נכתב ע"י מי;515081:אני חושבת שצריכה להיות פנייה מההנהלה של האתר לאולג'ובס, שלא יקחו משרות מוצעות מהאתר. ניתן להסביר להם שזה פשוט לא מתאים למועמדים שלהם.
חבל מאד אם לוח הדרושים פה יתמוסס בגלל הסיבה הזאת.
נכתב ע"י yosher2005;515055:בענין תוכנות אופיס, אני חושבת שכן ראוי שגרפיקאי ישלוט שליטה בסיסית בתוכנות אופיס.
גם אני קיבלתי הרבה קורות חיים כשפירסמתי מודעת דרושים, ואודה שקשה לי עם גרפיקאי/ת שלא יודע/ת מאיזה צד מסתכלים על תוכנות כמו אקסל ו-וורד.
נכתב ע"י yosher2005;515055:שקשה לי עם גרפיקאי/ת שלא יודע/ת מאיזה צד מסתכלים על תוכנות כמו אקסל ו-וורד.
נכתב ע"י yosher2005;515154:אל תשכחו שחלק מאופיס זה גם תוכנות אאוטלוק, למשל.
אם אני מעסיקה גרפיקאית שיודעת לעצב פלייר פצצה, אבל לא יודעת לשלוח אותה ללקוח במייל, מה הרווחתי מכך?
כמו כן, רוב משרות הגרפיקאים אינם מתמקדים בגרפיקה נטו. ואם ביקשתי מהגרפיקאית שלי לכתוב הצעת מחיר בוורד פעם בחודש, עדין לא הפכתי אותה למזכירה, אלא לגרפיקאית עם ראש גדול.
אבל אם היא לא יודעת לעשות את זה - קשה לי עם זה. זה הכל.
נכתב ע"י yosher2005;515154:אל תשכחו שחלק מאופיס זה גם תוכנות אאוטלוק, למשל.
אם אני מעסיקה גרפיקאית שיודעת לעצב פלייר פצצה, אבל לא יודעת לשלוח אותה ללקוח במייל, מה הרווחתי מכך?
כמו כן, רוב משרות הגרפיקאים אינם מתמקדים בגרפיקה נטו. ואם ביקשתי מהגרפיקאית שלי לכתוב הצעת מחיר בוורד פעם בחודש, עדין לא הפכתי אותה למזכירה, אלא לגרפיקאית עם ראש גדול.
אבל אם היא לא יודעת לעשות את זה - קשה לי עם זה. זה הכל.
נכתב ע"י naamah;514793:כשהעליתי לכאן הצעת עבודה לפני כחודש, לא העליתי בדעתי שהיא תועתק לאתרי דרושים למיניהם ושהרבה אחרי שההצעה כבר לא רלוונטית, אמשיך לקבל מיילים עם קורות חיים, ואפילו טלפונים (?!), ואשר חלקם עונים בצורה לא מאוד מנומסת כשאני עונה שההצעה כבר לא אקטואלית ותובעים לדעת אם אפשר לעבוד אצלי בסטודיו ושאשמור את קורות החיים שלהם.
זה מעצבן ומוציא את החשק לפרסם כאן מודעות דרושים להבא.
אז הנה אני מכריזה בריש גלי: ההצעה כבר לא רלוונטית, אנא הפסיקו להציף את תיבת המייל שלי ולהטריד אותי בטלפונים. זה לא נעים. כשארצה להעסיק גרפיקאי/ת, אפרסם מודעה חדשה, הפעם עם תאריך תפוגה ברור.
וסליחה אם זה יצא קצת לא נחמד.
לגבי פניות באישי או במייל לבקשות עזרה וייעוץ, את זה אני דווקא שמחה לעשות, אתם מוזמנים להמשיך בכיף.
נכתב ע"י אברהם;515176:גרפיקאי שלא יודע לעבוד עם word ואקסל, יכול להסתבך ולהתבחבש שעות עם אינדזיין על דברים שאם היה עושה אותם באופיס היו יכולים לחסוך לו שעות.
למשל גרפיקאי שמקבל עבודה לבנות טבלה או אפילו רק לייבא טבלה של אקסל, שמכילה אלפי תאים אך לא ממויינים לפי הסדר, והוא צריך להפיק אותה באינדיזיין, אבל ממויינת לפי א-ב.
אני לא חושב שצריך לצפות מכל גרפיקאי לדעת את כל רזי האופיס, אבל את הבסיס - בהחלט כן.
(וכפי שאמרתי יצא לי להכיר כמה שלא יודעים גם את הבסיס ומנסים לבצע מיון טבלאות באינדזיין בעזרת כל מיני סקריפטים שעושים חצי עבודה ולוקח להם שעות)
אני רק לא מבין למה הוא מתחיל מהכבד אל הקל. באמת ראוי להתחיל עם הדברים המפוצצים שעשה בשנה האחרונה במקום להתחיל בקטן ולהציג התקדמות?נכתב ע"י מאירי5;514949:כנסו ותהנו. הבחור התקדם משנה לשנה. (אם כי בתחילת דרכו יש ניפוח מסוים של הכישורים: "בניתי מחלקת גרפיקה שלמה, כולל רכישת תוכנה חומרה ומדפסות.
נכתב ע"י eliezer;515185:"שליטה בתוכנות אופיס אינה רלוונטית לעבודה כמעצב/ת. רק אם צויין שמחפשים "גרפיקאית שהיא גם מזכירה""
לדעתי זה לא מדוייק. כל מעצב שעוסק בספר עצמו, דהיינו עימוד, עובד לרוב בוורד, כתוכנת בסיס לעימוד באנדזיין, וכן כך למדנו בקורס עימוד של 'לומדה' משכבר הימים (לפני שנתיים).
(בעיקר לשם חיפוש והחלפה. אף שהם קיימים גם באינדזיין ברמה גבוהה, אך יש יתרונות לכל אחת מהתוכנות, וגם עניין של הרגלים, וכן כך יותר מתמקדים בעיקר ולא בעיצוב טרם זמנו)
נכתב ע"י שי דרומי;515196:אני רק לא מבין למה הוא מתחיל מהכבד אל הקל. באמת ראוי להתחיל עם הדברים המפוצצים שעשה בשנה האחרונה במקום להתחיל בקטן ולהציג התקדמות?
מה יעזרו שאלות הסינון, וכי יש למישהו בעיה לבדוק בגוגל מה זה תפילין דר"ת ועוד שאלות כאלו?נכתב ע"י אברהם;515054:כבר אמרתי את דעתי בעבר (לאחר שגם אנו קיבלנו דוגמאות מתיקי עבודות מזוהמים בכל מיני תועבות), אבל אחזור עליה שוב.
לדעתי פורום דרושים חייב להיות סגור לחברי פרוג בלבד, שיודעים לענות על השאלה מה זה תפילין דר"ת, ואולי לתת עוד כמה שאלות סינון, ע"מ שלא יישנו מקרים כאלה.
נכתב ע"י טוליפ;515225:מה יעזרו שאלות הסינון, וכי יש למישהו בעיה לבדוק בגוגל מה זה תפילין דר"ת ועוד שאלות כאלו?
נכתב ע"י אברהם;515229:אולי אפשר לציין בתנאי הרישום לפורום שאסור להעתיק שום דבר כולל מודעות דרושים ואם יקרו שוב מקרים כאלה - יש מקום לתביעה משפטית נגד all-jobs.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים