- הוסף לסימניות
"קיוסק" אתה מתכוון למכשירים הענקיים שיש בתחנות רקל"ה וכאלהניסיתי בקיוסק ליד הבית ושם זה הלך בקלות.
או לקיוסק שמוכרים בו חטיפים?
כי האחרונים משתמשים בדר"כ ברב קו אונליין וזה שתי מערכות שונות
"קיוסק" אתה מתכוון למכשירים הענקיים שיש בתחנות רקל"ה וכאלהניסיתי בקיוסק ליד הבית ושם זה הלך בקלות.
קיוסק שמוכרים בו חטיפים.."קיוסק" אתה מתכוון למכשירים הענקיים שיש בתחנות רקל"ה וכאלה
או לקיוסק שמוכרים בו חטיפים?
כי האחרונים משתמשים בדר"כ ברב קו אונליין וזה שתי מערכות שונות
אולי אם יהיה חוק שכסף כלוא יהיה עם ריבית והצמדה לטובת הלקוח, אז הם יתחננו שניקח חזרה את הכסף.לי קוים הכניסו זיכוי להופאון, עד היום הכסף כלוא שם בגלל איזה באג מטופש באתר
ובית שמש אקספרס, הם הכריחו אותי ללכת (לנסוע) לסניף בקצה השני של העיר, 20 דק' לצד, בשביל 6 שקל, בינתיים זה נשאר אצלם, הנסיעה תעלה לי יותר...
על המכתב כזה אמורים להיות חתומים מנהלי אגדלעניין עצם הקמפיין של אגד, כנראה שאני לא כ"כ מבין בזה
אבל אחרי שכנראה הרבה אנשים פנו לאגד לשאול שאלות על תיקופים והאם הם מוחלים על זה, אז זה נכנס להם למודעות שיש ציבור שרק מחכה לשמוע שהם דורשים את התיקוף והם לא מוחלים על זה...
ומספיק שחברת הפרסום יצאה עם זה לקמפיין.
לכן אני אישית לא רואה בזה כבושה שכאילו אנחנו לא משלמים, אלא בהמשך למה שדיברתם בכולל (ובפרוג) אז אנחנו לא מוחלים ורוצים את התיקופים.
(נ.ב. כמעט שלא נוסע עם אגד)
שהפקחים שלהם ישלמו כשהם נוסעים על אוטובוסים מחברה אחרת!!!אבל מישהו מכיר רפורמה בשנים האחרונות? וגם מה הכוונה חשש גזל?צפה בקובץ המצורף 2097784
אני לא ראיתי את זה כקמפיין שהציבור החרדי לא משלםעל המכתב כזה אמורים להיות חתומים מנהלי אגד
ומקסימום מתחת לזה הסכמה של הרבנים שיש להקפיד על הכללים וכו'
כאן זה מכתב מוזר ומקומם שבעצם אומר הציבור החרדי נוהג לגזול אם לא שהרבנים אומרים לו אחרת.
אין לאף אחד בעיה עם זה שהרבנים אומרים לשלם.אני לא ראיתי את זה כקמפיין שהציבור החרדי לא משלם
כמו שאתה רואה את האשכול כאן יש כאן כל מיני מקילים בעיניני התשלום והם החליטו לצאת בקמפיין
ותגיד לי אתה מי היה מתייחס למודעה שלהם אם לא היה חתימות של רבנים?
הטענה הזו מוכרת לי גם ממשרד התחבורה.הוא לא מתחבר בזמן אמת לשרת אלא מעדכן מידי פעם, לכן גם יש לו מפתח לתקשורת עם הרב קו בתוכו שעובד גם אופליין בשונה מהאפליקציות שעובדות רק אונליין והמפתח נמצא בשרת
מסכימה במאה אחוז ולא באתי לצדד את אגד לשניהאין לאף אחד בעיה עם זה שהרבנים אומרים לשלם.
אבל חברה שקוראת ליושר וצדק לא יכולה לעשות את זה בזמן שהיא שולחת פקחים לתת קנסות לא מוצדים בסכום כולל של מיליוני שקלים לשנה, להוציא אוטובוסים של קבלני משנה בלי שילוט או עם שילוט לא תואם קו, ועוד היד נטויה...
בקיצור, יושר הוא לא חד צדדי.
הביאו כאן רבנים חשובים ומורי הוראה שחלקם מתירים לא לתקף במקרים מסוימים שבו החברה עשקה את הנוסע שלא כדין (לדוגמא - קנס שניתן במרמה שלא כחוק).מסכימה במאה אחוז ולא באתי לצדד את אגד לשניה
אבל בסופו של דבר אנחנו ציבור חרדי ולא מתקפים בגלל שהם עושים קמפיינים או לא מתקפים בגלל שהם לא בסדר!
זה שהם לא בסדר לא אומר שגם לנו מותר לנהוג לא בסדר!
תשובה ממש לא נעימההוא יכול להשתמש בו לנסיעה ברכבת ישראל, או לשלם על נוסע נוסף באם אין לו פרופיל מיוחד.
זה לא אמין, מבוסס על גלאי וילון שבכניסה לאוטובוסבאוטובוסים של חברת "קווים" מבית שמש לביתר יש מעל הנהג מסך שמופיע בו כמה נוסעים יש באוטובוס, וכן האם הוא עומד בלו"ז (שעת הגעה לתחנה בתכנון ובפועל)
הם יכולים לעדכן את מכשיר הכרטוס שיהיה כמו האפליקציות שיעבוד רק מתי שמחובר לשרתואיך השבב שבכרטיס יתעדכן בדיוק?
הדברים האחרים דווקא אפשריים כי יש למשרד התחבורה רישום של יתרת כרטיס למקרה אבדן
בדן לא קיים!ספציפית דן ומטרופולין
אבל יכול להיות שהשתנה ואכן ראתי שהביאו שהשתנה
ולגופו של עניין נהג ערבי שעובד בחברה שלא משרתת את הציבור בפשטות אין שום צורך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //