Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

• 961
  • בעזהשי"ת

כבוד החברים היקרים מפרוג וכל בית ישראל

[אנא העבירו את הבקשה הלאה]

פונים אנו אליכם ביום הזה החשוב והשמח ר"ח אדר - מרבים בשמחה
    באם אתם רוצים ישועות, ובאם אתם מאמינים להבטחת התורה

היום תאמצנו, היום תשמחנו, והיום תזכו לישועות
    אנא תקראו את שאני רוצה לספר לכם

הפעם
    על ארגון "טוב וחסד"
    מה הוא עושה בשביל האלמנות והיתומים
    https://www.charidy.com/tovvchesed/buneinustaff

ובכן הארגון מתחלק 3 אגפים,
    הארגון הגג "טוב וחסד"
    שחושב על האלמנות ונותן להם כ"כ הרבה
    בכל חג וחג קטן כגדול, אם זו הדרכה
    עזרה, מתנות, כסף, וכו'.

ובעיקר בעת השמחות
    הארגון לוקח על עצמו
    את כל ההוצאות של ליל החתונה
    בצורה המכובדת ביותר
    ועוד ועוד.

האגף השני
    "בנינו"
    שהפעילות שלו הוא למען הילדים והבחורים היתומים
    שהם כ"כ דואגים לשמח אותם בכל עת
    לגבש אותם, ולהוציא אותם לטיולים.
    ועוד המון המון פעילויות קטנות וגדולות
    כשמלווים כ"א בפרוטות ובתשומת לב מרובה.

האגף השלישי
    "בנותינו"
    שדואג לבנות היתומות
    בצורה מסורה, בהמון פעילויות, גיבוש
    תמיכה, וחום, ואהבה, מתנות,
    טיולים ונופשים יקרים.
    הפעילות הזו עולה להם המון המון.

היום יש לכם הזדמנות נדירה
    לעזור לקב"ה שהוא אבי היתומים
    לגדל את ילדיו, ולדאוג לאלמנות
    על ידי תרומה לארגון טוב וחסד
    השליח שלכם ושל הקב"ה לדאוג להם
    רק היום התרומה שלכם מוכפלת בפי 4
    זה אומר שעל כל 100 דולר שתתנו הוא יהפוך ל400$

https://www.charidy.com/tovvchesed/buneinustaff
    [נא לציין ע"י הרב שטיין]

שימו לב שעדיין רחוקים מהיעד ואם לא יעברו את היעד ח"ו
    האלמנות והיתומים ישארו
    ללא יכולת עזרה ע"י טוב וחסד
    אנא פתחו את לבכם גם אם הוא המאצ'ינג ה4000 שלכם.
    נתון תתן אפילו 100פעמים.

זכרו דברי הקדושת לוי
    וכל המרחם על יתום ואלמנה יזכה לראות בנחמות ציון ומלכות

הרה"ק ר' צבי הירש מזידיטשויב הקדוש לפני פטירתו בעת שהיה פשפש במעשיו,

אמר שאינו רואה שום דבר טוב שעשה בעולם הזה בשלמות, רק שעשה נישואין לכמה וכמה יתומים
    ויתומות, ונתן להם נדן ומלבושים, וגם מזונות על שולחנו איזה זמן

בברכת תודה
    שתזכו לכל הישועות ואך טוב וחסד ירדפוכם
    • תודה
    Reactions: כוכב עולה1 //
    0 תגובות
    796b33d64ffd866e549c8954a81f2f5b_1548955516.jpg

ידיד יקר

רבי יששכר מאיר זצוק"ל

הוא הקים עולה של תורה בכל הדרום. הוא היה בעל יסורים ר"ל, ולא השאיר אחריו זרע של קיימא. בישיבה שלו התחנכו ברוב השנים אלפי תלמידים, והוא דאג לכל יחיד ויחיד וכלל ישראל כאב לבן. אין אחריו המשך מלבד הישיבה שלו - הישיבה שהוא מסר נפשו עליה.
    "ישיבת הנגב - שכר שכיר" נשארה עם פטירתו כצאן ללא רועה והספינה כולה חישבה להישבר, וראה זה פלא! 520 תלמידים מתחנכים במוסדותיו, 200 בחורים מצוינים לומדים בישיבה גבוהה, 220 תלמידות מתחנכות בתיכון לבנות, 70 בחורים בישיבה קטנה ו-30 אברכים מצוינים בכולל. זה ההמשך שלו!
    כיום כשרבי יששכר זצ"ל לא נמצא אתנו, קשה שבעתים. העליות השוטפות הם עצומות והמשך הפריחה של הישיבה עומד בסכנה. רבני הישיבה יחד עם הרבנית הצדקנית עומדים בפני התמוטטות כלכלית. ראשי הישיבה שליט"א יצאו בברכת גדולי ישראל למיזם עצום, שבסופו המפעל הגדול יעמוד על רגליו, וזאת באמצעות התרמת המונים מיוחדת של גיוס 4,000,000 ₪. מחצית מסכום זה מגויס בחוץ לארץ, ע"י פילנתרופים שמוכנים להיכנס להשקעה זו רק בתנאי שרבני הישיבה יחד עם הרבנית תליט"א יגייסו מכלל הציבור את המחצית השניה מהסכום בסך 2,000,000 ₪
    כל תרומה שלך שווה כפלים ומקדמת אותנו ליעד. בתרומה שלך אתה מוקיר את זכותו ופועלו של רבי יששכר זצוק"ל! חשוב שתדע שהקמפיין הזה מתנהל ע"י חברת צ'רדי והתוכנית היא 'או הכל או כלום', כלומר אם חלילה לא נגיע ליעד - כל הכסף יוחזר לתורמים!
    הצטרף גם אתה לאלפי התורמים, ובזכותך נגיע ליעד!

https://www.charidy.com/hanegev/533133953
    אפשר לבקש ממך 30 שניות?
    תקרא רגע:

[גילוי נאות: אין לי אחוזים.
    אני לא מקבל מזה כלום.
    אני בדיוק כמוך. נהנתי כמוך. חייב בדיוק כמוך. וממלא את חובתי - כמוך.
    תמשיך:]

אני גר באופקים.
    מוקף ישיבות וכוללים, תתי"ם ומוסדות לבנות.
    עטוף בקהילה חמה ששומרת עלי ועל ילדי.

הלאה,
    לידי יש מושב - תפרח.
    מושב של תורה במלוא מובן המילה.

לפני יש את נתיבות.
    מגוון קהילות, מוסדות, ואפילו שווארמה בד"צ.
    מה לא?

יותר רחוק נמצאת באר שבע, ומצד שני של המפה שדרות.

ואפשר להמשיך עוד.

אני שוחה בעולם של תורה!!!
    כל הנגב!!

אתה קולט?

אתה אולי גר בדרום, ואולי לא.

אבל בא נשחק רגע.

קח את כל הקרובים שלך,
    אבא, דוד, אח, גיס, חבר טוב וכו'.
    ותבדוק - מי מהם קיבל טובה ממוסדות התורה בדרום?

אם היית שם 100 ש"ח על כל שם, היית יוצא עם חור בכיס.

ולא סיימנו.

אין לך אף קרוב שלמד בדרום, כי אתם ירושלמים מדורי דורות שלא עוזבים את החומות.
    בסדר.

אתה ספרדי?
    נעזר בילקוט יוסף של הראשל"צ רבי יצחק יוסף?

אתה יודע שהוא בוגר ישיבת הנגב?...

###

אתה אוהב פירות וירקות?
    בלי תולעים נכון?
    לפי הרב משה ויא...
    שהוא גם בוגר ישיבת הנגב.

###

ירושלמי?
    כמה הרווחת מראש עיר חרדי ירא שמים כמו ר' אורי לופוליאנסקי...
    בוגר ישיבת הנגב.

###

בטח יש לך קרוב משפחה מישיבת תפרח הכבירה,
    שנעזרה ב...רבי יששכר מאיר זצ"ל.

###

חי את רבי יורם אברג'ל?
    בוגר ישיבת הנגב...

###

זה נראה לך מובן מאליו. נכון?

אתה יודע מה היה פעם??
    מכיר את זה?

250px-AraqibLoessWaddi.jpg

זה הנגב הצפוני.
    לכאן הגיע אדם - מלאך.

קראו לו רבי יששכר מאיר זצ"ל.

הרב_יששכר_מאיר.jpg
    [ר' יששכר מאיר זצ"ל - מקים עולה של תורה בדרום הארץ, ומשם - לכל הארץ והעולם...]

הוא הקים ישיבה - ישיבת הנגב.
    והוא לא עצר פה.
    הוא הסתובב בכל הדרום,
    הקים, תמך, עזר, הוביל, בנה...
    עד שיצא כל מה שאתה רואה היום.

Israel_map_with_Negev_bold.svg.png
    [תמונה של מפת הנגב - מדהים עד כמה הוא השפיע!!]

הנה,
    חלק קטן מהאורות שיצאו מהישיבה שהקים רבי יששכר מאיר -
    והאירו את העולם שלך:

אין כמעט אחד שאין לו טובת הנאה מרבי יששכר מאיר.

עכשיו הוא זקוק לך.
    לא הרבה. בקטנה.

המוסדות שלו קורסים וצריכים 4,000,000 ש"ח (4 מליון ש"ח!!)
    כדי להמשיך הלאה.

ב"ה כבר עברנו את החצי.
    2,000,000 כבר מאחורינו.

אבל!!
    אם לא נגיע לכל הסכום - לא נקבל כלום!

אין זמן - יש לנו רק עוד 8 שעות!!!!!!

אתה לא תתן לזה לקרות.

תן משהו שנח לך איתו,
    שתרגיש כמה שאתה שמח לתת יד בהצלה של מי שחייבים לו כל כך הרבה טובה.
    ממש עכשיו.
    תלחץ כאן עכשיו ותן למוסדותיו של האיש האהוב הזה להמשיך להתקיים.

זה מגיע לו.
    וזו זכות שלך.

הנה, כאן אתה עוזר לו: https://www.charidy.com/hanegev

אני מודה לך,
    ושמח שעזרתי לך להכיר טובה למי שאנחנו חייבים לו המווווון!

שוב תודה,
    משה שטרן.

נ.ב.
    ושוב, אין לי אחוזים.
    יש לי חובה לעזור.
    עשיתי את שלי,
    עשה אתה את שלך.
    כל שקל קריטי.
    אנא.

מכאן אתה נכנס עכשיו: https://www.charidy.com/hanegev

תבורך.
  • 2K
  • כן, אני יודעת באמת שכבר נמאס.

אבל, זה רק לזמן קצר...

בכל אופן, אשמח אם תוכלו לתרום דרך הקישור המצורף עבור הצלחת הקמפיין.
    https://www.charidy.com/veharenu/527648965

כמה מילים,

קרן הבניין - ביהמ''ד הגדול שער אליעזר קרעטשניף
    והראנו בבנינו

מי לא שמע את שמעו של מופת הדורות, הרה"ק רבי דוד משה מקרעטשניף זי"ע שממקום מושבו בעיר רחובות, התפרסם בכל העולם היהודי כשליח מהשמים לפעול ישועות למעלה מדרך הטבע לכל יהודי באשר הוא.

משאת נפשו של הרבי זי"ע היה להקים בית מדרש גדול ומפואר לחסידות קרעטשניף שנכחדה בשואה. ממון רב השקיע הרבי בקניית השטח

וכששאלוהו מנין יהיה לך בכדי לבנות את ביהמ"ד השיב: "מי שיצטרך לישועה יבנה את בית מדרשי"

כעת לאחר כמעט שישים שנה בהם משמש הבנין כמגדלור למאות ואלפי יהודים מידי יום, עומד הבנין תחת צו סגירה לאחר שהוצא עליו

"חוות דעת הנדסית הקובעת כי המבנה מסוכן וחובה לחזקו ולשמרו"

בעקבות כך יצאנו בקמפיין חד פעמי, לשמר להרחיב ולשכלל את הבית הגדול והקדוש הזה

כשכעת ניתנת לך הזדמנות של פעם בחיים לזכות בהטחתו הקדושה שמי שיצטרך לישועה שייטול חלק בבנית בית מדרשו.

במשך 36 שעות בלבד!

התרומה שלך שווה בכפליים!

קבוצת נדיבי לב, קיבלו על עצמם להכפיל כל תרומה שתיכנס, שקל מול שקל.

100 ₪ מוכפלים ל-200 ₪ 500 ₪ מוכפלים ל-1,000 ₪

בתום 36 השעות, במידה ונגיע ליעד,

תתבצע הגביה ש'תשמר' ו'תכונן' את הבית הגדול והקדוש הזה.

באם ח"ו לא נצליח להגיע, נפסיד את הכל, וכל הכסף יוחזר לתורמים!

סליקת הכספים באמצעות:

"אגודת תומכי ישיבת שער אליעזר קרעטשניף"

כל התרומות למוסד מוכרות לצרכי מס לפי סעיף 46 לפקודת מ"ה

באם לא קבלתם קבלה מוכרת לצרכי מס

נא לפנות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות
    אני לא אוהבת התרמות, פשוט לא אוהבת לבקש.

יש כאלה שזה בא להם בקלות יותר או פחות, אני לא מסוגלת.

אבל לפעמים עושים בחיים גם דברים שלא אוהבים.

למה? כי אין ברירה, פשוט אין ברירה...

אני גרה במושב קוממיות, כמו שהרבה פה כבר מכירים.

הילדים שלי לומדים כאן במוסדות, אחד בגן פרטי, אחת בגן חובה

והבנים הגדולים, בחיידר.

נשמע פשוט, נכון?

קמים בבוקר שולחים כל ילד למוסד שלו, רצים לעבודה או שחוזרים למחשב בבית.

שגרה ברוכה של משפחה סטנדרטית.

אז זהו, שאצלנו זה כבר לא כזה מובן...

הת"ת נקלע לקשיים כלכליים עצומים.

המשכורות למלמדים, פשוט לא מגיעות.

המנהל עזב, עוד כמה מלמדים עזבו, ובצדק.

מי מסוגל לעבוד ולפרנס משפחה בלי לקבל תמורה לאורך זמן?!

ניסו כבר מס' אפשרויות, שרק העמיקו את הבור הכלכלי...

אחד מהתושבים לקח על עצמו לעשות הכל כדי שהתלמוד תורה לא ייסגר

ושהילדים לא יצטרכו לנדוד יום יום למרחקים, על כל מה שזה כרוך, הן טכנית והן רוחנית.

הוא הרים קמפיין של מאצ'ינג, (יצא כבר מהאף, נכון?) ולכולנו ברור שזו האופציה האחרונה.

אם זה לא מצליח, התלמוד תורה נסגר!!!!

אז נכון אף אחד פה לא חולה.

אף אחד לא עומד למות.

שום טרגדיה קורעת לב לא מאיימת למוטט אותנו.

אבל בכל אופן אני מעזה לנסות לבקש את עזרת יושבי הפורום, כל אחד שיש ביכולתו להשתתף בהחזקת התלמוד תורה, כדי שהמתוקים שלי (4 ילדים בלעה"ר) לא יצטרכו להטלטל בדרכים יום יום ולהתרגל למוסד חדש.

ועוד משהו-

המלמדים פה עובדים חודשים כמעט בהתנדבות.

ואם החיידר נסגר יש פה כמה משפחות שישארו בלי הכנסה בסיסית (ואנחנו ביניהם:()

אני מבינה מצוין כל מי שלא יכול לתרום, אני בדיוק במצב שלכם.

ומבקשת מאלה שכן יכולים להתגייס ולעזור

אשמח אם תכנסו ללינק הזה
    https://www.charidy.com/bhavuram/0527658336
    ותתרמו כמה שיש ביכולתכם

אני לא צריכה להסביר לאף אחד מה זה הזכות של לימוד תורה של תינוקות של בית רבן.

מי שתורם אשמח שיכתוב פה באשכול ויקפיץ...
  • 902
  • כך כתב דניאל לחבריו בימים האחרונים:

הגיע הזמן לשתף אתכם בסיפור חיי שלא סיפרתי אותו לאף אחד שעברתי מגיל קטן ועד עצם היום הזה וכמה רציתי לשתף אתכם בחלום האבוד שלי.

ראשית ברצוני לפרט מעט על סיפור חיי. שמי דניאל מזרחי, בן 27. נולדתי עם שיתוק מוחין ספסטי אטואידי. מה זה אומר? אני לא שולט בגוף שלי, לעיתים קרובות הגפיים שלי משתוללות בצורה בלתי רצונית, עד כדי כך שאני מבקש שיקשרו לי את הידיים ורגליים. מצבי הרפואי הוא נדיר מאוד, בזמנו אמרו לי הרופאים שיש רק עוד חמישה אנשים בעולם עם שיתוק מסוג זה ובמידת חומרה דומה. ובכל זאת יחד עם הקשיים המרובים זכיתי לקבל מבורא עולם מתנה מופלאה, אני שולט בראשי בצורה מוחלטת ובעזרתו מצליח לעשות הכל ממש. מלבד התפקוד הפיזי גם ברמה השכלית והנפשית לא נפגעתי ברוך השם, מכאן נובע המוטו שלי "הכל בראש".

בגיל שנה עזבנו אני ואימי את אוקראינה ועלינו לארץ, אך לאחר העלייה אמי לא יכלה לטפל בי עקב מצבה הבריאותי. בגלל מצבי הקשה, לא הצליחו למצוא לי משפחה אומנת ושהיתי בבית החולים שנה שלמה, לבסוף נמצאה לי משפחה אומנת מלוד, שגידלה אותי כבן לכל דבר וחינכה אותי להאמין שהכל אפשרי אם רק רוצים. בגיל שמונה המציאו עבורי את ה"נשק" – מוט מחובר לרצועה אותה אני חובש על המצח, ובעזרתו אני כותב, מצייר, ובעצם עושה הכל. הראש שלי הוא גם הידיים שלי.

מעולם לא תירצתי או ויתרתי לעצמי בגלל מוגבלות, ויותר מכך תמיד ידעתי שכל התקדמות מובילה לחומה הבאה שגם אותה צריך לפרוץ. עד גיל שש עשרה בכלל לא הצלחתי לדבר, ידעתי שאם אני רוצה באמת להשפיע ולתקשר עם העולם אני חייב לשפר את הדיבור. מגיל קטן אהבתי מוזיקה, ויום אחד, ברגע של השראה, כתבתי את השיר הראשון שלי. היה לי רצון גדול לשיר אותו בעצמי; הלכתי לאולפן הקלטות, ולאחר שעות של ניסיונות והרבה אמונה הצלחתי לומר את המילה הראשונה של השיר, "אבא", זו הייתה עבורי כמו לידה מחודשת, נס של ממש. מאז הספקתי לכתוב ולהפיק שלושה אלבומים, שבחלקם אני שר בעצמי, ובחלקם גם אירחתי אמנים כמו אברהם פריד, מנדי ג'רופי ועוד רבים וטובים.

בגיל עשרים ואחת נודע לי שאמא שלי נפטרה עקב המחלה. קיבלתי את הבשורה המרה קשה, משום שבתקופות מסוימות נהגה אימא שלי לבקר אותי אצל המשפחה בלוד. למרות שהקשר בינינו לא היה אידיאלי, הרגשתי חיבור עמוק וחיבה כלפיה. במקום לשקוע החלטתי לקחת על עצמי את העניין של חיזוק הרבים לעילוי נשמתה. התחלתי לכתוב מאמרים, טורים, באתרי אינטרנט שונים, הפקתי ערבי חיזוק והתחלתי להעביר הרצאות בכל רחבי הארץ וגם בחו"ל שמשכו המונים.

בגיל עשרים וארבע שוב הגיעה העת לצאת לדרך חדשה, ולעזוב את המשפחה האומנת שלי שתמכה בי לאורך השנים. משרד הרווחה שיבץ אותי בהוסטל במגדל העמק. היה לי נורא קשה שם מבחינה נפשית וחברתית, ואולי לראשונה בחיי הרגשתי תקוע. עד כדי כך שבמשך חצי שנה רוב הזמן הסתגרתי בחדר. בוקר אחד קמתי עם ההבנה, אם אני לא אעשה שום מאמץ לשנות את המצב ולעבור מקום, אף אחד אחר לא יעשה זאת ואני אמשיך להידרדר . לקחתי את עצמי בידיים, נלחמתי עם הרווחה לעבור לדירה בקהילה ובסופו של המאבק, לא לפני שהגעתי עד לשר הרווחה עצמו, אישרו לי מעבר. כעבור חודש מצאתי דירה של "חברת כנרת שרותי רווחה" בירושלים, יחד עם שלושה שותפים.

ברוך ה', בזכות החיים בקהילה התקדמתי רבות ונהייתי עצמאי יותר. אני נוסע בתחבורה ציבורית לבד, וגם את כל הסידורים והקניות אני עושה לבד. לפעמים זה יוצר בעיות, כמו למשל בסיפור קצת מצחיק וקצת עצוב שהיה לי: הייתי בכותל, וקלטתי שהנהג לא מעוניין לעצור לי, לאדם על כיסא גלגלים. אז נתתי גז עם הכיסא וחסמתי את האוטובוס, כך שהנהג בסוף עצר, התנצל ופתח לי את הרמפה בעצמו. לפעמים כשאני מסתובב בירושלים זה לא פשוט, אנשים חושבים שברחתי ממוסד ולא מבינים את הדיבור שלי. ברגעים כאלה אני זורק את השכל, ובעזרת עקשנות ואמונה הכל תמיד מסתדר על הצד הטוב ביותר. כיום אני בתהליך של מעבר לדירה לבד, כדי שבעזרת השם בבוא העת אוכל להקים בית נאמן בישראל. אתם בוודאי תוהים, אם זאת לא הגזמה, התקווה למצוא את הזיווג שלי, אבל כמו שהבנתם זאת לא תהיה הפעם הראשונה שהצלחתי לממש את מה שאחרים הגדירו כבלתי אפשרי.

ועכשיו לסיבה שלשמה אני כותב את המכתב הזה. לאחרונה גיליתי שאני לא בן יחיד. מסתבר שיש לי אחות ביולוגית שקטנה ממני בשנתיים וכל השנים גדלה אצל משפחה מאמצת. דוד שלי מצד אימא אתו אני נמצא בקשר אמר לי ששמה הוא ג'סיקה, וסיפר שפעם אחת הוא קיבל שיחת טלפון בעילום שם. האדם מצדו השני של הקו סיפר שג'סיקה גדלה בירושלים, ולא פירט מעבר לכך; מאז לא נודעו פרטים חדשים.

ניסיתי לבדוק אם היא פתחה את תיק האימוץ שלה, אבל זה לא קרה עד היום. אפילו פניתי כל מיני אנשים שמטפלים בדברים כאלה, אבל לא קיבלתי מענה. אחותי היא בעצם כל המשפחה שנותרה לי, ואני משתוקק בכל מאודי לפגוש אותה.

במקור, שם המשפחה של שנינו הוא אלפרקין, אבל אני וגם אחותי שינינו אותו כי גדלנו במשפחות אומנות ומאמצות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להגשים את החלום שלי למצוא אותה!

אנא מכם, שתפו את הטור הזה כמה שיותר, ואולי זה יגיע למישהו שמכיר אותה, באופן ישיר או עקיף, או אפילו יגיע ממש אליה.

אם למישהו מכם יש פרט כלשהו שיכול ניתן ליצור קשר עם דניאל במייל הבא או לטקבק כאן בתחתית העמוד: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תזכו למצוות!
    http://www.93fm.co.il/radio/511602/?utm_source=site&utm_medium=timeline-side
    0 תגובות
  • 2K
  • הנה הקמפיין במוסדות 'יד ישראל' בבלארוס. 'יד ישראל' הינו ארגון שבעצם הכתובת היחידי לכל יהודי בכל רחבי בלארוס הפועל לקידום החיים היהודיים בכל תחום הן ברוחניות והן בגשמיות והן לצרכי רפואה ועוד ועוד...

חלק מפעיליות הארגון:
    - בית התבשיל שמחלק מזון וארוחות חמות למאות יהודים נזקקים, גלמודים וקשישים

- בית יתומים לעשרות ילדים וילדות מכל רחבי ברית המועצות לשעבר

- בית ספר לבנים ובנות – מעל 150 תלמידים

- קירוב רחוקים – ע''י מחנות קיץ וחורף למאות ילדים מידי שנה להעמקת הזהות היהודית

- קירוב רחוקים - ע''י ארגון קונצרטים בחגי חנוכה ופורים למאות יהודים מכל רחבי בלארוס

- מרכזי יום לקשישים שם הם מקבלים את כל צרכיהם הרוחניים והגשמיים

- הארגון מחתן מידי שנה עשרות זוגות ולוקח על עצמו את כל הוצאות החתונה והחזקת הזוג גם לאחר מכן

מצ"ב קליפ של דקה אחת – גדול הדור מרן הגר''ח קנייבסקי שליט''א נולד ויצא מעיר פינסק.

https://www.youtube.com/watch?v=P7NeIlKtXP4
    אנא!!
    עזרו להם כדי לגדל גדול הדור הבא שיצא מפינסק – היום זה עדיין בידינו להציל דורות של תלמידי חכמים הבאים מחבר העמים!!

בעזרתכם נציל דורות שלמים של יהודים שומרי תו''מ לבל נדח ממנו ידח – רח''ל!
    היום זה קורה. זכינו למצ'ינג של חצי מליון דולר – וזו בתנאי שנצליח להשיג חלק השני מתרומות.
    זוכים להשיג את היעד שלנו – מליון דולר – או הכול או כלום!

היום זו ההזדמנות שלכם לקחת חלק ושותפות בהצלת נדחי ישראל!
    היום זו הזכות שלכם לגרום נחת רוח לאבינו שבשמים !

לתרומות לחץ כאן –
    www.charidy.com/yadyisroel/sponsoramealfoundationRabbiSofer

• תודה
    Reactions: יוכבדא1 //
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה