ומה היה איתם במודיעין עילית לפני חברת קוויםאומרים שסופרבוס זכו במכרז... אולי יש קשר ....
נורא ואיום!!ומה היה איתם במודיעין עילית לפני חברת קווים
א"כ כבר החליפו את הפרה בחמור ומה עכשיונורא ואיום!!
אז איך אין לזה שום מקור?למיטב ידיעתי בעוד חודש וחצי חברת קווים מסיימת במודיעין עילית
באלעד - כןשמעתי מנהג תגבור בחברת קווים שגם באלעד הם מסיימים
מקור אמין מאד, שאני מנוע מלחשוף אותו (סליחה על הסתלבט כביכול )באלעד - כן
במודיעין עילית-לא
במ"ע לא פורסם שום מכרז ב 9 שנים האחרונות!
אז מאיפה מביאים את זה??
נשמע לי נורא משונה...מקור אמין מאד, שאני מנוע מלחשוף אותו (סליחה על הסתלבט כביכול )
פטורים מלשלם, חוקית והלכתית.מה אמורים לעשות במקרה שאני עולה בירושלים ויורדת בצומת שילת,
אוטובוס קבלני,
ואין לנהג מכשיר תיקוף?
(ואין לי אפשרות טכנית לשלם יותר מנסיעה אחת כל פעם)
שאלה זו שאלתי את משרד התחבורה ותשובתם הייתה פטור מתשלום ולא צריך לשלם בפעם הבאה.מה אמורים לעשות במקרה שאני עולה בירושלים ויורדת בצומת שילת,
אוטובוס קבלני,
ואין לנהג מכשיר תיקוף?
(ואין לי אפשרות טכנית לשלם יותר מנסיעה אחת כל פעם)
למיטב ידיעתי בעוד חודש וחצי חברת קווים מסיימת במודיעין עילית
החלפת זכיין בתחבורה ציבורית הוא הליך מורכב של מכרז ולא דבר שנעשה מהרגע להרגע בלי שום מידע קודם, כך שאם כל הכבוד למקור האמין שלך, הדבר פשוט לא נכון.מקור אמין מאד, שאני מנוע מלחשוף אותו (סליחה על הסתלבט כביכול )
שאלתי נהג של קווים היום והוא אמר שידוע לו רק על אלעד שקווים עוזבת שם...מקור אמין מאד, שאני מנוע מלחשוף אותו (סליחה על הסתלבט כביכול )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //