Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

https://www.youtube.com/watch?v=HxdRvWrN2fA https://www.youtube.com/watch?v=m0H3DIktHjI
קישור לתרומה

חזקי בן ה 9 נולד עם מחלה נדירה וקשה,

הוא הילד היחיד בעולם שנולד עם המחלה הזו ועדיין חי ב"ה.

במשך שנתיים חזקי היה בבית חולים,

שם למד לעשות דברים בסיסיים.

המחלה הנדירה ממנה סובל חזקי

מונעת ממנו להתפתח ככל הילדים,

העצמות של חזקי שבירות מאוד,

וחזקי סובל משברים מעת לעת.

חזקי נושם באמצעות צינורית מיוחדת,

וחזקי והוריו נלחמו כדי שחזקי ילמד בכיתה רגילה, והם אכן הצליחו.

לחזקי יש בביתו חדר הדומה לחדר טיפול נמרץ,

מצבו הרפואי המורכב והנדיר – דורש משאבים רבים,

טיפולים יחודיים, תרופות ומעקב צמוד.

כל אלו מאפשרים לחזקי להמשיך לחיות!

כל תרומה תעזור להורים להמשיך עם חזקי.

לתת לחזקי כח להמשיך ולגדול!!!

"כי לא המראה קובע, היכולת קובעת"!

תנו לחזקי יכולות וחזקו את חזקי!!!

התרומות עוברות למשפחתו של חזקי

קישור לתרומה

• 809
  • אני שולחת לינק לאשכול @רון סגלוביץ פתח באא"ר.
    https://www.prog.co.il/threads/הרב-קעניג-מצפת-זצוק-ל.423820/
    תקשיבו:
    גם מי שלא הכיר, שמע, נצבט לבו וכד':
    כל מי שצריכה ישועה, ברכה, הצלחה, הנצחה, ומה לא-שלא תוותר על ההזדמנות הזאת:
    כמעט כל מה שהרב קעניג ברך אותנו בחייו ולא התקיים מיד (ואין הרבה כאלה, כי כמעט הכל קרה מיד)-
    אנחנו מתחילים לראות מתרחש, וקורם עור וגידים עכשיו!
    מה שככל הנראה לא יכול היה לפעול בחייו- יכול במותו.
    אני מאוד ממליצה, חוץ מהעזרה הכנה והישירה והאמתית למפעל כה עצום שכל כולו ממש לשם שמיים.
    למי שלא יודעת-
    המוסדות כוללים גנים, בי"ס, תלמוד תורה, ישיבה קטנה, כולל של אברכים צדיקים, ומוסד של חינוך מיוחד.
    יש ספריה תורנית, בית כנסת שכולו הכנסת אורחים ובאים אליו מאות אורחים מדי שבת.
    והמון חלוקות לנזקקים לפני חגים וכד'.
    אני מאחלת לכל אחת מכן באמת ובתמים להופיע ברשימה הזאת, אני בטוחה שהיא חשובה מאוד בשמיים.

גם אני כמו כולן מוצפת בהמון בקשות לצדקה.
    שה' ירחם על כולם-
    לא נענית לכולם מכורח המציאות.
    ולכן הרגשתי צורך להמליץ מחוויה אישית.
    ולא, ממש אין לי כאן אחוזי רווח....
    • תודה
    Reactions: נתל'ע1 //
    0 תגובות
  • 760
  • שלום לכולם!
    תקראו את זה ואז תחזרו לכאן.

https://www.prog.co.il/threads/הרב-קעניג-מצפת-זצוק-ל.423820/

מה שהייתי רוצה לבקש מכם – בני משפחת קהילת המאיירים היקרה – מעבר למסת ידכם, כל אחד ואחת כלבבכם הטוב – זה החל מיום שלישי הקרוב, שאז מתחיל הקמפיין - לעזור ליצור "מצב" סביב הפוסט שב-'איש את רעהו'.

לא לתת לו הירדם!

כל מי שתרם – שירשום שם.

אם העביר הלאה ברשימת דיוור או באיזה קבוצה, וואטסאפ, פייסבוק, לוידע – שיספר שם!

סיפורים, הגיגים, מילים חמות – שירשום!

אני קיבלתי על עצמי לגייס 15,600ש"ח – אל תתנו לי להתבזות! לא אבל ברצינות, כל מי שיתרום יראה ישועות, ללא שום ספק

(לא מקבל שום אחוזים)

..בסדר?
    0 תגובות
    תשמעו סיפור. אתמול העליתי פה פוסט, אשכול, בעצם. כתבתי שם דברים קצת בוטים. חלקם בהומור, חלקם פחות. כל העולם ואשתו התקשרו לזעום, וטענו, ציטוט: כתבת דברי הבל של ממש / בושה וחרפה/ קררת את האמבטיה הרותחת/ לך לכל הרוחות/ מי שמך לקלקל/ אין לך ככפרה תתבייש י'נעל. איש איש בלשונו הוא. בין כה ובין כה שעון החול דפק והקיש, המנהלות נחשפו לאשכול - ונחשו מה? טוב, טוב, הנה אני מגלה, אין סודות: הן מחקו את האשכול. אולי הן צודקות, לא אודה בזה בפה מלא, אבל ברמז.. כנראה שהן צדקו.
    וזו רק ההתחלה. מייד לאחר המחיקה עשיתי מסע תפילות בקברו של בוקי מזו'רי, ואז התברר שהוא בכלל חי והקבר הוקם לצורכי עמותת תנו לקורצוויל לחיות, וכולי. אל תשאלו. כנראה שמישהו בכל זאת טמון בקבר, כי התפילות פעלו:

האשכול חזר. יש.

ואז נמחק שוב (כנראה שבכל זאת הקבר ריק)

ואז חזר.

ובסוף - נמחק. תוך כדי, הספיקה פותחת ההתרמה הנוכחית להעלות שם הודעה ארוכה מאוד. בקריאה ראשונה, אודה, רגזתי. מי את שתטיפי לי? אה?

אז הלכתי לשתות משקה בריאות תימני, הקפדתי להכין את התערובת כמו שצריך. סוכר, דבש, גת, עוד גת, רחוב מלא בגת, שכונה מלאה בגת, בסוף שמתי את כל קרית גת. אח"כ שמתי כפית סחוג, יצא נפלא.
    שתיתי, התמוגגתי. נסו גם, הטעם נפלא. אקזוטי עם נגיעות של קרטיב לימון משנה שעברה.

איכשר דרא, והמתכון הולך ומשתבח: דודה חדווה ע"ה התגלתה אליי בחלומי, פניה אדומות, עינייה בוכיות, מערוכה שלוף כנגדי: געציל! חבטה - לא כך! חבטה - מכינים! חבטה - משקה תימני!! חבטה - חבטה - חבטה.

התעוררתי, רוטן. דשדשתי למקרר, נשאר שם חצי קנקן משקה בריאות. שתיתי אותו, ישר לגרון. אפילו בלי התיווך של קשית שתיה או כוס. כמעט נחנקתי. משקה בריאות שותים לאט, לא בחיפזון. ועדיין, ההשפעה המיטיבה שלו לא הופיעה.

למה?

בום.

נזכרתי.

איך שכחתי? שתי כפיות חילבה, זה מה שצריך.

שתיתי, הטעם היה עשיר ומדהים. הלכתי לישון שוב. חדווה גם הלכה לישון, כנראה, כי החלומות היו הפעם בלעדיה. או שהיא עשתה הפגנה ודווקא לא קפצה לומר שלום, אתם מכירים את הטיפוס.

רגע, והסיפור הולך ומסתבך:

בבוקר שתיתי את הטיפות האחרונות של המשקה, והלכתי לקרוא שוב את ההודעה. טראח, היא נגוזה. ואז אחד הזועמים מאתמול התקשר שוב. הוא לא שתה משקה בריאות תימני, ככל הנראה, ונשאר זועם: אתה לא מתבייש! יש עכשיו עוד התרמה! אל תתרום! סבבה? אבל לך תקרא! לפחות! מינימום!

טוב, טוב. אל תצעק. הלכתי לקרוא.

הפסקתי אחרי שליש. הלכתי לתרום.

תרומה צנועה, לצערי, אבל גם משהו.

בהצלחה רבה עד ליעד.

ובנימה רצינית יותר: ניק וותיק בפורום, שתרם ועזר וסייע לכולנו, המינימום שלנו זה לקרוא את האשכול. לא רוצים לתרום? לא צריך. לפחות תקראו. אפילו תדלגו קצת, תקראו רק את השליש הראשון ואת האחרון. אם יש לכם זמן לברר ולקרוא על סיילים שווים, יהיה לכם גם זמן לקרוא על המצוקה של התלמוד תורה בקוממיות.
    לפני שאתם הולכים, הנה תרומתי לאשכולות הסיילים: סייל זו מכירה באנגלית. מישהו החליט שבעברית התרגום הוא 'מכירת חיסול', נו באמת. על מי אתם עבודים, אה?

ועכשיו לכו תקראו, ותחזרו לפה עם צילום מסך, או לפחות תכתבו: קראתי את האשכול.
    ובזאת יכופר לכם עוונכם, והשלג ייתפס בירושלים, והמדרכות בבני ברק יתוקנו, ורק טוב וחסד יושפע על כולנו.
    זה האשכול. לכו לעבוד.
    https://www.prog.co.il/threads/מחר-בערב-אני-אדע-אם-לילדים-שלי-יש-חיידר-או-ש.415331/
    לכידה.JPG
  • 1K
  • את מאובחנת עם קרוהן? קוליטיס?
    הבשורה הזו היא במיוחד בשבילך!
    ארגון "עזרי מעיים" מוציא אותך ליומיים של נופש ואוורור במחיר מסובסד
    ובאוירה מיוחדת ומגבשת.
    ימי הנופש יתקיימו בימים שני עד רביעי (כ' - כ"ג באדר א' / 25-27.02)
    וכוללים נסיעות, אש"ל מלא, ותכניות מגוונות.
    לפרטים והרשמה:
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמה מילים על "עזרי מעיים"
    ארגון "עזרי מעיים" הוקם לפני 6 שנים ע"י חברתי ואני (שנמצאות בפורום)
    שסובלות ממחלה כרונית במעיים בשם קרוהן, שמעבר לכל התרופות והטיפולים המחלה מגבילה אותנו באוכל.
    תחשבי על חיים בלי אוכל, ותגלי כמה יש לו נוכחות.
    מסיבת חנוכה משפחתית? לא אוכלת....
    מפגש חברות? לא נוגעת באוכל...
    לא נדבר על כל השמחות, שאני צופה מהצד בנשים הנוגסות בבורקס מתועש, ואני רק שותה פורמולות...
    ונופש נשים? מי בכלל חשב להרשם????
    לבוא ולצום? איך אני אשרוד שם?

בדיוק בשביל זה החלטנו להוציא ימי נופש ייחודיים לחולות במחלה זו.
    נודה בכנות, שהחזון של עמותה רשומה עוד קצת רחוק וכל המפעל הזה מתבסס על חסד והתנדבות עצומה שלנו ושל תרומות של אנשים טובים, כמוכן.
    אז אם חשוב לך שעוד אישה, ממש כמוך, (ואולי אפילו חברה טובה שלך, גיסה, שכנה, ואת לא יודעת עליה) תצבור כוחות, ותוכל להנות ולאכול בדיוק כמוך, בנופש נשים המותאם בתפריט מדויק בשבילה,
    את מוזמנת ממש בחום לקחת חלק במפעל העצום הזה, ולשלוח למייל הבא בקשה לקבלת פרטי חשבון בנק להעברה
    הן בתרומות כספיות, והן בהפעלות וכולי. (ויש כאלו שתורמות תוכניות...!!!)
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מודות לך מאד בשם עשרות נשים ובחורות חרדיות בארץ.
    ארגון "עזרי מעיים"
    היום בלילה - ז' אדר חל יומא דהילולת רבינו הקו"הט
    רבן ואוהבן של ישראל מנדבורנה זיע"א
    אשר היה ידוע באהבת ישראל המופלגת שלו
    במסירות נפש לכל יהודי בכל מצב ובכל מקום שהוא.
    ואף פעם לא בדק בציציותיו של המבקש...
    רק ביקש להיטיב לכל אחד ואחד מישראל.

סיפור לדוגמא - מהיכרות אישית
    הייתה אשה שעברה טיפול רפואי בחו"ל
    העסקן שהיה מעורב בעניין - רצה לדבר עם הרבי זצ"ל רק בשעה 08:15 בבוקר
    לפי שעון ישראל.
    שעה שבה הרבי זצ"ל היה באמצע תפילת שחרית - חוק ולא יעבור.

אבל למען הזולת הוא שינה את כל סדר היום שלו - ויצא באמצע התפילה
    כאשר מיד אחרי שמונה עשרה התקשר לאותו עסקן!!!

רבינו הבטיח בצוואתו "אשתדל להיטיב עמכם"
    וביקש "מעלין בקודש" להמשיך לפאר ולרומם את מפעליו הקדושים

כעת זה הזמן - ביום ההילולא
    כנס לקישור והרם תרומת ידך -https://
    www.charidy.com/nmb/527130473
    ותזכה גם אתה בישועות מעל לדרך הטבע

התרומות מוכרות לצרכי מס - לפי סעיף 46

ישנה אפשרות למסירת שמות לרבינו שליט"א שיעתיר עבורכם על הציון הקדוש.
  • 862
  • כבר שנתיים שחני הפסיקה לחיות.

היא לא מסוגלת לטעום פלח קלמנטינה, למצוץ עגבניה,

שלא לדבר על כוס מים מהברז.

היא חיה רק באמצעות דיאליזה.

3 פעמים בשבוע היא צריכה להתחבר למכונה ששואבת ממנה את כל הדם, מנקה ורק אז מחזירה.

תהליך מפחיד וכואב שאורך יותר מ-4 שעות.

בני המשפחה והמכרים עשו הכל כדי לעזור לה.

ניסו לתרום ולעזור – אבל לחני יש סוג דם נדיר

והיא חייבת לטוס לחו"ל לניתוח השתלה יקר מאוד…….⁤

האהבה הגדולה של חני, היא ילדים. היא אמא וגננת אוהבת. הילדים הרכים אוהבים אותה.

אבל בשנתיים האחרונות היא כבר לא מסוגלת.

היא נאלצה לעזוב אותם. לשכב בבית ולהמתין לסוף.

בימים האחרונים היא כתבה להם כבר צוואה.

אבל אז התברר שיש דרך לעזור לה……

אנחנו חייבים. בבקשה. אם לא בשביל חני,

בשביל הילדים שכל כך מתגעגעים אליה.

חני רוצה ומתחננת לחיות כמוכם (!)

לצאת לעבוד, לטעום מים ולא לשבת מחוברת למכונה המפחידה הזאת.

היא רוצה לישון ברוגע בלי לחלום על הסוף.

פשוט לחיות.

כאן בארץ האפשרויות מוצו!

הרופאים כבר מיואשים ואין שום ברירה אחרת

אלא לטוס לחו"ל שם במרכז ההשתלות הגדול יש תורם מתאים.

לראשונה רואים את האור בחייה.

אבל הילדים הצעירים למרות כל העבודות וההלוואות שהם לוקחים על עצמם,

לא יכולים לממן את העלויות העצומות של הניתוח.

סדרי הגודל של עליות הניתוחים והטיפולים שצריכים לאחר הניתוח הם,

מאתיים וחמישים אלף דולר.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

להמשך קריאה:
    https://givestart.org/project/chany/
    • תודה
    Reactions: ארבע ו-vhsvchch2 //
    0 תגובות
    כעת, עצמו את העיניים, ותדמיינו:
    6000 לומדי תורה, ובמילים – ששת אלפים לומדי תורה, מביטים בכם, ממתינים, כעת ממש, לראות מה הצעד הבא שלכם.
    זו זכותכם, כמובן, לעבור כעת הלאה, ולהפטיר "עוד קמפיין צ'רידי, מה יהיה כאן הסוף".
    אבל זכותכם גם, להישיר מבט לכל הששת אלפים הללו, ולאלפי בניהם ובנותיהם, ללחוץ להם יד איתנה, ולומר להם: אנחנו אתכם. חלקנו – חלקכם.
    אנו רואים אתכם כל השנה, ורוצים לתת לכם הכל. אנחנו יודעים, כי התורה שלכם, מחזיקה את העולם, מחזיקה אותנו. ממש. היא, ורק היא.
    היא, התורה של אברכי הכוללים, שכל בוקר, בין תשע לאחד, ובין שלש וחצי לשבע, מעבירים את הטלפונים ל"שקט", וצוללים עם הכל המח והלב בדרכם לעוד סוגיא לא פתורה, לעוד מחלוקת סבוכה במיוחד של רבנו תם ורמב"ן, ולעוד תוספות שמתפרש על שני עמודים בגמרא.
    היא, התורה של בני הישיבות, הישיבה הגדולה ושבע הישיבות הקטנות, בהם גדלים תלמידי החכמים, ראשי הישיבות, מורי ההוראה ומנהיגי הקהילות של הדור הבא. בחורים צעירים הם, כוחם במתנם. בני שכבת גילם שמעבר לחומה, כעת עסוקים ב"בילויים" ו"חורשים את הגלובוס", והללו, ענוות חן ואצילות מיוחדת על פניהם, עסוקים בעיקר בבירור עומק החקירה של רבי שמעון ב"חזקה דמעיקרא".
    היא, התורה הטהורה של אלפיים ילדי תשב"ר, הרוכשים כעת במתיקות שאין לה אח ורע, את קמץ אל"ף, וסגול בי"ת, דורכים לראשונה על מפתן המשנה, ומייגעים את מוחם הקט להבין במה נחלקו אביי ורבא ביאוש שלא מדעת.
    והתורה הטהורה הזו, מבקשת מאיתנו להמשיך. להוסיף עוד ועוד נפשות למערכת העצומה הזו, ולהחזיק בכבוד את הנפשות הקיימות.
    כולנו, מבקשים להצדיע להם, לששת אלפים הללו, שקמים כל בוקר לקשור כתרים למלך הכבוד, ולפאר ליוצרם ולתורתו הקדושה.
    כעת, ניתנת לנו ההזדמנות המיוחדת. כל יום ובכל שעה ניתן לתרום ל"עטרת שלמה", מוסדותיו של הגאון רבי שלום בער סורוצקין שליט"א. אבל בשלשים וחמש השעות הללו, כל שקל שתתנו – יתורגם, מיידית, לשני שקלים. אם נגייס כולנו 17.5 מליון ₪, ידידי המוסדות מעבר לים, יניחו על השולחן סכום זהה.
    או 35 מליון, או שרבי שלום בער יאלץ ביום רביעי בערב, להביט להם בעיניים, ולומר להם: מצטער, ניסיתי. נמתין עוד קצת, אולי לקראת פסח תבוא הישועה. אולי.
    והם, אברכי הכוללים, בני הישיבות וילדי הת"תים, ממתינים לראות מה הצעד הבא שלכם.
    הם ראויים ללחיצת היד שלכם, להצדעה האמיתית שלכם. כי אם לא הם – אז מי כן?
    אולי זה לא קל לכם, אולי אתם לא רגילים לענין הזה. אבל גם מרן שר התורה הגר"ח קניבסקי שליט"א לא רגיל לכתוב את המשפט הבא, והוא כתב אותו בכל זאת:
    "כל המשתתפים יזכו בס"ד לישועות גדולות מאוד לכל בקשותיהם באופן מופלא, נחת דקדושה שיהיו בניו ת"ח ועובדי השם והצלחה בפרנסה".
    והוא גם מסיים בביטוי הבא: "בנפשי הדבר". כי הוא, שר התורה שליט"א, חש את העול של ששת אלפים אלו, בכל לבו ונפשו.
    כעת! מעבירים את התרומה החד-פעמית, כורתים ברית נצח עם התורה הקדושה, מצדיעים בהדר לעמליה המופלאים, וזוכים לברכתו הנדירה של מרן שר התורה שליט"א!
    בברכת התורה, לומדיה, הוגיה ומוסרי נפשם עליה
    ישיבת 'עטרת שלמה'
    ישיבות לצעירים 'עטרת שלמה

^^^^^^^^^^^
    לחץ כאן לתרומה ^^^^^^^^^^^
    תזכו למצוות!!!
    שלום וברכה!
    אני רואה את הפירסומים על הצלת עולם התורה והלב שלי מתחיל לקפוץ.
    המספרים עולים והלחץ אצלי מטפס, שגם המערכה הזו תצליח בסייעתא דשמיא
    כמו רובנו, אין לי הרבה לתת
    אבל כמו מעטים, אני חייבת המון לאדם שעומד מאחורה, לר' שולם בער סורוצקין היקר!
    כבר מעל עשור שבעלי לומד בכולל של הרב סורוצקין, אבל לפני ארבע שנים החיים שלנו השתנו
    בעלי היה במצב קשה, תקופה א-ר-ו-כ-כ-כ-כ-ה היה מאושפז ו...
    לא מאחלת לאף אחד לחוות כזו תקופה
    אבל לנו היה את הרב סורוצקין
    וזה היה משהו מיוחד
    כי הוא הגיע לבית החולים
    וביקר
    ובדק מה צריך לעזור
    ועזר
    והיפנה אותי לעזרה מקצועית עם הילדים
    והצמיד לנו אברך שידאג לכל מחסורנו
    וסיפר לי כמה הקב"ה כל יכול
    ושלח אברכים יום יום למשמרות בבית החולים
    והתעניין
    ועשה כל מה שיכל כדי שיהיה לנו טוב בתנאים הקיימים
    וכבר ארבע שנים שבעלי לא יושב ולומד כסדר מפאת מצבו אבל הוא נחשב לאברך מן המנין על כל המשתמע מכך
    ואני יודעת שאנחנו זה סיפור אחד מיני רבים על מסירותו של הרב סורוצקין
    ופשוט ראיתי לנכון להעלות את זה
    כי כשאני חושבת על המגבית, אני רואה מול עיני איש אחד עם לב ענק שמפרגן בחגים חבילות לאברכים
    מחלק אלפי כובעים וחליפות ועוזר למשפחות בני תורה
    ואם לומר שעולם התורה עומד עליו, זה לגמרי לא מליצה
    וכשתורמים למפעל הזזה, אז תורמים לבן דוד ולשכן ולכ"כ הרבה אנשים שאנחנו אוהבים ורוצים לתת להם
    תודה שקראתם, אפשר ללחוץ בקישור ולראות את עם ישראל במייטבו!

https://www.charidy.com/asi
    אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, אבל פה אני מרגישה הכי 'בבית' לפנות אליכן בבקשה אישית.
    יש לי הכרת הטוב מאוד גדולה לישיבה של אחיי. שני אחים שלי למדו ואחד עדיין לומד בישיבת 'שכר שכיר' או ה'נגב' בשמה הישן יותר, הישיבה שהקים ר' יששכר מאיר זצוק"ל.
    באופן אישי אני יכולה לומר לך שהישיבה ממש הצמיחה אותם.
    הישיבה עורכת מגבית גדולה ביומיים הקרובים כדי לשפץ את הפנימיה (שנראית רע, אבלל ממש). אני, כהכרת הטוב על כל מה שנתנו לאחים שלי, החלטתי שאני מגייסת 3000 ש"ח לטובת המגבית. וכאן אני פונה שתעזרי לי.
    זה יכול להיות כל סכום. גם עשרה שקלים לחודש למשך שנה זה הרבה מאוד.
    אני אעריך כל תרומה לישיבה הזו. ויכולה לספר לך בהרחבה למה אני עד כדי כך מתאמצת בשביל ההצלחה של המגבית. אבל באמת יש לנו הכרת הטוב מאוד מאוד גדולה לישיבה.
    ששאלו את ר' חיים קנייבסקי מה יזכה מי שיתרום לישיבה, אמר, שמי שתורם לתורה אין לך ברכה גדולה מזה.
    אם יש אנשים שאת חושבת שיכולים להרתם למבצע הזה, אשמח שתענייני אותם, וזכות תרומתם תעמוד לך.
    הנה קישור למגבית שתפתח מחר ב12 בצהרים.
    https://www.charidy.com/hanegev/778992838
    אפשר כמובן גם דרכי- 0527169665
    אשמח שתשאלו שאלות ובכלל תקפיצו את האשכול הזה לפחות עד שאצליח לגייס את הסכום שהצבתי לעצמי.
    תודה,
    רחלי

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה