Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

שלום לך שכני היקר
האמת שאני עושה מעשה שקשה עלי, אני לא מורגל בכגון דא, אך כשתקרא את הסיפור ותבין את הקשר הישיר שלי אליו, תבין שאני מוכרח לעשות את זה כי אין בעולם מי שיעשה את זה במקומי, ואני ממש מבקש ממך אם תוכל להעביר לאנשים הקרובים אליך שיקראו גם הם את הסיפור ויפתחו את ליבם למקרה הטרגי שאנו עוסקים בו.
ככל שמייל זה יגיע ליותר אנשים, יש לנו יותר סיכוי להגיע ליעד,
אני אוסף כסף לכלה יתומה, שגדלה בבית של ההורים שלי כבת לכל דבר, וכבר הספיקה לשבת פעמיים שבעה בחייה, על אמא שלה ועל אחותה הגדולה שהייתה בשבילה תחליף לאמא, ובבקשה תעזור לנו להעמיד אותה על הרגלים.
מעבר ליתמות הכפולה שלה אין לכלה משפחה משלה, וההורים היקרים שלי פתחו את ביתם ליתומה הזו ולאחותה ואחיה שסמוכים לשולחנם של הורי, ממש כבני משפחה לכל דבר.
וכעת בבואה להקים את ביתה לאחר שנים של קשיים שלא ניתנים לתיאור, עם בחור ישיבה עדין נפש ומרשים, הורי התחיבו מול משפחת החתן על סכום של כ200000 ש"ח במטרה לתת לזוג את האפשרות להתחיל את חייהם עם בית משלהם, שלא היה להם מעולם.

מצורף קישור לתרומה...

https://www.charidy.com/theyesoma/TZVIARIE&BASHI

היעד שלנו הוא 500 תורמים של 400 ש"ח כל אחד אפשר גם ב-10

תשלומים כדי לקנות לה בית בעיר צפת

ואם יש לך סבלנות זה הסיפור הנורא בקצרה.
הוא מתחיל לפני כ-30 שנים האמא הגיעה בלי בית ובלי משפחה יתומה גלמודה ועזובה, בחסדי שמיים היא הקימה בית עם יהודי יר"ש העמל לפרנסתו, עם השנים נולדו להם 4 ילדים.
כשהגדולה בת 13 והקטן בן ימים ספורים גילו אצלה את המחלה הנוראה, היא סבלה בדומיה ייסורי איוב, הבית התפרק,

הילדים גדלו שוב כמוה עזובים ללא בית חם ואז היא נפטרה משאירה אחריה 4 ילדים בגילאי 16-3.

הילדים המתוקים התגוררו אצל ידידים ושכנים בחסות אחותם הגדולה שהייתה להם לאמא בשנות המחלה של אמם ואח"כ.
בשעטו"מ הבת הגדולה התחתנה עם אברך יר"ש וצנוע ולאחר כשנתיים ילדה תאומים חמודים בשעט"מ.

יומיים אחרי הלידה בתסחיף ריאתי אושפזה בטיפול נמרץ ונפטרה.
משאירה אחריה 2 יתומים קטנים בני יומיים , בעל אברך צעיר אומלל.

וכן גם אחיות יתומות פעם שניה אומללות מאין כמותם.
הלא למשמע אוזן דאבה נפשנו.

היתומה הכפולה הזאת עומדת עכשיו לפני חתונתה עם בחור מצויין ונפלא.

השגנו תרומה לשמלת כלה, החתונה תהיה ללא תשלום בארמונות חן, יש גם תזמורת בהתנדבות.
עכשיו אנחנו חייבים לדאוג לה לבית משלה , דבר שלא היה לה מגיל 6.

אנחנו חייבים לעזור לילדה הזאת שנלחמה כל יום שיהיה טוב יותר אנחנו חייבים להגשים את חלום חייה שיהיה לה בית משלה שלא תתגלגל ממקום למקום.

אין לה מי שיחתום לה ערבות לשכירות דירה, אין לה מי שיתמוך בה בחודש קשה.
אושרה לה משכנתא מהבנק של 250,000 ש"ח לרכישת דירה מה שצריך עכשיו זה 200,000 ש"ח להון עצמי לדירה מינימלית .

נתגייס יחד 500 איש לתת 400 שקל זה יביא אותה לבית משלה.

המקובל הגה"צ רבי יעקב מאיר שכטר כששמע את הסיפור בכה והבטיח שמי שיסייע ליתומה האומללה להביא אותה לבית משלה הזו לא ישמע כאלו מקרים אצלו בבית ויזכה להראות רק שמחה ונחת מכל יוצ"ח.

אבי יתומים מבטיח "אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך"
זה ההזדמנות שלנו להשקיע במקום הנכון לרכוש בית ליתומה.
הזכות הזאת תעמוד לנו עוד שנים רבות אנחנו נשכח מהשקלים שתרמנו אבל הכלה הזו שבעז"ה תקים דורות ישרים לא תשכח את המיטיבים עמה לכל החיים.

את הסיפור על כל פרטיו אני מכיר אישית, גדלתי איתו, כן הילדה הזו גדלה בבית הורי כבית שני והעול מוטל עלינו אני מבקש ומתחנן אליך לעזרה.

צבי אריה ויספיש - 0548419284

אפשר לתרום גם בקופות נדרים וקהילות בבתי הכנסת עבור "חתונה שמחה או בקופת העיר בקרן חתונה שמחה י' סיוון"
ושמעתי כי חנון אני לחץ כאן
  • תודה
Reactions: סנה"מ1 //
1 תגובות
מכירה מקרוב
פשוט קורע לב
למי שמחפש למי לתת מתנות לאביונים
https://givestart.org/project/mami/
תזכו למצוות

תנו לנו אמא!!!!
אלו המילים שאנחנו מבקשים ממכם.

בימים מרים וקשים שהרופאים רוצים להרים ידיים

וממליצים על טיפולים סבוכים ויקרים

וכשאנו רואים את אבא בקריסה של ממש

נותר לנו רק להשלים עם הבושה ולבקש ממכם עם ישראל ברחמים

תעזרו לנו להחזיר את אמא

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

אמא שלנו חלתה לפני כשנה בסרטן קשה מזן נדיר שמתפשט לכל הגוף

ומאז אבא שלנו עזב את כל עיסוקיו ואת עבודתו

ומתרוצץ בין מיטת חוליה במחלקה האנקולוגית לבית ככל שיכול,

כבר כמעט שנה שאבא לא עובד אפילו שעה אחת ביום

וצמוד רק לאמא ומתרוצץ בין רופא למשנהו ובין טיפול לטיפול,

המצב הגיע לכך שאנו נזקקים לזולת בשגרת היום.

במצבה הקשה של אמא לא נותר לנו אלא לנסות את כל הטיפולים האפשריים,

טיפולים יקרים שלאבא אין מאיפה לשלם,

אין לאבא מאיפה בכלל להתקיים ביום יום, ובטח ובטח לא לשלם לטיפולים.

אמא נחלשת ודועכת מיום ליום אנא עזרו לנו להחזיר את אמא.

אנחנו רוצים אמא שתשלח אותנו לבית ספר …

אנחנו רוצים אמא שתבשל לנו ארוחת צהריים…

אנחנו רוצים אמא שתדליק לנו נרות שבת…

אנחנו רוצים אמא שתלווה אותנו לחופה…

ואם אין באפשרותכם לתרום נודה לכם על כל שיתוף.

ובבקשה תגידו פרק תהילים לרפואת לאה פייגא בת רחל

תזכו למצוות

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

פרטי העמותה לבירורים
מרכז הצדקה ע"ר

מס' עמותה 580510758

יש ניהול תקין ואישור לפי סעיף 46 ממס הכנסה

העמותה ידועה באמינותה להקמת קרנות ישירות למשפחות.

וכל התרומות מוכרות לצרכי מס לפי סעיף 46

לתרומות באמצעות העברה בנקאית, לפרטים לחצו כאן

בכל תרומה , ציינו עבור "תנו לנו אמא" או עבור "קרן מס' 3136"

לכל שאלה ובירור, ניתן לפנות למרכז הצדקה

גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

או בטלפון 1800-28-28-28

https://givestart.org/truma/?project_id=75218&package_amount=1800
  • 517
  • שלום רב,

למה לי להצטעצע במילים?, פונה אני אליך באופן חריג למען קרוב משפחתי שכעת נמצא בחו"ל בשל ניתוח מורכב לבנו שעלותו מסתכמת בכרבע מיליון דולר.

ובתוך כך ביתו שתחי' התארסה בשעט"ומ עם ב"ג מישיבה נבחרת בי-ם, ואין לו הוצאות בסיסיות. כן, ממש כך.

משפחתו הברוכת ילדים גם הם דורשים כסף למחיתם השוטפת.

בני המשפחה התאספו לנוכח החובות המעיקות המצטברות, והתחייבו כ"א לגייס בימי הפורים בסך כולל של 100,000 ש"ח. לעזרה ראשונית. דחופה ונחוצה.

אודה לך על תרומה גדולה וקטנה למען המשפחה.

אצטט את דברי הרמב"ם בהלכות פורים שמכנה את אלו העוזרים לנזקקים בתואר של לא פחות מ-"ודומה לשכינה" וזהו תוכן דבריו הק' (הל' מגילה פ"ב הי"ז): "מוטב לאדם להרבות במתנות לאביונים מלהרבות בסעודתו ובשילוח מנות לרעיו, שאין שמחה גדולה ומפוארה אלא לשמח לב עניים ויתומים ואלמנות וגרים, שהמשמח לב האומללים האלו דומה לשכינה שנאמר (ישעיהו נז) 'להחיות רוח שפלים ולהחיות לב נדכאים'".

לחץ כאן לתרומה

בברכה
    • תודה
    Reactions: אחת ברקע1 //
    0 תגובות
    קמפיין ת"ת קול תורה

חיים, הוא אחד הבחורים הנחשבים בישיבה.

בחור רציני, מתמיד ולמדן, חברתי, נעים הליכות וירא שמים שלא מפספס את תפילת שחרית בישיבה כל בוקר. במזל טוב, חיים התארס לפני שלושה שבועות, אך רק חבר החדר שלו שמע את הבכי שלו בלילה ושמע ממנו על הקושי. חיים סיפר לו על המציאות הכלכלית הקשה בו הוא נמצא בעקבות פשיטת רגל של אביו. עסק שנכשל והכניס את משפחתו לסחרור כלכלי "ועכשיו אין לי 200 שקל לקנות סידור לכלה שלי כמו שמקובל, אין לי מושג מה אני עושה עם החתונה".

כאן אנחנו בת"ת (תומכי התורה) נכנסים לתמונה.
    חיים קיבל שוברים לרכישת כל הביגוד הנדרש, קיבל הפנייה לתורם שנתן לו נדוניה בסיסית לבית, וכן וקיבל את האולם והקייטרינג במחיר עלות. הוא גם קיבל הלוואה לטווח ארוך שתעזור לו להתחיל את חייו החדשים ברגל ימין.

תרום
    כאן

חיים הוא לא היחיד, כמוהו יש עוד מאות. מאות בחורים וחתנים הנעזרים כל שנה על ידי הת"ת. הת"ת שהוקם לפני למעלה משלושים שנה הוא גוף החסד של הישיבה שמסייע לחתנים ותלמידים הזקוקים לכך.
    כל שנה אנו מחלקים בסביבות ה- 600,000 שקל!

בישיבתינו, לה אנו חוגגים בימים אלו 80 שנה. לומדים מאות בחורים מכל הזרמים. חסידים, ליטאים וספרדים, וכן הרבה בחורים המגיעים מחו"ל ללמוד בישיבתנו, שבראשות מורינו ראש הישיבה - הרב משה יהודה שלזינגר שליט"א, חבר מועצת גדולי התורה. הישיבה הולכת וגדלה ויחד איתה גדלים צרכי הבחורים, אך אין ידינו משגת לסייע לכל הנצרכים.

כל בחור שמתארס מקבל מלגה לעזרה בקניית צורכי החתונה כאשר חתנים שזקוקים ליותר - יקבלו יותר.
    כל בחור הזקוק לעזרה - יקבל עזרה, גם כאשר מדובר בטיפולים רפואיים, ביגוד, הוצאות חריגות ואם יש צורך ועל פי שיקול דעתם של הגזברים ורבני הישיבה, יש גם שמקבלים דמי כיס חודשיים.
    פעילות הת"ת מתנהלת במעקב צמוד של רבני הישיבה, כ"כ לארגון יש גם סעיף 46, כאשר ניתן כמובן לתרום מכספי מעשר.

השנה, אנחנו חייבים את עזרתך.
    כדי להבטיח את המשך פעילות הת"ת ואת המשך העזרה לתלמידים,
    כדי להבטיח את המשך לימוד התורה והשקט הנפשי ללא דאגות לצרכיהם הגשמיים,
    אנחנו זקוקים לעזרתך!

היום, הת"ת יוצא בקמפיין גיוס המונים בימים שלפני פורים.
    השנה הת"ת החליט לגייס בקמפיין גיוס המונים בימים שלפני פורים סכום של ש"ח 300,000, אשר יתווסף ל-300,000 נוספים שיגויסו בימי פורים עצמם בע"ה.

תרום כאן
    https://www.causematch.com/he/projects/kneset-yona/3884793395/
    רק שנים מעטות חלפו מאז נפתחה ע"י הרה"ג יצחק זאב אשלג שליט"א הישיבה לצעירים כנסת יונה בהוראת ובהכוונת גדולי ומאורי ישראל זצוק"ל ושליט"א, וכבר תפסה את מקומה במזרח של עולם הישיבות הקטנות בירושלים כששמה הטוב יוצא לפניה כישיבה בה התלמידים שוקדים על תלמודם יומם וליל מתוך שמחה ושקיעות מיוחדת בלימוד התורה. ולפריחתה של הישיבה יש גם שם וסיבה. השקעתו הנדירה של ראש הישיבה הרב יצחק זאב אשלג שליט"א בתלמידיו היא ללא גבול ומידה ובאהבתו הרבה אליהם הוא מגדלם ומחנכם לתורה וליראה במסירות עד אין קץ ובאהבה עצומה. זוהי הסיבה להצלחתה ולפריחתה המיוחדת של הישיבה . כך שחים ומעידים בני ובוגרי הישיבה. אלא שההוצאות הרבות בהם הייתה כרוכה הקמת הישיבה צמחו ללא גבול ומידה וכך מצא את עצמו ראש הישיבה נאלץ לעזוב את התלמידים מידי תקופה ולנדוד אל מעבר לים על מנת שמפעלו הגדול מפעל החיים לא ישקע במצולות ים אלא שגם ההכנסות מהנסיעות הארוכות והמתישות האלו לא כיסו אלא כטיפה מהים...
    בס"ד

על השטיבל של אלכסנדר ברח' חזון איש בבני ברק לא צריך לספר בכלל... כל מבקש ה' וכל הרוצה סתם מקום רגוע להתפלל, לנוח, להתעמק בווארט חסידי, או ללמוד בחברותא כמה דפי גפ"ת עם רא"ש מגיע לשטיבל של אלכסנדר שברחוב חזון איש בבני ברק.

מכל העדות והחוגים, בכל הזמנים והעתים, תמיד ישנו מקום אחד ומיוחד תיבת נח ברעשי העולם הזה, ברחוב חזון איש הסואן והרועש, השטיבל של אלכסנדר.

שטיבל אמיתי כמו בפולין, מקום של חיות ולהט אש לעבודת ה', אהבת ה' וסיוע לזולת, מקום של חסד לכל נצרך, והכל באחדות בחיוך עליז וחן חסידי.

לא פלא שהשטיבל הפך להיות עם השנים ממקום של בקושי מנין, לבית תפילה קבוע לעשרות רבות של אברכים ובעלי בתים מכל העדות והחוגים ממש.

אך ככל שהמקום גדל ברוחניות, הוא הלך וקטן בגשמיות ונהיה צר מהכיל את עשרות מבקשי ה' שביקשו לקבוע את משכנם במקום...

אי לכך נטלו על עצמם כמה אברכים בעלי מעוף ויוזמה והחליטו להתחיל לבנות בית חדש לה' ולתורתו, בית גדול ומרווח שיתאים ויוכל להכיל את הלומדים והמתפללים הרבים שגודשים את המקום, מקום מאיר ממוזג ונעים שיכול לתת לכל אחד ואחד שרק ידרוך על מפתן השטיבל את המקום שלו.

וכך התקדמה התוכנית וקרמה עור וגידים, עד שהענינים החלו לחרוק, הבנין תחתיו נבנה השטיבל כמעט קרס, וממילא שונו התוכניות, והסתבכו הצינורות, וסיבוך גרר סיבוך ומתחזית של כחצי שנה של בניה בשלושה מיליון ₪, קפצנו לשנה נוספת ועוד כמה מיליונים נוספים...

ציבור אנ"ש נתן מעצמו יותר משלוש מיליון ₪!!! וזהו... הוא כבר קרוע וסחוט... אי אפשר לבקש יותר.

אבל חסר עדיין מיליון וחצי!!! ואנה אנו באים...

כאן מגיע תורך אחינו היקר, ואנו פונים אליך מצד 'כל ישראל ערבים', ויותר מכך, אתה תורמינו היקר מוזמן בזאת גם אתה לדרוך על מפתן דלת השטיבל שייפתח שוב מקרוב, בתמיכתך ובעידודך כמובן, ולהרגיש שחזרת לפולין צו אונזער היים...
    אנא לא להגיב לי,
    דודה שלי ביקשה לי להפיץ לכמה שיותר אנשים
    כל מי שיכול לעזור שיזכה מראש למצוות רבות!
    לפרטים נוספים ואימות אפשר לצלצל לגב' הלפרין : 08-9741241 / 052-7609853

שלום וברכה!

כאן ר. הלפרין אשתו של הרב מנחם מנדל הלפרין מקרית ספר מודיעין עלית

פנתה אלי קרובת משפחה שמחתנת בן ובת בהפרש של שבוע באדר ב' הקרוב.

בעלה נכה, אבא שלה שהיה גר איתם ונתן תמיכה נפטר .

רציתי לעזור להם עם הנדוניה לתת כתובות מאיפה אפשר להשיג שמיכות , מצעים בגדים נדוניה וכו'

הכלה פונה אלי ובוכה "לפני נדוניה אני רוצה שיניים" שיניים קדמיות מכוערות כמו של זקנה, היא ממש מתביישת ובנוסף יש לה כאבי שיניים חזקים מאד, כל היום עם משככי כאבים...

האמא אובדת עיצות פנתה לקופת העיר לבקשת עזרה וקופת העיר אמרו לה "או שאנחנו ממנים את החתונה או שיניים, אי אפשר את שתיהם." (קופת העיר מביאה את החתונה)

לגבי טיפול השיניים הם פנו לתל השומר לרופא שמכיר ומטפל בילדה מגיל צעיר מאד,

עלות הטיפול היא 70,000 ₪ שיקום פה, הרופא מרחם מאד על הבחורה ומבין את הדחיפות ולכן מוכן לעשות הנחה של 50 % שהטיפול יעלה 35,000 ₪

הכלה מתחתנת עוד חודש והטיפול דחוף, ולכן הרופא מוכן לבוא לקראתם שישלמו 20,000 עכשיו שיתחיל בטיפול ו 15,000 בפריסה למשך שנה .

האמא לוקחת על עצמה את החוב של 15,000 ₪ לפרוס לשנה ,

אנחנו לקחנו על עצמינו הלוואה של 20,000 ₪ על מנת שהכלה כבר תתחיל בטיפול.

אנחנו מבקשים עזרה מכל מי שיכול לעזור בתרומה, כל סכום יתקבל בברכה.

מי שיכול לתרום לחשבון הבנק:

בנק: 52

סניף: 180

מס' חשבון: 822140

החשבון ע"ש: מנחם ורבקה הלפרין

נא לכתוב הערה: עבור טיפול שיניים.

לא מדברים על דירה ולא על מותרות – זה שיניים של כלה שמתביישת להתחתן ככה ולא יכול להמשיך לסבול ולכאוב ככ"כ.

אנא העבירו את המידע הזה לכמה שיותר אנשים .

לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל 08-9741241 / 052-7609853
    • נעול
    3K
  • דאס איז א מעצ'ינג: כך נראה המצ'ינג בגור
    זה היה קמפיין מצ'ינג, רק ללא ההכפלה • רשמים וחשיפות בלעדיות מגיוס ההמונים שיצאה אליו החצר הגדולה בישראל • מי בנו את מערכת הגיוס ללא אינטרנט? • ולאן נקראו אלפי האברכים בדחיפות היום?

שאול כהנא 15.03.2019הכינוס בארנה | צילומסך מתוך טוויטר ישראל כהן
    "כל אחד תורם את מה שיש לו, אפילו החמאס והג'יהאד מצטרפים למאמץ", מכריז מישהו בחפ"ק העמוס, שעתיים וחצי לפני סיום המצ'ינג הגדול של גור. הריקודים שיפרצו בעוד קצת יותר משעתיים וחצי – יקדימו ביממה את ריקודי 'שבת זכור' שבה חסידי גור יוצאים מגדרם, כמו בפורים ובשמחת תורה.

בינתיים, האזעקות שהחרידו את גוש דן לא הזיזו לגדוד החסידים שמנסה לעשות את המאמץ האחרון בדרך להשגת היעד שנקבע על שישים ושמונה מיליון ₪ (68,000,000 !) [והוקפץ לכיוון מעלה כשהושג סופסוף, אחרי הארכה של יממה נוספת. אבל על כך בהמשך]. נכון, שבתחילה דובר על 100 מיליון, אבל זה היה עוד הרבה לפני הכינוס ב'ארנה' שאף אחד מהגוראים לא ישכח…

Box
    אנחנו נמצאים בחפ"ק המצ'ינג העירוני, כמוהו קיים בכל עיר בה מתגוררים חסידי גור.

שורות ארוכות של טלפונים הועמדו לרשות הקהל (וכאן צריך מילת הסבר: לא כולם יודעים, אבל בגור יש את הקבוצה הכי גדולה במגזר החרדי שלא מחזיקה סלולרי אישי בכלל. לכל אותם אברכים יש קרן מיוחדת שמעניקה להם תוספת מדי חודש. גמ"ח מיוחד של מכשירי סלולר כשרים מחלק אותם חינם לאברכים שעומדים לפני שמחה וכד'. כן, תאמינו או לא: יש אלפי אברכי כולל שלא מחזיקים טלפון סלולרי בכלל, כדי שלא יסיחו דעת מהלימוד) כדי להתקשר ולנסות להתרים את החברים והמקורבים בדרך להשגת היעד האישי, הקבוצתי והכללי.

חסיד גור סמוק חמוש בסלולרי ובכובע הכי ליצמני שקיים, מקבל את פני. הוא מנסה להיות הראשון שממצ'נג אותי. "תתרום, מה אכפת לך? יש לי עוד 300 שקל אחרונים להגיע ליעד שלי, איך אוכל לעמוד בשטיבל עם החברים כשרק אני לא הגעתי ליעד שלי", הוא מנסה לפרוט על נימי הרגש שלי.

אולי אוזניית הבלוטות' שתחובה לי באוזן ממצבת אותי כיעד אפשרי לתרומות. אני מתקדם פנימה בחפ"ק התוסס. "אווירה של בחירות", יאמרו הפוליטיקאים. "עת לעשות להשם", יאמר החסיד. הקירות מרוחים כולם במודעות המרצה, גלילי ניילון ארוכים עם סמלי ההתרמה ומספר השעות של הפרויקט מצפים את השולחנות והמחיצות.

אבטחת האירוע של גור בארנה | צילום יח"צ מד"א
    כמו בכל מערכת בחירות, מטה מזון פועל במלא התפוקה. סלטים ולחמניות פרוסים על השולחנות מזמינים את הממצ'אנגים לחטוף הפסקת אוכל חפוזה. מודעות על הקירות במחלקת המזון מספרות על נאמני הכשרות שאחראים על התחום הכשרותי של האוכל. בגור כמו בגור, אין התפשרות על קוצו של יוד. אין התפרקות לרגע אחד.

מגשים גדולים עם אורז חם עומדים על הפלטות. צלחות ריקות מספרות לי על מאכלים חמים נוספים שתדלקו את החסידים במסגרת ההתרמה, וזה חוץ מבקבוקי שתיה מתוקה, ו'מזונות' שזורמים לכאן ללא הפסקה. אבל ממש לא. הדלק האמיתי הוא ה'רצון'. זה ה'רצון', וזה מה שיקרה. ולמי שלא הבין, כדאי שיפגוש כל גוראי (ויהיו רבים כאלה בסביבה. הם לא מתכננים להשלים שינה ביום שישי. אולי קלה, על הספסל בשטיבל בשעת אחר-צהריים, אפילו שעברו עליהם ימים ללא שינה) וישאל אותו, רצוי בהגייה הנכונה, של מי ה'רצון' ומה זה נותן לו. יש דברים שצריך לשמוע מכלי ראשון כדי להבין, ואין המקלדת יכולה לתאר…

פתאום המסך מחשיך
    בקצה אחד של האולם ניצבים 'הטלפונים'. שורה ארוכה של שפופרות מחוברים למכשירי טלפון שולחניים צמודים לאוזניים של פרחי החסידים. חלקם נעזרים באלפוני-נייר שכבר כמעט פסו מן העולם הזה הם דולים מספרים ומתקשרים לחברים שלהם, למכרים, לידידים מחוץ לחסידות ולאנשים שלא פגשו כבר שנים – כדי להתרים אותם.

הקירות עושים את העבודה. תסריטי שיחה ומילות עידוד נשפכים ממלאי ענק של דפים המוצמדים לקירות, בחלק אחר של האולם יש עמדות התרמה למילוי פרטים. עמדת מחשב לעיבוד הנתונים ומסך גדול מול הקהל מספר על גובה היעד ומראה את ההתקדמות הכללית. ההתקדמות בכל עיר ועיר והזמן הנותר. ואם חשבתם לרגע שמדובר בהתעדכנות און ליין טעיתם לחלוטין.

בכל שלוש דקות המסך נסגר והאחראי במקום צריך 'למשוך' את הנתונים מהמערכת המרכזית ע"י הקשת שם וסיסמה. בעיני ראיתי דקות ארוכות שהמסך חסום, כי האחראי עמל קשות בטלפון לשכנע תורם פוטנציאלי להגדיל את התרומה שלו במספר תשלומים.

רק לאחר סיום השיחה ואחרי נפנופי ידיים מצד מחצית מהשוהים באולם שחלקם תקועים בשיחה משלהם, ניאות האחראי לשאוב את הנתונים מהמערכת המרכזית ולעדכן את המערכת המקומית.

בגור אין פשרות בנושא. וכמה שהדבר נשמע דמיוני לאסוף יותר משבעים מיליון ₪ ללא אתר אינטרנט פעיל וללא שורה ארוכה של פרסומים בכל העיתונות, ללא כתבות יח"צ ופמפומים חסרי גבולות – בגור הלכו בדרך אחרת. איך הם עשו את זה?

המאצ'ינג שסוחף את הקהילות בארץ ובחו"ל עבד יפה עד היום עם חברת צ'רידי העולמית או עם מתחרותיה. למעט ישיבת המתמידים, דושינסקיא ועוד מתי מעט שניסו לעבוד ללא אינטרנט וגם הצליחו, אף אחד לא חשב שאפשר לנצח את השיטה.

בשל החלטת ועדת הרבנים הממונה על התקשורת והטכנולוגיה בחצר, שלא ייעשה שימוש באינטרנט לצורותיו, ולמרות שהמצב של "איחוד המוסדות" בגור היה קשה מאוד, רעיון המאצ'ינג נדחה שוב ושוב. אבל מסתבר שכשיש רצון טוב ומוחות אדירים אפשר להזיז קירות.

רגע, מי זה "האיחוד" הזה?
    על פי הנתונים שפורסמו בשבוע האחרון, מאה ושלושים מיליון ש"ח מוציא 'איחוד מוסדות גור' מדי שנה בכלל פעולותיו. החל מהחזקת אברכי כולל; השתתפות ברכישת מזון לכל הישיבות בגור; מענקי לידה לאברכי הכוללים; לחם וחלב ומצרכי יסוד לארבע אלף ילדים; ארגזי מזון לחגים; ביגוד והנעלה במחירי מצחיקים.

מערכת ענפה של מגמות, מבחנים ויעדים בכל מקצועות התורה הקדושה סובבת את כל הילדים, הבחורים והאברכים, כדי לא לתת להם יום אחד בלי סיפוק והרגשה של הצלחה; שינון אלפי דפי גמרא בעל פה החל מגיל עשר; פעילות ליתומים ואלמנות; קמחא דפסחא בסכומים דמיוניים; עידוד וקידום בחורים מבוגרים; החזקת בית המדרש הגדול על שלל פעילותיו בימי חול, בשבתות ובחגים.

גולת הכותרת של איחוד מוסדות גור פונה בכלל אל כל הציבור החרדי הרחב: מערכת מועדוניות וקייטנות לילד המיוחד שמתופעלים על ידי ארגון רפואה וישועה המסונף לאיחוד.

מדובר באמת באימפריית תורה וחסד מהגדולות בעולם, שאילולא הייתה יוצאת עכשיו במבצע התרמה המונית, הקהל הרחב לא היה מודע לה. רבים מאיתנו מכירים את גור ממאבקי השבת, הסלולרי הכשר, ואולי גם מגדרות הקדושה באוטובוסי המהדרין.

עם יד על הלב, אנחנו מסווגים את גור ככוחנית משהו בנושאי פוליטיקה וכדומה. אבל בשבוע האחרון למדנו, שדברים שרואים משם לא רואים מכאן.

ראשי איחוד מוסדות גור בהכרזה על היעד הנוסף |צילומסך מתוך טוויטר ישראל כהן
    באירוע הגדול בהיכל 'ארנה' לפני כשבוע וחצי – הכנס שפתח את המאצ'ינג הגדול של כל הזמנים – ישבו על הבמה ילדים בני 10, 11, ו-12 ושפכו למיקרופון סוגיות שלמות וחצאי מסכתות. אם רק היו נותנים להם יותר זמן הם היו שוטחים בפני הקהל את כל מה שלמדו…

הילדים, שנבחרו מתוך רשימה של מאות – אבל השעה לא אפשרה ולכן היו רק כ-40 ילדים כאלה – ענו בע"פ לשאלות צולבות של רבנים וגבירים שקמו מתוך הקהל ושאלו את הילדים מנושאים שחוצים את המסכתות שלמדו, לאורך ולרוחב.

רבים מהילדים ציינו את הדף המדויק בו עוסק הנושא ובאיזה עוד מסכת הוא מופיע.

וזו כבר לגמרי לא כוחניות. זה מרתק: קם לו לצדנו דור שלם של למדנים שאין להם בעולמם אלא תורה, הלכה (שעה של משנה-ברורה כל יום היא חוק בל יעבור לכל חסיד) ועשיית חסד…

כל אלה, מאות מוסדות, מאוגדים תחת "איחוד מוסדות גור" המהווה פלטפורמה של מרכז איסוף כספים המוני שמועבר ממנו לכל מוסד, קטן כגדול, שמקבל תמיכה ישירות לקופתו.

ובשבוע הזה, כל הלהט הגוראי, כל אש הקודש הכלואה בשטיבל'אך של החצר – הופנו החוצה, אל המעגלים החיצוניים של כל אחד ואחד מהחסידים שניסו להתרים ולהביא כסף חדש למערכת.

כן, כן. אנחנו יודעים מה דעתכם על גור במגוון נושאים, ולכן מגיע הקטע הבא: בפולדר שחולק בהיכל 'ארנה' והגיע לידי 'ביזנעס' עם כל החומר על תהליכי ההתרמה – בלט דף אחד עם תסריט שיחה, בקטע שנגע ל'טיפול בהתנגדויות'.

בין היתר, על הטענה המוכרת 'לגור יש הרבה כסף' הופיעה תשובה סדורה. במשך השנה גור ממצה את התרומות מתוך הקהילה אך הצרכים גדלים כל הזמן ונוצר מצב שצריך להביא משוב כלכלי חיצוני לארגון הענק ששמו מכונה בפי כל חסיד גור: "האיחוד".

טלפוניה מתקדמת
    הפעילות שהחלה לאחר הכינוס הגדול בארנה חתמה חודש של התרוצצויות והבאת פתרונות. כדי לא להסתמך על רשת האינטרנט, היה צורך להביא שורה של פתרונות מחוץ לקופסה כיצד יבצעו את ההתחייבויות. כיצד ירכזו את התרומות.

ל'ביזנעס' נודע, כי שני אברכים צעירים מערד, אוטודידקטים בהשכלתם, בנו את המערכת הזאת מאפס. סגרו עסקאות ענק עם חוות שרתים שונות והפעילו שורה של מהנדסי מחשבים ומערכות טלפוניות.

Inner
    הדבר הוכיח את עצמו. לאורך כל ימי ההתרמה בפועל פעל מוקד טלפוני אוטומטי שבו היה ניתן לשמוע היכן עומד הסכום שגוייס עד כה, כמה תרמו עד עכשיו מה מספר התורמים ומה אחוזי ההצלחה.

מעבר לכך, כל אחד יכול היה להאזין ליעד האישי שלו, לרשימת התורמים שגייס ולהקשיב יעד הקבוצתי שלו הלא-הוא היעד של ה'שטיבל' המקומי 'שלו', וריכז את הנתון המכריע: כמה לקחו על עצמם כל אברכי ה'שטיבל' יחד לגייס, ולכמה מיעדם אכן הגיעו.

צמד האברכים הגאונים לא הסתפקו בזה ופיתחו בזמם הקצר שעמד לרשותם טופס PDF חדשני שמאפשר מילוי בכל מחשב, הוא נשלח במייל, ומהווה טופס תרומה שמזין את עצמו הישר למערכת. כמובן, שבגור היו יוצאים מן הכלל: ההיתר שהתקבל היה, כי רקאלו שמחוץ למגזר החרדי, יוכלו לתרום דרך לינק מיוחד לתרומות, אך כשניסינו ללחוץ עליו גילינו, שהוא לא נפתח בשום חברת סינון במגזר החרדי…

מעל 50 אלף תורמים
    כשאנחנו מבקרים בחפ"ק שעתיים וחצי לסיום ימי ההתרמה המסך הגדול מורה על שישים ושש מיליון ותשע מאות אלף. "רק" מיליון ומאה להגעה ליעד. ואגב, אף אחד כאן לא זוכר מהיעד של מאה מיליון שהופץ בתחילה.

בגור שמוצאה בקוצק מדגישים לי כל הזמן, ש'אמת מארץ תצמח' וכל שקל שנרשם על המסך הופקד בבנק או נתרם בכרטיס אשראי. אין תורמים עלומים שהבטיחו להכפיל שקל מול שקל. כאן, כל תרומה היא אמתית ויש למעלה מחמישים אלף איש שתרמו לפרויקט הענק הזה.

האווירה במקום קדחתנית. כולם מדברים עם כולם. האזעקות בגוש דן ממריצות את הנוכחים.

באולם יש חלק פנימי יותר ואני מבקש ליווי מחסיד שהתיידד איתי. הוא מספר לי שאנשים עברו כאן את היעד שלהם והביאו אלפי שקלים יותר. מאחורי מחיצה עם שלטים 'הכניסה למורשים בלבד', יושבת צמרת החפ"ק. מחשבים ניידים בודדים נמצאים על השולחנות והאברכים נוגעים בהם בחרדת קודש. שלטים גדולים מזהירים שלא לגעת בכלי הזה "כלל וכלל ובשום פנים ואופן ללא אישור מפורט ומפורש מהמנהלים".

סיפורי המופתים מתגלגלים כאן מתחת השולחן ואף אחד לא טורח להרים. בקושי אני מחלץ סיפור אחד על אברך תמים דרך, שתקן מטבעו שישב בכנס הגדול, קיבל התלהבות דקדושה ועם עוד קצת לחץ חברתי הוא לקח על עצמו יעד של שלושת אלפים ושש מאות שקלים. אותו אברך, שבקושי יעצור מישהו ברחוב לשאול 'מה השעה', פנה למחרת הכנס לחברו בפינת שטיבל ושאל בשקט, נפשי בשאלתי: לקחתי על עצמי סכום עצום ואין לי מושג איך עושים זאת. עודד אותו חברו שיילך "בשליחות ובכוח הרב'ה" וייגש לאיזה שכן או מכר אחד.

לא תאמינו, מספר לי החסיד שמכיר את הסיפור עם השמות המלאים. החסיד השתקן ניגש אל אחד משכניו וסיפר בכמה מילים בודדות על גור, על ההתרמה הגדולה ועל היעד האישי שלקח על עצמו. השכן התרגש ניגש לביתו ושלף שלושים ושש שטרות בני מאה שקל… "קח", אמר לאברך. "אתם בחיים לא ביקשתם כסף. אם אתם מבקשים – כנראה שבאמת המצב קשה ומגיע לכם".

חוזר האברך בערב לשטיבל, מניח את הכסף על השולחן לעיניהם הנדהמות של חבריו ולוקח יעד נוסף, תוך שהוא ממריץ את כל חבריו לשיעור. "אם אני הצלחתי", הוא אומר להם בשקט אופייני, "גם אתם יכולים". כמעט חצי מיליון שקל גייס השטיבל הזה במאמץ משותף.

עסק עם גור
    בקצה האולם יושבת קבוצה של אברכים ודנה בכובד ראש בפרטי חוברת הפרסום. החוברת הזו היא עוד רעיון מבית היוצר של גור. היא פונה לחברות ועסקים במגזר החרדי שירימו תרומה הגונה לאיחוד ויקבלו חשיפה של חצי עמוד או עמוד שלם בפני 14,000 (לטענתם) בתי האב של חסידי גור בארץ, בחוברת הכרת הטוב שתניע אלפים לעסקים שיופיעו בה כהכרת תודה. החסיד מספר שההיענות נרחבת מאוד ויש כל הזמן מצטרפים חדשים.

התרמה בבית עסק | צילומסך מתוך טוויטר משה ויסברג
    שעה וחצי לפני חצות מצלצלים כל הטלפונים הפרטיים באולם ובכל בתי חסידי גור בכל הארץ. הזעקה נרגשת. "פתח לנו שער בעת נעילת שער כי פנה יום", נשמעת האזעקה האלטרנטיבית במנגינת יום כיפור מתחננת. בסוף השיחה מתברר שברגעים אלו עברו את היעד וכי פתחו יעד חדש של שבעים מיליון שקלים – עם הארכה עד לשעת חצות בארצות הברית. הקריאה הזרימה תחושת מרץ בפעילים והם עושים מאמץ אחרון להביא עוד ועוד תרומות.

בסופו של דבר הסכום הוא כ-72,000,000 – שבעים ושניים מיליון שקלים, אך בגור יצאה היום קריאה מעשית, כפי שהאדמו"ר עצמו אמר בפירוש בכנס ההמונים ב'ארנה', שזו ההזדמנות לחזק את קביעת העיתים לתורה.

בשיחה שהופצה לכלל החסידים, מפי הרב ברוך וידיסלבסקי, הוא קרא בקריאה של חיבה, לאברכים לחזור לחפ"קים האמיתיים, חדרי הפיקוד הקדושים בשטיבל'ך, ולשבת ללימוד של שלש-ארבע שעות לפני שבת, להתנקות מהחולין ומהעיסוק בכספים וענייני החולין, ולהגיע לשבת זכים. "אחי ורעי המצווים ועושים, אחר אשר קיימתם את מצוות את השעה, זכיתם לברכה האלוקית "ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת". ראינו אתכם כובשים פסגות ששים ושמחים לעשות 'רצון'…, מוסרים את כל כולכם למען רמז קל. אבל עכשיו – כולנו הביתה! נברח בחזרה לביתנו הטבעי, לחדרי-תורה. לתורה אנו קשורים ברמ"ח איברים ובשס"ה גידים. אהבתנו הישנה, היא התורה הקדושה. עם הזכויות של זבולון נחזור למחנה יששכר. ונפליא לעשות שם.

"נעזוב את הפלאפונים, שאר המושגים והעניינים שהתעסקנו בהם, דברי החולין של הימים האחרונים. וגם אותם עשינו – לא כי נמשכנו, אלא כמצוות השעה. ומעכשיו – 'בל תוסיף'. אם 'ביטולה זהו קיומה', קיומה – הוא ודאי קיומה".

תחושת השליחות שמקיפה את כולם, עמוקה הרבה יותר במונחים פוליטיים. מי שהקדים להספיד את הלהט של החסידים בשש-שלוש ובריצה לראשות העיר, קיבל את האמת בפנים. בגור יודעים להפעיל אלפי פעילים עם אש בעיניים למען המטרה של רבם.

רק תנו להם סיבה.

וכשתמה הסיבה – האלפים חוזרים למקומם הטבעי: לבית המדרש.⁤⁢⁣⁣⁣דאס איז א מעצ'ינג: כך נראה המצ'ינג בגור
    שלום וברכה.
    לכל אלה שציפו וחיכו ורצו.
    המכירה הסינית של עזר מציון תשע"ט יוצאת לדרכה זו השנה העשירית.
    כל ההכנסות הם כמובן קודש קודשים לצדקה ולא נראה לי שיש אחד שלא יודע מה הארגון הזה עושה ואין כמעט איש בדורנו שלא מכיר איש שנתמך על ידם לצערנו ואם בכל זאת הוא לא יודע ורוצה לדעת עד כמה הוא עוזר לאנשים הוא מוזמן להיכנס לאתר של עזר מציון או להתקשר אליהם ולברר פרטים.
    ברוך ה' במשך השנים רואים הצלחה וסייעתא דשמיא עם ההכנסות למכירה הסינית.
    כדי לגייס את ההכנסות 'עזר מציון' נוקטים בכמה אמצעים על מנת לגייס כספים, ניתן לרכוש בכמה מקומות.
    אחד המקומות הבולטים הן הנאמנות עזר מציון דואג לראשי צוות שהן בנות מכל קצוות הארץ ובנות אלה אחראיות לגייס נאמנות לשורותיהן ונאמנות אלו אמורות לאסוף את הכסף, למסור לראשי הצוות, וראשי הצוות לעזר מציון.
    הנאמנות אכן אוספות את הכסף ומצליחות יפה מאד! בכדי לדרבן אותן לאסוף את הכסף עזר מציון בעזרת תורמים נכבדים דואגים לצ'פר אותן אם יגיעו לסכום כך וכך בכל מיני פרסים.
    אם אתם תורמים אנחנו נשמח שתתרמו דרכינו, דרך הנאמנות, כדי שכולם ירוויחו מזה, אתם, אנחנו - הנאמנות (וראשי הצוות), ועזר מציון יותר מכולם!

והנה הסכומים לרכישת כרטיסים:
    Scan10014.JPG

ספח למילוי הפרטים הנחוצים:

Image0025.JPG

והנה רשימת הניקיות הנאמנות בפורום היקר פרוג נשמח שתתרמו דרכינו.

עזר מציון מעוצב.jpg

@!Dreams
    @גרפיקאית עם מעוף
    @Mmiri
    @צ'יז
    @Harmonyapro
    @dvori4610
    @nar
    @סטאג'רית
    @מחשבה תחילה
    @sari1100
    @esttyk
    @תודה לך ה'!!!
    @מאיה
    @אמא מותק

מצורף הקטלוג בקובץ PDF (מחילה אם משהו לא ברור, כי זה צולם וזה לא ישירות מהמחשב, מלבד זאת לא הצלחתי להעלות את זה כי זה מידי כבד, אם משהו מצליח, אשמח שיעלה את זה).
    ג'מבו מייל
    דרייב
    מג'יקוד

לכל שאלה או בעיה שנוצרת אני פה בשבילכם בפרטי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשכול נוסף למגוון בירבורים שכבר צבר תאוצה.
    שלום לכם ניקים יקרים!

על ארגון רפואה וישועה שמעתם?

הארגון עוזר תומך ומעודד לכ600 משפחות בעלי ילדים עם מוגבלויות, ביום יום בשבתות ובחגים פעילי הארגון לוקחים את הילדים מטפלים בהם ונותנים להם המון אהבה בחום ובמסירות, באותם שעות שהילדים לא בבית ההורים נהנים מרגיעות ושלווה, איני רוצה לתאר לכם מה יקרה אם.. אם בחג הפסח הקרוב הקייטנה לא תתקיים, לעולם שלא תעברו מה שעוברים הורים לילדים כגון אלו.

חוסר המימון גרם לארגון בשנה האחרונה לדעוך מדכי אל דכי ופעילותם מתמעטת מיום ליום, גם קייטנת החג הקרובה עומדת על כף המאזניים.

מסיבה זו ועוד יצאו קהל עדת חסידי גור בקמפיין ענק שייסתיים היום בערב, לגייס את ההמונים למצוות הצדקה הגדולה לאין ערוך,
    אל תעמוד מנגד, 'ישראל נתבעים ונותנים', אל תתן לזה לקרות, אל תשאירו את ההורים המסכנים בלי גב תומך.

אפשרויות התרומה:
    1. טופס PDF אוטומטי
    מצורף קובץ PDF לתרומות ישירות למערכת, עם קוד המתרים. הורידו אותו ומלאו אותו בתוכנת אקרובט, פעלו לפי ההוראות בימין הטופס.

2. מערכת טלפונית אוטומטית או מענה אנושי בטלפון
    במס' טלפון 02-5000321
    קוד המתרים שלי הוא 10765

3. העברה בנקאית
    לחשבון בבנק מרכנתיל (17)
    סניף: 732
    מס' חשבון: 74490
    ע״ש: איחוד למען מוסדות התורה של חסידי גור בא״י (ע״ר)
    את האסמכתא יש להעביר לפקס 02-8000040 או בדוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    ולציין את קוד המתרים שלי 10765

תזכו למצוות.
    תשמעו סיפור!
    התקשרתי לאומן טלפתיה שיש לי איתו היכרות בכדי שיתרום דרכי למצ'ינג של גור
    הוא עונה לי שיש מוטו לאומנים שהם לא תורמים כסף אלא הופעות.
    הוא מסכים לתרום לי הופעה בשווי 10,000 ש"ח בחינם!
    שמחתי מאד, דיברתי מייד עם אחד מראשי ארגון "רפואה וישועה" שיש לי בשבילו הופעה יפה לקייטנה של פסח!
    קצת רקע: ארגון רפואה וישועה מוציא כל חול המועד כ600 ילדים ובוגרים תסמונת דאון ואוטיסטים לקייטנה כדי שההורים והמשפחה יוכלו לחוג את החג ברוגע, אברכים חסידי גור מתנדבים ועוזבים את ביתם ומשפחתם ליומיים ושוהים עם הנשמות הגבוהות האלו ומשמחים אותם, כל זאת בהתנדבות ללא תשלום. אבל הלוגיסטיקה והתכנון הרפואי של המבצע האדיר הזה עולה הרבה כסף.
    כמו"כ כל שבת יש ילדים שלוקחים אותם למועדוניות שפזורות ברחבי הארץ וגם שם העלות היא רק על התחזוקה כי האברכים מתנדבים!!!
    תדמיינו לכם את האמא שעובדת חודש שלם לנקות ולצחצח את הבית לפסח ומגיע ליל הסדר והבן עם המוגבלות הורס הכל ב5 דקות, שןפך דברים, שובר צלחות, ומשתולל ובבת אחת כל העבודה יורדת לטמיון. אנו לא מעיזים לדמיין את ההרגשה הנוראית של האמא ואת האוירה העכורה של כל המשפחה ביום גדול זה
    ארגון "רפואה וישועה" מפעיל את המלוניות גם בליל הסדר עם מתנדבים שמוסרים את נפשם גם ביום כזה ודואגים לאותם משפחות לשמחת חג!

לענייננו, הוא עונה לי שלא בטוח שתהיה אפשרות לארגן קייטנה כזו!
    "זה מאד תלוי בהצלחת הקמפיין" הוא עונה לי,
    מה??? לא תהיה קייטנה? ומה יהיה על המשפחות שמתמודדות כל השנה?
    כן, אם לא יכסו את הגירעון ויישארו עם מליון ש"ח מיותרים הארגון הזה ייסגר.
    העלות של הארגון היא כ3000000 (3 מליון ש"ח) בשנה!

אחיי ורעיי!
    אני פונה אליכם בפנייה נרגשת מלב אל לב!
    אל תסתכלו על ההשתייכות המגזרית... הילדים האלו מגיעים בכל סוגי האוכלוסיה!
    תחשבו על הפעילויות שמצילות משפחות רבות,
    תעזרו לנו להזרים חמצן וקצת רוגע נפשי להורים מתמודדים!
    אל תעמדו מנגד!
    תרמו עכשיו
    https://11235.102030.co/
    ותזכו להכניס אור למשפחות רבות שעיניהם נשואות לתוצאות ההתרמה.

הלינק חסום ברוב החסימות, אפשר לפנות באישי ואחזור אליכם עם אפשרויות נוספות להתרמה
    תודה רבה
    תזכו למצוות!
    אם יגיעו ליעד בזכותכם אתם תהיו חלק משמחת החג של משפחות אלו!!!
  • 767
  • שלום חברים!

אני רוצה להפתיע אתכם עם מיזם גיוס המונים, מסוג שלא הכרתם!...

יעזור לי מאוד אם תסייעו לי להגיע ליעד שלי...
    איך תעשו את זה?!
    פשוט מאוד....

היכנסו לאתר:
    http://www.libier.co.il/ או חפשו בגוגל: 'ליבי ער יחידות לימוד'.
    לחצו על הקבוצה שלי: יצחק אייזיק קליין.
    הירשמו - וקחו על עצמכם יחידת לימוד...
    זהו!

זה בקצרה. ואם יש לכם זמן וסבלנות, אז הנה הטקסט המלא:

ידידי היקר,
    שלום רב!

אני מציע לך להשקיע דקה בקריאת המכתב שלי, ואני גם בטוח שלא תתחרט!...

וודאי ידוע לך, שלפני 280 שנה נכתב ספר התניא על ידי אדמו''ר הזקן, ומאז הפך לנחלת כלל עולם החסידות.

בספר מופיעים פתרונות בנויים היטב לעשרות שאלות, מצוקות ובעיות. הוא מסייע להתמודד עם מצוקות החיים, מעניק חיבור פנימי לתורה ולמצוות, ומעניק זווית ראיה מאירה ומלאת שמחה ואמונה.

איך כל זה קשור אליך?!

פשוט מאוד!...

אני פונה אליך בקשר למיזם 'ליבי ער', מיזם מרתק ומעניין במיוחד. במסגרת המיזם הזה לקחתי על עצמי לחשוף את הספר והפתרונות שבו ל30 אנשים, בצורה המיטבית.

לשם כך אני חורג ממנהגי פונה אליך בבקשה אישית, שתעזור לי לעמוד ביעד שהצבתי לעצמי!...

המיזם הייחודי הזה מלווה ביחידות לימוד המחולקות ל'תורמים', ואתר, בו תוכל לרשות את השתתפותך תחת הקבוצה שלי, להוריד את יחידת הלימוד שתבחר, ולעקוב אחר התקדמות המיזם המרתק.

אנא, היכנס לקישור הבא: http://www.libier.co.il/ או חפש בגוגל: 'ליבי ער יחידות לימוד'.

אני מודה לך על השתתפותך, ובטוח שמה'תרומה' הזאת – אתה רק תרוויח!...

ימי ההכרעה, הם ו' ז' אדר הקרובים. אז נעמוד בקשר ואוכל לדעת אם לעדכן את 'תרומתך' כפעילה, אחר שעמדת התחייבותך ולמדת את יחידת הלימוד שלך.

אציין, שהקמפיין עצמו הוא 46 שעות בלבד. אני פונה אליך כבר עכשיו כדי שתוכל לקבל את חוברת הלימוד, וכך אוכל להגיע ליעד ביום ההתרמה. מאוד יעזור לי אם תעדכן עוד לפני כן, שסיימת את יחידת הלימוד שלך.

מומלץ מאד להוריד את אחד היחידות המצורפות במייל, או להיכנס ב'ליבי ער' ולהוריד 4 יחידות או 3 או 2 ולפחות 1 ללמדה 'אליבא דנפשיה' (עם עצמו-לעצמו) ולגלות את ה'אור כי טוב' שבה...
    אעריך מאד את תגובותיכם .
    • תודה
    Reactions: מנצפך1 //
    0 תגובות
    באנר 1 בעברית.jpg
    באחד מבתי החולים בארה"ב שוהה בימים אלה בחורה צעירה בת עשרים מאנגליה, בהמתנה דחופה לתהליך "השתלת כליה" להציל את חייה.
    הבחורה, בת למשפחה חשובה באנגליה, הייתה ילדה בריאה וחלקה, אך ביום מן הימים זיהו בה הרופאים מחלה הפוגעת קשות בתפקוד כליותיה, הילדה כבר סובלת זה מספר שנים, אך לאחרונה חלה התדרדרות משמעותית במצבה, לא נותרה ברירה אלא להטיסה לארה"ב כדי להציל את חייה.

היות והבחורה אינה מקומית, אין עלויות הטיפול מכוסות ע"י הביטוח הרגיל, לכן היא נזקקה לביטוח יקר אשר עלותו מסתכמת בסכומי עתק, ואינו מכסה רק חלק מהוצאות הניתוח וזאת מלבד שאר ההוצאות הכרוכות בתקופה כזאת לילדה, להוריה ולמשפחה כולה.

ההורים שאין באפשרותם לעמוד בהוצאות אלה, כורעים תחת הנטל הכבד, ועומדים חסרי אונים לנוכח מצבם. מצד אחד הם רוצים להציל את חיי בתם אהובתם, להאיר לה ולפתוח לה פתח לעתיד טוב יותר, בסך הכל מדובר בילדה אשר החיים עדיין לפניה, היא עוד אמורה להתחתן ולהקים בית בישראל.

מצד שני מאיפה משיגים את הסכומים הללו?

זכור! את הכליה הילדה מקבלת מאדם זר בעל לב רחום וטוב, המוכן להעניק מעצמו ובשרו.

לך נותרה האפשרות להשתתף בתרומתו, ולעזור בהוצאות הכספיות הכרוכות בטיפול.
    אנא הושט יד לעזרה
    כל דולר יעזור

תורם הכליה היקר כבר מוכן! ההורים כבר מוכנים! וכעת מחכים רק לך!!! הילדה זועקת: "הצילו"!
    אנא! לחצו כאן והצילו את חיי!

הסכמה הרב ר שמאי גרוס שליט''א.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה