Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

שלום רב, בוקר טוב!

אני חייב לשתף אתכם בסגולה מדהימה - פשוט בדוקה ומנוסה - היוצרת מהפך של ממש באופן מידי, פשוט לא יאמן.

זה יכול לעזור לכם אם אתם נצרכים לאחד משלושה הדברים. 1. פרנסה בשפע / עשירות. 2. שמירה והגנה ו/או בטחון מחרדות. 3. פתיחת המזל באופן נרחב ויסודי.

על כל אחד משלושת הדברים הללו ישנה קמיע קדושה, מסוגלת ומקובלת ביותר, אשר יסודה בהררי קודש הגאון האלוקי הקדוש מרנא רבי ישעי' מקרעסטיר זכותו תגן עלינו אמן, אשר יום ההילולא שלו יחול הערב (ג' באייר), הוא היה גאון וקדוש, ואת הקמיע הזאת הוא מסר לכל אשר נזקק לישועה.

שימו לב! כל מי שקיבל זאת לפני השואה, והקמיע נשארה עמו בזמן המלחמה שרד את כל אימות השואה, ונותר בריא ושלם! זה אכן לא ייאמן אבל ישנם כמה מהם שעדיין חיים איתנו לאוי"ט, אפשר לפגוש אותם גם בארה"ק וגם בארה"ב (אחד מהם הוא הרב ישעי' זיידנפלד שליט"א, תושב בית וגן בירושלים, והוא ממש לא היחיד).

סיפור נודע נוסף היה עם בעל מכבסה בארה"ב שסבל רדיפות איומות מנכרי רשע שרדף אותו להכעיס רבות בשנים, ופתח מכבסה נוספת מולו, ואף רדף אותו בכל כוחו, אותו יהודי תלה 4 קמיעות - בארבעה קירות חנותו, והנה בתוך ימים ספורים שלח אותו גוי רודף כמה נערים לשרוף את חנותו של היהודי - אחר משהתקרבו לחנותו של היהודי תפס אותם בלבול נורא - וניגשו ושרפו את החנות ממול - של הגוי.

כן. זה קורה ממש בימינו. כנראה יש לך זכות מיוחדת שההזדמנות הזאת הגיעה אליך עכשיו. כנראה משמיים רוצים לפתוח לך מלוא חופניים של שפע ושמירה עליונה והגנה שמיימית. הקמיע הזאת הנכתבת בכוונות קודש נוראיים ובסילודין בידי גאון וקדוש - ניתנת להישג ידכם. לא מומלץ לפספס. אגב, יצוין כי ניתן לרכוש את הקמיע מכספי מעשרות - אודות וההכנסות קודש לצדקה. חבל לפספס הזדמנות היסטורית, שלא ידוע אם תחזור. שריינו לעצמכם קמיע עכשיו!

תוכלו לעיין בפרוספקט המצורף. אך אל תשכחו - השעון מתקתק. וכדאי מאוד לוודא שקמיע השפע והשמירה כבר נמצא בדרך אליכם.

הקב"ה ישפיע לכם שפע רב ממעון הברכות הצלחה גדולה, שמירה עליונה, ורב טוב.
  • 804
  • משום "מבשרך אל תתעלם.." אני מעלה לפורום זה, אולי מכאן תגיע הישועה...
    אחי הבחור החשוב עומד מאחורי המפעל המדהים הזה, וממש מתחנן אליכם,
    מצו"ב המלצה ותמונות מהנעשה בשיבת ביה"ז

שלום וברכה!

ישיבת בין הזמנים "נרו יאיר" ברכסים נוסדה לפני למעלה מ 4 שנים ע"י מרן המשגיח הגה"צ רבי דב יפה זצ"ל ובתחילת דרכה מסר בה את שיעוריו ושיחותיו מידי בין הזמנים, מרן המשגיח ר' דב זצ"ל נשא על שכמו ביחד עם כמה מתלמידי הישיבה את עול הישיבה ומאז הסתלקותו ביום המר והנמהר - על דעת רבני המקום - הוטל עלינו הבחורים, נטל הישיבה והפעלתה, כיום בס"ד הישיבה מונה מידי בין הזמנים מעל 80 בחורים כ"י הלומדים שעות ארוכות בהתמדה, ובמסגרתה נמסרים שיעורים ושיחות מפי גדולי ראשי הישיבות ומרביצי התורה שליט"א, ופעילותה מוקדשת לזכרו של מרן המשגיח זצ"ל.

בתקופות בין הזמנים האחרונות החובות הצטברו והתעצמו עד שאנו הבחורים המארגנים בהיותינו בסה"כ צעירים ולומדים בזמן השגרה בישיבות הקדו' איננו יכולים לשאת זאת תוך כדי הלימוד בישיבה, ובזמן חורף האחרון עברנו ובעיקר אני (בחור צעיר) שאחראי על הכל - סבל שאין לתארו בזמן שמוטל עליי חוב ענק שקרוב ל 40 אלף שקלים!!! אין ספור גלגולי כספים מגמ"ח לגמ"ח, יום, יום, בסדרים וביניהם. יש לציין שחובות אלו נגרמו שלא באשמתנו כי אם ע"י תרומה גדולה שהובטחה ע"י נגיד ולצערי לא קוימה.

אני פונה אליכם בקריאה נואשת לפתוח את לבכם ולבוא לעזרתי בתרומה בעין יפה וכ"א עד כמה שידו משגת שגם אני יוכל ללמוד בשקט ולסיים את החובות הישב"ז שהוטלו עלי במפתיע, ולחזור ללימודים כסדרם ולהגדיל תורה ולהאדירה.

יה"ר שבזכות כך תזכו לברכה בעמלכם, שפע רוחני וגשמי מתוך אושר ועושר בריאות ונחת, אמן.

ניתן להעביר את התרומות באופנים הבאים:

ההעברה בנקאית: בנק הפועלים מס' ח-ן 82671 סניף 721

באשראי: ע"י נציג במס' 0524244005

בהמחאה או במזומן: ע"י שליחת שליח עד הבית במס' 0527182686 או בשליחת הודעה במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמו"כ ניתן להקדיש ימי לימוד לע"נ\לרפואה\להצלחה וכד' במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בפקס מס' 049040320 או בפלא' 0527182686

המלצה.JPG
    - מה דעתך על הצלת חיים?
    - מה זאת אומרת?
    - היית רוצה להציל חיים?
    - אתה מתכוון שאצטרף ל'איחוד'? לא נראה לי...
    - למה?
    - המון סיבות: קודם כל אין לי בכלל רכב, שנית אני לא יודע לרוץ, חוץ מזה....
    - תעזוב, זה באמת לא בשבילך, אז אולי משהו אחר?
    - עוד מעט תציע לי לי ללכת על כיבוי והצלה...
    - ככה אני נראה לך?
    - אז לאן אתה חותר למען ה'?
    - על מתנת חיים שמעת?
    - נו, בטח, כולנו יודעים שתרמת. אז מה אתה רוצה לעשות מצ'ינג של כליות? 1+1?
    - לא. אני לא מנסה להשפיע על אנשים לקחת סיכון אפילו של 0.0001%. אם זה לא בא מעצמך אל תלך על זה.
    - אז מה כן?
    - רוצה לתרום כליה כשאתה במכולת? בתחנת דלק?
    - אתה לא רציני...
    - כן. לא שמעת על עיגול לטובה?

באמצעות הוראה קבועה ניתן לעגל כל עסקה בכרטיס האשראי, ואת ההפרש לתרום לעמותות הפועלות בתחום הקרוב ללב התורם. תרומה של אגורות ספורות יוצרת עוצמה חברתית והופכת את המציאות למציאות טובה יותר. כסף קטן משנה הרבה.
    סכומי תרומה פעוטים מאנשים רבים מצטרפים לתרומה משמעותית שמשפיעה על העשייה והחיים של מאות אלפי ילדים, נשים, חולים, זקנים, חיות ועוד. אלו הן לא סתם אגורות אלא כסף חברתי. כל מעגל חדש שנוסף מרחיב את מעגל ההשפעה ויוצר שינוי אמיתי בחייהם של מאות אלפים הזקוקים לכך.
    המנגנון המיושם בחברות האשראי מאפשר למי שבוחר בכך לעגל כל עסקה בכרטיס אשראי לשקל הקרוב, ולתרום את האגורות שיעוגלו במלואן לעמותות וארגונים בהתאם לבחירתו/ה.
    המנגנון המייושם בחברות השכר מאפשר לעגל את השכר נטו כלפי מטה ל- 5, 10, או 20 ש"ח ובכך לתרום שקלים ספורים בכל חודש.
    https://www.round-up.org.il/עלינו
    - לא כל כך הבנתי. תוכל לתמצת לי בכמה מלים?
    - פשוט מאד. אתה מכיר את הקופות האלה של קופת העיר שמיעודות לשחרר את הכיס מהברזלים של העודף? מה קורה כשאתה משלם באשראי? "עיגול לטובה" מעגל את סכום הקניה לשקל הקרוב ושם את העודף שלך בקופה שאתה בוחר מראש (כמובן שבחרת ב'מתנת חיים'), כך שאם נגיד סכום הקניה שלך הוא 27.60 אתה שם 40 אגורות בקופה.
    - מממ.. זה דוקא נשמע מעניין! בכל קניה במכולת קונים למישהו כליה? בכל תדלוק מתדלקים חיים?
    - בדיוק כך!
    - איך אני מצטרף למעגל העיגול?
    - פשוט מאד! לוחץ על הקישור הזה, או בחתימה שלי!

כן גם אני חסיד גור ומבקש את עזרתכם חברי פרוג להגיע ליעד הצנוע שנטלתי ע"ע להחזקת תורה וחסד

אין זה המקום לרטינות ורכילויות, מי שיש לו שאלות יוכל לפנות אלי באישי ואשמח לענות לו

נא להשאיר אשכול זה נקי

ולזכור שיש בגור למעלה מ 4000!! בחורים שעל כל בחור האיחוד מעביר למוסדות מאות שקלים עבור כל בחור

2800 אברכים שיושבים והוגים בתורה ומקבלים מידי 1 לחודש סכום ישירות לחשבון הבנק שלהם ללא העברת ידים נוספות

מאות יתומים ל"ע שמקבלים במהלך כל השנה עזרה בכל תחום נדרש ואף מעבר לזה

עשרות אלמנות שחוץ מתמיכות לפני חגים וכד' מוצאים אחת לתקופה לאוורור של שבוע, לשאוב כוחות לנסות להמשיך הלאה

והארגון הנפלא "רפואה וישועה" שכל מילה נוספת מיותרת ואני מאמין שכמעט כל אחד כאן מכיר מסביבתו את מעשיהם הדגולים

ולמשל :לראות בחול המועד 300 אברכים עוזבים את הבית והילדים ונוסעים להתמסר לילד אחד שאינו שלהם!! מפעים!!

(כמובן שלילדים אין קשר לחוג או מגזר ורבים מבין הגולשים יעידו)

ועכשיו לתכלית

אין לנו אפשרות תרומה דרך האינטרט רק למי שאין חסימה כלל

אבקש מי שיכול לתרום אפ' סכום מועט שיפנה אלי באישי ואתן לו פרטים איך התרומה תהיה דרכי

תודה רבה מראש
    ושתמיד תהיו להיות מצד הנותנים והמעניקים
    האיש הזה, זה שאני מדבר עליו, ואני מכירו היטיב,
    לא יכול אפילו להרשות לעצמו לקנות בקבוק מים אצל שלוימלה.
    כי גם דגני בוקר הוא לעולם לא קונה.
    וגם קוטג' הוא מצרך נדיר אצלו.
    וגם מעדן חלב, זה רק בסעודה שלישית של ערב ראש חודש.

אה, לא רק הוא. גם אשתו האצילה, ושבעת בניה. שנותרו בבית, נותרו לפליטה מהשואה הכלכלית שהגיעה על הבית עם חתונת הילד הראשון. והשניה.
    והשלישית.
    והרביעית.
    והחמישי, והשישית.
    והשביעית והשמינית.

האנשים היקרים הללו, אנשים אצילים, אוהבי אדם. חסרי כל.

לכולנו יש חובות,
    אבל לאף אחד אין חובות בסדר גודל שכזה, עם משכורת זעומה! זעומה!
    ולא צריך לספר לאף אחד מה זה נושים. ובנקים. והוצל"פ. שלא נדע.
    תחשבו בתוך מה הילדים האלו חיים.

השניים הגדולים שבין אלו שאינם נשואים, נושאים תעודת נכה. והם מבוגרים יותר מהשלושה האחרונים שכן נשואים.
    רק שתבינו עם מה אנו מתעסקים.

מצורפים מכתבי גדולי הדיינים, על המצוה הגדולה. גדולי הדיינים פסקו שמקיימים בזה מצוות מתנות לאביונים.

הקרן קיימת בקופת העיר. מספרה 6271. "ת"ח יושב אוהל טובע בחובות"
    ניתן לתרום דרך עמדות נדרים פלוס וקהילות, ולציין את פרטי הקרן.

הקמפיין בעיצומו!!!
    לתרומה כנסו ללינק הבא:
    https://www.charidy.com/bm/583218706

כל אחד רוצה לבנות ישיבה. או לשנות את העולם. או להשפיע. או להיות חלק ממשהו גדול. או הכול ביחד. גם אתה. תמיד רצית לדעת שאתה משמעותי, שמכוחך נעשו דברים ששינו לטובה את המהלך הטבעי של הדברים.

תמיד רצית לעבור ליד יצירת מופת, ולדעת שיש לך בה חלק. ללחוש לעצמך "זו הייתה השקעה טובה. צריך לדעת מתי לעשות מהלך חכם".

תמיד רצית להשפיע במו ידיך על פעולה גדולה, שמשפיעה לדורות. למשל להקים ישיבה.

כל אחד רוצה.

אבל לא רבים הם האנשים היכולים, ולא רבות הן ההזדמנויות. רובנו מתנהלים בדרך כלל סביב יצירת החיים האישית. איש איש בשגרת חייו ואתגריו, איש איש מתמודד ועושה כל שביכולתו להצליח בחייו ובמעשיו.

אבל לפעמים, ממש לפעמים, זה קורה: מגיעה ההזדמנות.

למשל היום.

היום כולנו מקימים ישיבה. ממש כעת.

כולנו זה אומר שגם אתה. אתה מקים עכשיו ישיבה חשובה בארץ ישראל, ישיבה מוצלחת באופן בולט. ישיבה שלומדים בה כמעט בכל שעה במשך היום. ישיבה שתמיד תשמח שבנית אותה, זו ישיבה שתעשה לך נחת.

אתה חתום על מניית יסוד בה, בעלים של מניה חזקה. היא לא חייבת להיות גדולה מידי - אבל אתה יודע בוודאות שהיא שלך, והיא גרמה שהכול יקרה.

כרגע אתה מקים את ישיבת בית מתתיהו.

בלעדיך היא לא תקום, אבל אתה משקיע חכם שיודע להיכנס לתמונה ברגע הנכון.

בלעדיך היא תמשיך לשקוע בבוץ החובות הכבדים של הוצאות השכירות. בלעדיך ייסגרו חשבונות הבנק שקרסו תחת תשלומי שכירות של עשרות שנים. בלעדיך, הישיבה הזו, שעשתה הכול כדי להחזיק ראש מעל המים ונדמה כי אין בנמצא מקום תורה שהסכין כמותה לחיי דוחק של שנים על גבי שנים - פשוט לא תקום מחדש. היא תקרוס.

אבל בשביל זה אנחנו מדברים עכשיו, אתה ואני. אנחנו לא אנשים שבורחים מהשקעות טובות, השקעות עם רווח ודאי ואפס סיכונים.

כן, זהו רווח ודאי. רוח הישיבה המגדלת עדרי תלמידים העוסקים בתורה בהתמדה - עודנה מפעמת. ראש הישיבה הגר"ב ויסבקר שליט"א - עומד ומשרת ומצמיח עמלי תורה ומוסריה כשהוא מנחיל את תורתו הכבירה שהפכה לשם דבר בעולם היהודי כולו. בני הישיבה הינם לפנינו - עסוקים בסוגיה נוספת המקיימת את העולם ומזכה את כולנו לחיות בדור שבו תורה משתמרת, נהגת ומתרבה בישראל.

רק דבר אחד נדרש כדי שכל הדבר הזה ימשיך להתקיים. דבר אחד בלבד, שאלמלא הוא, על פי כל תחשיב והסתכלות - ודאית היא קריסת הישיבה בזמן הקרוב ביותר ח"ו.

נדרש לה בנין, ויש לה שטח עבורו, צמוד למקומה הנוכחי. ומולה תלוי חצי מהסכום הנדרש בכדי לבנות, אשר יינתן לה רק אם אתה ואני נחליט שהיום באמת הגיע כבר הזמן שלנו להקים ישיבה. רק כך "בית מתתיהו" תוכל לקום, להתקיים הלאה, ולהתרומם אל מילוי תפקידה בשלמות לאורך שנים ודורות.

זו השקעה שזועקת שנכנס אליה, שנהיה חלק ונגשים חלום אישי!

כן, היום זה קורה, ועכשיו אנחנו מגשימים חלום קטן-גדול.

אתה קונה עכשיו במחיר קטן את המניה הכי בטוחה שיכולה להיות בעולם הזה ובעולם הבא. מניה שתעמוד לימינך בזכויות נצח לעולמי עד. מניה בבית הגדול והקדוש שעיני פארי הישיבות נשואות אליו בערגה ושייכות. בית היוצר הגדול להנחלת התורה - מהיום הוא גם שלך. מי מוותר על הזכות הזו?

זו מניה שתזכיר לך תמיד: אני הקמתי את "בית מתתיהו". השקעתי חכם - ובניתי לדורות.

הם כבר יבנו דורות בשבילך.

כנסו עכשיו

https://www.charidy.com/bm/583218706
  • 703
  • הכאב הזה מצמרר ובלתי נתפס, אלמנה צעירה אם ליתום ויתומה, שבורי לב ואמא מרוסקת נפשית ללא משען ומשענה, ללא קורת גג וגם אם בתוך ים הצרות והיגון הזה ינסה מישהו להעלות חיוך על שפתיה, אין סיכוי שזה יקרה, למה? כי אין לה שיניים. סיפורה של ג. נ. (השם המלא שמור במערכת) הוא כואב ברמות בלתי נתפסות, בעלה נרצח בנסיבות כואבות מאד והשאיר אותה רסק של בן אדם, ללא קורת גג, ללא אמצעי מחיה וללא שיניים.

"זה לא אמיתי", אומרים מכריה המעטים זה לזה, והבעתה נשקפת מפניהם. "משפחה של שלוש נפשות, יתום יתומה אומללים ואמא עם לב מרוסק שבעלה נרצח בנסיבות טרגיות ללא קורת גג וללא שיניים. אף אחד לא יאמין למשמע אוזניו", סיפור מסמר שיער.

השכנים מתקשים להתמודד עם המצב העגום הזה, והם לא יודעים שזו רק ההתחלה. בהמשך, הבית העצוב הזה התפרק, אמא שבר כלי, אבא שנרצח בנסיבות נוראיות, יתומה שהרווחה רוצים לתלוש מידי אמה, וזוועה שרק הולכת מתגברת. מוח לא יכול להכיל את כמות העצב ושברון הלב שיש בפרשה הזאת, אלמנה ויתומים שאין להם שום משענת בעולם, לא נלאה אתכם במילים עד כמה המצב סבוך, רק נאמר שיש כן הזדמנות לצדקה שאין כמוה בעולם.

כותב הרמב"ם שאין שמחה גדולה ומפוארה אלא לשמח לב עניים ויתומים ואלמנות וגרים, שהמשמח לב האמללים האלו דומה לשכינה, שנאמר: "להחיות רוח שפלים ולהחיות לב נדכאים" כמה בזול אפשר לקנות בעולם הזה אפשרות להידמות לשכינה.

המעוניינים לעזור יתקשרו לאלחנן 052-7600216. התרומה תעבור במלואה ישירות לרופא השיניים.

(הועתק. לא קשור אלי)
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה