תח"צ אגד רוצים שנתקף

• הוסף לסימניות
בכמה מקרים נתקלת בתקופה האחרונה שפקחים נתנו קנס שלא בצדק? הבנתי שהדבר הזה נעלם כמעט לגמרי!
אני לא מצדיק בשום אופן את ההתנהגות המזעזעת שלהם אבל הגענו למצב שגם בנאדם שלא שילם וחטף קנס-מוחה על הקנס!
בעצמי ראיתי בנאדם שעלה ולא שילם ואחרי כמה תחנות כשבאו הפקחים לתת לו קנס הוא החל לצעוק "נאצים!" וחצי אוטובוס הצטרף אליו...
שאר הטיעונים זו דמגוגיה, כאילו שאר החברות לא מפרסמות פרסומי שחץ...
(לא ראיתי שאנשים לא קונים בפוקס בגלל פרסום כזה או אחר)
בכלל לא נעלם. הכול ממשיך כרגיל רק יותר בתחכום

• הוסף לסימניות
אגב, נשמח לתקף אם אגד רק יאפשרו לנו לעלות לאוטובוס.
למי שמתלבט, הנה מקרים טריים מיום שישי האחרון -

קו 409 עם שילוט 0, לא עצר בתחנה (מי מהנוסעים ניסה פעם לעצור אוטובוס עם שילוט "0" מפורש?)
צפה בקובץ המצורף 2098154

קו 409 עם שילוט "בית שמש", לא עצר בתחנה -
צפה בקובץ המצורף 2098155

וככה זה נראה בדאטאבוס -
צפה בקובץ המצורף 2098161
אין בעיה סבבה מסכים איתך לגמרי במיליון אחוז, אבל זה הופך אותך לא לשם לאוטובוס שלקח אותך ממקום למקום, ולא משנה איזה שרות היית לך, (סליחה אם לא הבנתי נכון)

• הוסף לסימניות
ברור. רק כואב שהם עושים ככל העולה על רוחם ועוד משתמשים עם הרבנים
כולם ככה,
העיתונים, המפלגות, וגם אגד עלו על השיטה.

אני מבין את המהלך של אגד עם החתימות, כהבנה ביופיו של הציבור החרדי, ולא כהכפשה, הם הבינו שהציבור החרדי חושש מגזל, מכבד את חתימות הרבנים.

• הוסף לסימניות
בכלל לא נעלם. הכול ממשיך כרגיל רק יותר בתחכום
ואנשים שותקים?
נשמע לי קצת מופרך
אגב, הלוחות מודעות היום זו הזיה, בצד אחד מודעה הקוראת לציבור לא לגזול (או לפחות לא להיכנס לחשש גזל) ובצד השני מודעה הקוראת לציבור לא להרוג את ילדיהם =חובת התחסנות לחצבת
מה יהיה בשבוע הבא? מודעות הקוראות לציבור להניח תפילין?

• הוסף לסימניות
אגב, נשמח לתקף אם אגד רק יאפשרו לנו לעלות לאוטובוס.
למי שמתלבט, הנה מקרים טריים מיום שישי האחרון -

קו 409 עם שילוט 0, לא עצר בתחנה (מי מהנוסעים ניסה פעם לעצור אוטובוס עם שילוט "0" מפורש?)
צפה בקובץ המצורף 2098154

קו 409 עם שילוט "בית שמש", לא עצר בתחנה -
צפה בקובץ המצורף 2098155

וככה זה נראה בדאטאבוס -
צפה בקובץ המצורף 2098161
לענ״ד יש בעייה עם 409 באופן קבוע,
מומלץ לנוסעים בפרט בער״ש הקצרים להיות עירניים..

• הוסף לסימניות
יפה מאד שאגד יוצאת בקמפיין לציבור החרדי.
אחרי שבכלל עיקר הלא משלמים הוא מהציבור הכללי
ישנה תופעה ענקית בירושלים - בקול רם ובריש גלי
שלא משלמים בגלל איכות השירות הנמוכה במחיר מופקע.

בהוראות שמופצות לכולם
זה עובד ככה - עולים לאוטובוס. סורקים את הברקוד. ואם עולה פקח -לוחצים מהר על אישור.
מאז החלה התופעה ופורסמה - ירדו אחוזי התיקופים של אגד בירושלים ב15 אחוז.
כמובן שלחרדים קלאסיים שמשתמשים ברב קו - אין קשר לתופעה.
אבל את מי תופסים הפקחים כשהוא לא משלם? בעיקר את מי שאין לו אפליקציה... אז הי, בדקנו הירידה באחוז התיקופים היא מחרדים. הרי קנסות רק הם קיבלו במבדקים שלנו....
אז במקום לפתוח בקמפיין וואטסאפ בניחוח מתאים לקהל היעד המרכזי הנמנע מתשלום
הולכים לרבנים. של החרדים הגנבים...

לפתוח קמפיינים לציבור החרדי ש"לא משלם" עם קריצה אנטי דתית מובהקת- בזה אגד מומחים לא מהיום....
הי, תראו, הנה ציפור---

• הוסף לסימניות
אין בעיה סבבה מסכים איתך לגמרי במיליון אחוז, אבל זה הופך אותך לא לשם לאוטובוס שלקח אותך ממקום למקום, ולא משנה איזה שרות היית לך, (סליחה אם לא הבנתי נכון)
אגד מקבלת ממשרד התחבורה מאות שקלים על כל נסיעה מזויפת כזו, הכסף הזה מגיע ממיסים שאתה ואני משלמים.
אולי תרצה לתרום לקמפיין שאנחנו מארגנים - מכתבי רבנים הקוראים לאגד לא לגנוב את הנוסעים.

מי יודע, אולי באגד מקשיבים לרבנים ויתחילו לפקח על כל קבלני המשנה...

יודגש - אינני בא חלילה לעודד אי תיקוף, אבל כדאי לשים את הדברים בפרופורציה הנכונה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא נכון,
אחרי הסריקה אם לא מאשרים מיידית זה מתאפס.
כנראה שלא.
לא נראה לי שידיעות אחרונות היו מתבזים להעלות כתבה המסבירה את הקמפיין
ומציינת עם אישור מצד אגד על ירידה של 15 אחוז בתיקופים מאז החל,
ואיך זה הולך - אם זה היה מתאפס מיידית ולא אפשרי.

יש ממש קמפיין עם מודעות מעוצבות שפורסם שם עם ההוראות.
ואישור של אגד שהתופעה צוברת תאוצה והם לא יודעים איך להתמודד מולה.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלת תם
על הנאמר שהחברה משלמת לנהגים על כל תיקוף סכום של 20 אג'
מה הפשט שנהגים עוקפים על תחנות ולא עוצרים בתחנות עמוסות הרי שם עיקר הרווח
לא?????
ועל אותו הדרך למה הם לא מחכים לבנ"א שנמצא 20 ס"מ מהתחנה ורץ כל עוד נשמתו בו
אני חושב שאם אני הייתי נהג הייתי נוסע רק לתחנות העמוסות ואוסף כל בנ"א בדרך
הרי זה רווח בלי מאמץ
אשמח להסבר

• הוסף לסימניות
יש לי שאלת תם
על הנאמר שהחברה משלמת לנהגים על כל תיקוף סכום של 20 אג'
מה הפשט שנהגים עוקפים על תחנות ולא עוצרים בתחנות עמוסות הרי שם עיקר הרווח
לא?????
ועל אותו הדרך למה הם לא מחכים לבנ"א שנמצא 20 ס"מ מהתחנה ורץ כל עוד נשמתו בו
אני חושב שאם אני הייתי נהג הייתי נוסע רק לתחנות העמוסות ואוסף כל בנ"א בדרך
הרי זה רווח בלי מאמץ
אשמח להסבר
ההסבר פשוט.
התמרוץ לא שווה לרוב הנהגים את הזמן, בנסיעה בינעירונית התמרוץ שווה גרושים, כי נסיעה בקו שאינו מאסף יכולה להכיל מקסימום 60 נוסעים, ולוקחת שעתיים לכל צד.
כך שעדיף לנהג לוותר על 5 נוסעים (שזה שקל ברוטו), מאשר להסתכן במריבה עם נוסעים, שגם יגרום לו לאבד את ההפסקה בין הנסיעות.
בנסיעה עירונית, בדר"כ התופעה באמת פחות נפוצה.

• הוסף לסימניות
דיברתי על נסיעה עירונית ולא על נסיעה בין עירונית
ועדיין רואים את התופעות הללו
מעשים שבכל יום
לא כל החברות מתגמלות את הנהגים, זה נמצא במכרזים רק באשכולות שהופעלו בערך משנת 2020
גם כשמתגמלים, אם מדובר בקבוצה רעשנית של עשרים ילדים (שדי ברור שחלק מהם לא יטרח לתקף) הנהג עלול להעדיף נסיעה רגועה ושקטה על פני הרווחה של 2 שקלים נוספים.

• הוסף לסימניות
האם הרבנים יודעים שרוב הנוסעים חווים סיוט בכל פעם שהפקחים עולים לאוטובוס של אגד, ושהיחס והאווירה יצרו נזק ארוך טווח אצל אנשים רבים?
האם הרבנים מודעים לכך שחברת אגד היא היחידה שפוגעת בציבור החרדי, גם בכך שהיא מפרסמת בריכוזים החרדיים פרסומות פרובוקטיביות ותמונות שחץ, וגם בכך שהיא מנהלת קמפיינים נגד הציבור החרדי, וכל זה באותם האוטובוסים שבהם הציבור החרדי נוסע יום יום?
איך ייתכן שחברה שמקבלת תקציבים ציבוריים מתייחסת כך לציבור שלם ואף מונעת ממנו שירות ראוי?
היו צריכים לתת פטור גורף מתשלום לחברה הזוועתית שנלחמת בנו כפשוטו.
ואני חושב שהמיליונים הרבים שפקחי אגד עושקים מהציבור מאזנים מזמן את אותם אחוזים שלא משלמים, ועוד נשאר להם רווח עצום של מיליונים על חשבון הנוסעים התמימים, אז די להתבכיין.
אכן!
ובדיוק לחברה הזאת נעמדו גדולי הרבנים וחתמו
ממש קשה לשמוע את זה

• הוסף לסימניות
אכן, לחברה הזאת הם חתמו על השקר שנעשתה רפורמה בשנים האחרונות
מתוך אתר המכלול -
ב-8 במרץ 2018 החל השלב האחרון בהטמעת הרב-קו. הטענה עצמית מראש ותיקוף באוטובוס. באוטובוסים הותקנו מכשירי תיקוף בשירות עצמי ובאוטובוס אין אפשרות לטעון אצל הנהג. החל מתאריך זה לא מתאפשרת רכישת כרטיסי נסיעה או טעינת רב-קו אצל נהגי האוטובוסים בירושלים. החל מינואר 2019 בגוש דן. אבל באוטובוסים של חברת מטרופולין בתל אביב יש מכשירי טעינת רב-קו. במכשירים באלה אפשר גם לשלם על נסיעה אחת.

תהליך זה זכה לתרומה משמעותית בתקופת משבר הקורונה בישראל שבה נאסר במסגרת התקנות לשעת חירום על תשלום מזומן אצל הנהגים.
אולי הכוונה היא לכך שכיום הקנסות מוטלים על הנוסעים, בניגוד למה שהיה עד לתאריך מסוים (01/01/2022 ?) - אז היו הקנסות מוטלים על הנהג.

• הוסף לסימניות
לא כל החברות מתגמלות את הנהגים, זה נמצא במכרזים רק באשכולות שהופעלו בערך משנת 2020
גם כשמתגמלים, אם מדובר בקבוצה רעשנית של עשרים ילדים (שדי ברור שחלק מהם לא יטרח לתקף) הנהג עלול להעדיף נסיעה רגועה ושקטה על פני הרווחה של 2 שקלים נוספים.
אז שלא יתלונן אח"כ על שגוזלים את הנהג המסכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה