הדבר יאפשר לשפר את השירות, לצמצם את התלות בנהגים שאינם עומדים בסטנדרט השירות הנדרש, לספק מענה בתקופות של ביקושים גבוהים הנופלים על חגים ומועדים בלוח השנה, ולהבטיח תחבורה ציבורית אמינה ונגישה יותר לכלל האזרחים.

המהלך יוצא לפועל בין היתר ביוזמת שרת התחבורה מירי רגב וסגן השרה לשעבר אורי מקלב, והוא צפוי לתרום משמעותית לצמצום המחסור בנהגים ולהגברת האיכות בענף. המרכז ישמש גם כמרכז ידע ויעבוד בשיתוף עם גורמים מקצועיים, במטרה לשלב את האוכלוסייה החרדית בתעסוקה איכותית המספקת פרנסה ראויה.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב: "אנחנו לא רק משפרים את השירות בתחבורה הציבורית, אנחנו גם יוצרים הזדמנויות תעסוקה מותאמות לאוכלוסייה החרדית. מדובר במהלך חברתי ותחבורתי חשוב שיתרום לצמצום הפערים, לחיזוק האמון בין הציבור החרדי לשירותי התחבורה, ולשיפור השירות לכלל האזרחים".

מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן: "הקמת מרכז הגיוס היא צעד חשוב בניהול נכון ואפקטיבי של כוח האדם בתחבורה הציבורית. לצד גיוס נהגים חדשים, אנחנו פועלים לוודא שהשירות שניתן יהיה מותאם תרבותית, נגיש, ומכבד את צורכי הקהילות השונות כל זאת כחלק מהתפיסה של שירות תחבורתי איכותי לכולם שמובילה השרה רגב".

שלום וברכה

אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למורה נהיגה וסבלני והכי חשוב שנותן לך להתקדם למטרה ולא סוחט לך שיעורים ע"ג שיעורים

אני חושב שהכי טוב שאדגיש את הבעיות של המורה שלמדתי אצלו עד לפני שנה ורבע
ושתציעו לי מורה שאין אצלו את הבעיות הנ"ל
אז ככה
לאחר שנכנסתי פעם ראשון לרכב הוא הודיע לי שאצלו אין ביטול שיעורים בשופו"א אפילו 24 שעות לפני אם אני לא יכול להגיע אני משלם על השיעור הכפול (עושה שיעורים כפולים שזה דווקא דבר טוב)
אז השתדלתי לקבוע רק ממש לתאריך (יום יומיים לפני) היות שמבחינת העבודה שלי לא תמיד אני צפוי בזמנים
ואז לא תמיד היה לו שיעורים וכך במקום שנעשה שיעור אחרי שיעור זה היה נמתח לפעמים עם הפסקות של שבועות עד חודשים בין שיעור לשיעור
היה לי קשה לתפוס את ההגה אבל לאחר שתפסתי את ההגה נכון אחרי כמות גדולה של שיעורים הוא מרח שיעורים ללא גבולות
גם אם הוא היה מרגיש שאני לא מוכן הוא לא נתן לי ביטחון עצמי שאני מתקדם (למרות שהתקדמתי המון) ומרח עוד ועוד באופן מוגזם הכל היה תרגולים בתירוץ שהוא לא רוצה לגנוב אותי ולהוציא אותי למבחן כשאני לא מוכן
חוץ מזה הוא העלה לי את המחיר פעמיים באמצע למרות שכבר התחלתי אתו
באיזה שהוא שלב נשברתי והתייאשתי

אז מה שאני צריך זה ככה
1) מורה סבלני (הנ"ל גם היה סבלני אבל מדי חזק וזה כבר היה על חשבוני במריחת שיעורים)
2) אפשרות ביטול שיעורים 24 שעות לפני (ובהתאם אוכל לקבוע הרבה שיעורים מראש)
3) עדיף מישהו שנותן לי אפשרות בחירה גם לשעות הערב או אחה"צ
4) אני לא צריך שיאסוף אותי על חשבון השיעור אני נייד עם קורקינט (שזה מבחינתי הפלוס היחיד שהיה למורה הישן)
5) לא מעלה מחירים באמצע
6) שיטה מקצועית בלימוד

אשמח לקבל הצעות ואם משהו שונה מהדרישות הנ"ל אשמח שתציינו

בתודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה