Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

ב"ה
יהודים יקרים!
(ניסיתי לשלוח דרך חברה את הבקשה אבל עקב המצב הקשה והדחוק ולמען טובתם של ילדי חשבתי שעדיף שאכתוב לבד.)
הנני אמא ל 12 ילדים המחפשת סיוע דחוף עקב קשיי פרנסה קשים מנשוא.

עקב סיבות מצערות אני לבד נושאת בעול הפרנסה. ומתמודדת במסירות נפש ממש שאין פה המקום לפרט.(אני לא רוצה חלילה להזדהות)

מדובר בבית מבורך ילדים תלמידי חכמים בנות צנועות ומקסימות שעם עמל ויזע מחנכת אותם ושומרת שיחיו בבית חם ואוהב.

ב"ה זכינו וחיתנו כמה מבנותינו כשאני לבד נושאת בעול בשידוכים.... כדי שילדי יוכלו להקים את בתיהם ועובדת אח"כ קשה לגייס כספים. וכל זה בנוסף לפרנסת הבית שעלי. אני גם עובדת שנים רבות במשרה מלאה הכל כדי להחזיק את הבית שהילדים ירגישו שחיים בבית טוב חם ואוהב.

כרגע אחרי שנים של התמודדות הגענו למצב קשה מאוד אין כסף לאוכל פשוטו כמשמעו אם היו מספרים לי שבמדינת ישראל ב 2019 ישנם משפחות שאין חלב לילד שהולך לישון ואין לחם לשלוח לבית ספר ולחיידר לא הייתי מאמינה אבל לצערי אני חווה את זה מדי הרבה לאחרונה.

ולכן צורך השעה יצאתי לבקש באופן אישי עזרה דחופה כל תרומה תעזור.

כרגע אנחנו הגענו לשפל המדריגה.

אנחנו ללא דירה.

נאלצנו למכור עקב בעיות עם הוצאה לפועל.

אני מחפשת כל חודש כסף לשכירות הייתי צריכה לשלם בראשון לחודש אבל איך יהא לי לשכירות אם לאוכל אין??

אני ללא כסף מזומן כלל כבר חודשים.

המשכורת הקטנה הולכת ל חובות.

אין לי אשראי אין לי צקים אין לי אפשרות לקחת הלוואה להקל עלי עקב מגבלה שהיה לי מצ'קים שחזרו.
וכל אלו מקשים עלי להשתקם.
ואני מרגישה שאני בקריסה ממתח ודאגה יומיומית והלב לא עומד כבר במעמסה.
ולכן באתי להתחנן אנא!
אני יודעת שתפקיד הפורום הוא לא לחלק צדקה אבל אני כן מנסה אפילו תרומה קטנה שתעזור לעוד משהו בים ההוצאות הגדול.

אני רוצה לציין שיש לי המלצות מעסקנים ורבנים ידועים שמכירים את הנושא הכאוב. ואמרו שבלית ברירה אפנה לעם ישראל ולבקש את עזרתם.
יהודים רחמנים בזמן הזה כשכל עם ישראל מתכונן לחג השבועות בביתינו הדאגה והצער ביכולתכם להקל עלי ועל ילדיי.

תודה רבה!

ושתזכו שתוכלו תמיד להיות מן הנותנים והמסייעים.
אפשר לפנות אלי באישי ואתן פרטי בנק.

..
שעות ספורות להגרלה הגדולה
והפעם קשה לך לפספס את ההזדמנות
כי רק לעתים רחוקות יש לך הזדמנות כזאת

גם מכירה סינית משתלמת
עם למעלה משמונים פרסים יקרי ערך

גם סיכויי זכייה גבוהים במיוחד
וכרטיס ווינר המבטיח את זכייתך

וכמובן שותפות עם עמלי תורה
הלומדים שעות רצופות בלי הפסק דיבור מידי יום

הצטרפות מהירה ומאובטחת
מרכזית.jpg

ההגרלה בשעה 18:00 ביום שלישי מוצאי צום עשרה בטבת

עוד רגע ופספסת...

לחצו כאן ואתם בפנים

https://matara.pro/nedarimplus/Forms/66.html
סוגרים.jpg
יש לך יכולת להשפיע על העולם היהודי!!!

נשמע יומרני מדי?

בא ואתן לך רעיון קל ופשוט לביצוע.

אני מתפלל במקום שהוא נדיר מסוגו, בו מתפללים ולומדים יהודים מכל הסוגים ומכל המינים, וכולם מרגישים שייכים ומתקבלים ע"י הגבאים בחיוך רחב ובסבר פנים יפות, מתוך אהבת ישראל עמוקה, פעולות החסד הכבירות שמתבצעות במקום זה הם בלתי נתפסות, והכל ללא הבדל בין מגזר וצורת לבוש וכו'.

ומיותר לציין שהאוירה שאנו חיים בה, היא לצערינו לא מצויה ודי נדירה במחוזותינו.

ואיך כל הטוב קשור אליך?

פשוט מאוד, המקום הזה משמש יהודים מכל גווני העם ומכל העולם שמגיעים לנפוש במלונות וצימרים באיזור,

אתה יכול לראות כאן חסיד גור מקריית גת לצד יהודי מסורתי מלוס אנג'לס עם חבר כנסת דתי לצד חסיד סאטמר מויליאמסבורג, יהודי ספרדי מאופקים לצד מתיישב מיצהר, היהודים האלו שמתארחים כאן הם פשוט נשבים באוירה שמנשבת בין כותלי המקום ושואבים ממנה מלוא חפניים, ושבים אל ביתם עם הסתכלות אחרת על יהודי שלבוש שונה מהם.

הם פשוט קולטים כמה הם מפספסים כשהם חיים עם ניכור ליהודי שלא נראה כמותם, וכמה שאנחנו נגביר את האהבת ישראל ואת פעולות החסד נוכל פשוט לייצא את הערך המקודש הזה ליותר ויותר ערים בארה"ק ובעולם כולו.

נכון שזה פשוט... תן לנו כח להמשיך ויהיה לך חלק במערך העצום הזה שמסוגל לקרב את הגאולה.

בימים ד'-ה' טבת – ימי גיוס-ההמונים למען בית המדרש הגדול הזה, זה הזמן שלי – ושל כל יהודי להוקיר ולהמשיך את המפעל
פרטים באישי
https://givestart.org/project/helpester/
אנחנו התקווה האחרונה שלה!
לא ניתן למסע היסורים של אסתר להימשך!!!
כעת, כשהיא כבר כמעט נוגעת באושר – לא נשאיר אותה לבד!!!!!!!
אסתר, שנולדה עם בעיה קשה ונדירה, עברה ילדות מלאה ביסורים וכאב, אינספור ניתוחים בארץ ובחו"ל וסבל בלתי ניתן לתיאור.
למרות הכל היא נלחמה – להמשיך לחייך.
בתוך שנות הסבל ספגה אסתר אובדן טראגי. היא התייתמה מאביה שהיתה קשורה אליו כל כך,
ונותרה להתמודד עם הסבל שלה בלי דמותו המאירה והתומכת.
אבל אסתר הגיבורה התעקשה- והמשיכה לחייך.
היא זכתה להינשא וחלמה כבר על האושר – אבל מסע היסורים שלה רק התעצם. בעלה הטרי חלה במחלה הנוראה ונפטר, כשהוא מותיר אותה בודדה ומרוסקת.
כעת, אסתר המיוסרת מנסה לאסוף את השברים – – –
בעוד פחות מחודש היא עומדת להינשא שוב לבחור אציל נפש,
זוהי תקוות החיים האחרונה שלה!

אבל——
אין לה מהיכן לשלם את הוצאות החתונה, אבא כבר לא כאן. ומי יעזור לה?
האם בגלל זה היא תחמיץ את התקווה האחרונה שלה???
אנחנו כאן,

ולא ניתן לסבל להמשך!
יחד נגשים לה את התקווה!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
התרומה מוכרת לצרכי מס לפי סעי' 46 א'.
ע"י עמותת מרכז הצדקה ע.ר. 580510758.
לבירורים ניתן ליצור קשר בטלפון 1800-28-28-28
ניתן לתרום כאן באתר
כמו כן ניתן לתרום בהעברה בנקאית
לקרן שהוקמה למען אסתר
בנק פאג"י – 52, סניף – 185
ח-ן 701831
ע"ש מרכז הצדקה
בכל תרומה ע"י העברה,
ציינו עבור "קרן מס' 3329"
תזכו למצוות!

שאלי שרופה באש
לב מי לא יחרד ולא ימס משמוע הזוועה הנוראה אשר ארעה אתמול (יום ראשון של חנוכה) לפנות בוקר בבית הכנסת באיאן במודיעין עילית
בשריפת ספר התורה ופריצת ארון הקודש בצורה מחרידה כל לב.
לפנות בוקר כאשר ראשון המתפללים הגיע לביה"כ נדהם לראות את ארון הקודש היקר פרוץ ומושחת וספר תורה שרוף, טלית ותפילין זרוקים על רצפת הבית הכנסת וכל דלת וארון בבית הכנסת פרוצים ומושחתים.
בני עוולה יושבי חושך וצלמוות פרצו אל בית הכנסת המרכזי מקום שאש התורה מפעמת בו בעוז ושלחו ידם בכל הקדוש והיקר

העלו באש את ארון הקודש עם ספר התורה מהודר ויקר שנכתב לעילוי נשמת 'אודים מוצלים באש'
אשר נתרם ע"י בתה שצברה שקל לשקל להנציח את זכרון הקדושים.
111.jpg ארון הקודש ו ספרי התורה.jpg

כלל ישראל לא ישכח!!!
אנחנו לא נוותר!!!
לא נכנע!!!
יחד נשלים ונכתוב ספר תורה חדש נשלים את היכל הארון הקודש, גם אם הגווילין נשרפו- האותיות הקדושות באוויר וישארו אתנו לנצח
בימים אלו אשר עם ישראל תיקן את הפרצות שהיוונים פרצו בחומות המקדש נתאגד כולנו ונתקן את פרצות המקדש מעט אשר חולל בצורה מזוויעה.

קחו עכשיו חלק בשיקום הריסות הקודש.
ניתן לתרום בקישור המצ"ב

https://www.charidy.com/boyanm

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה