מידע שימושי אזהרה!!! אל תתפתו שהעסק שלכם יוצג ב B144

• הוסף לסימניות
יום בהיר ונחמד על צג הטלפון שלי מופיע מספר לא מוכר. "שלום מדברת... מבזק שירות לעסק. את צלמת נכון?"
"נכון."
"רצינו להציע לך חבילה משתלמת----" מהמילים האלו היא סחפה אותי אחריה: באתר של בזק יוצג העסק שלך עם תמונות מתיקיית העבודות , לוגו ופרטי העסק, "זאת אומרת," הסבירה ההיא בטוב טעם- "שכל מי שמחפש צלמת באזור שלך, מופיע לו בגוגל המודעה שלך. כל הקלקה על המודעה תחויב בשמונים וחמש אגורות." נשמע שווה לא? במיוחד למשהי שרק בצעדיה הראשונים...
"את מבינה, גם אם עשרים אנשים יקליקו, בלקוח אחד כיסית את זה!" וואו, זה היה ממש משכנע.
בשלב הזה מסרתי פרטי תשלום.
כמובן איך לא: "אני כאן לשירותך, אנחנו נקדם ביחד את העסק שלך, נעבוד ביחד יד ביד זה הטלפון שלי והנה המייל האישי שלי לשליחת חומרים..." בלה בלה בלה. מיד שניתקתי את השיחה שלחתי לה את החומר למייל שהכתיבה לי קודם.
אופססס 'הכתובת לא נמצאה' מוזר!! ניסיתי אולי טעיתי, לא. זה המייל שהיא הכתיבה. טוב כמובן, חייגתי למספר האישי שלה. מודה בליבי על השירות האדיב...
"שלום הגעתם לבזק שירות לעסק שעות הפעילות שלנו הן שמונה בבוקר עד ארבע אחר הצהריים" מודיע לי קולו של המשיבון. 'מספר אישי', אחחח הצצתי בשעון, ארבע וחמש דקות, פספסתי.... טוב, ננסה מחר.
הנציגה שענתה לי למחרת לקחה פרטים ונתנה מייל חדש, הפעם ביקשתי שתחכה איתי על הקו לבדוק שהמייל מגיע. חיכינו דקה אך היא בחוסר סבלנות, 'טוב כנראה מייל מעובר מגימייל לבזק הוא קצת יותר מורכב לוקח זמן. אל תדאגי, יגיע!'
טוב מה יכולתי להגיד, ניתקתי והמתנתי...
שום כלוםםם נכנסתי למודעה, דבר ראשון הזדעזעתי, תחת הקטגוריה הגדרת העסק הופיע דברים לא נכונים בכלל, לא הפרטים שמסרתי אמש ותמונות ולוגו---- לא נמצאו....
עוד טלפון..... "אני מצטערת אבל חומרים כאלו אנחנו מקבלים רק דרך הווצאפ" טוב, מה שתגיד, השגתי דרך לשלוח בווצאפ....
אחרי ששלחתי מופיעה ההודעה: כאן מענה אוטומטי 20 מתוך 25 תמונות לא יעלו למודעה. אין לענות להודעה זו, פה רק מענה אוטומטי. מנסיוני הבנתי שאין מה להתקשר, טוב אז יהיה חמש תמונות שיהיה...
עוד שבוע.
התמונות עלו למודעה אבל........ הן חתוכות בצורה זוועתית! לא ניתן לראות בכלל שזאת תמונה מקצועית, פרצופים חצויים וכו', מה יחשוב אדם שרואה כזאת מודעה?
ניסיון לתקשר בכל המספרים האפשריים לא מניב כלום... התחמקויות אלגנטיות וכבר נטפל.
סוף החודש הכי הפתיע ולא לטובה, כמובן ששום לקוח לא סגר (למעט אחת שהתקשרה וממש לא התאים לי, היא חיפשה צלמת אירועים, הרי ככה היה כתוב לי בתיאור העסק!) והחשבונית- 150 שקלים בערך. על מה?
שירות? מי שקרא מספר שורות מבין איזה סוג שירות זה
פרסום טוב? אמממ אפילו לשים תמונה בצורה נורמלית לא יכלו.
כל ניסיונותיי לבטל לא עלו, שעות לחכות בתור למענה אנושי ייאשו אותי. ניסיתי כבר שלוש פעמים ואין מענה לאחר חצי שעה המתנה!!!! לבקש פרטי תשלום הם זמינים בהחלט אבל לתת שירות....

יש כאלו שיגידו, טוב מה היא עושה ביג דיל כולה 150- 200 בחודש.... לא! זה ממשיך ומצטבר ואין לי איך לעצור אני מיואשת. (ממש לא בקטע לתבוע וכו')
דיברתי עם מכרה שגם נפלה לדבר הזה, היא הצליחה לבטל אחרי חצי שנה שבכל חודש גבו 700 שקל!!! על כלום!
אולי אני תמימה, לא ביררתי מספיק, נכון.
אבל לקחתי את זה בידיים ואני מפרסמת את זה בבמה הזאת.
מי שנתקל\ יתקל בכזה מקרה, שלא ימהר להתפתות לשום דבר! הכל שקר!
אשמח לשמוע את דעותיכם בעיניין, אם מישהו חווה כזה דבר ואיך אפשר לצאת מזה.

• הוסף לסימניות
אני פתחתי אצלם כרטיס
לא נתקלתי בכזו בירוקרטיה
מספר פעמים התייעצתי איתם וביחד בנינו את בכרטיס
אני עדין מתלבטת אם זה שווה את המחיר אבל זה עדין רחוק מ700 ש"ח
גם פרסום במגזין שבועי עולה לי כסף
לדעתי לא הסבירו לי מספיק טוב שהמחיר על כל הקלקה גם אם לא נכנסו לתמונות
בקיצור עולה לי יותר ממה שחשבתי
מצד שני לא מתעסקת עם קידום בגוגל ופייסבוק וכו' וזו הדרך היחידה נראה לי שלקוחות לא מהציבור החרדי הקלאסי מגיעים אלי
מסקנה
בכרטיס ניתן לטפל יש נציגות יותר טובות ופחות תנסי להגיע למישהיא טובה בראש שלך
הן בדרך כלל אדיבות
אחרי שהכרטיס יניח את דעתך וכל מנועי החיפוש יבנו לפי שיקול דעתך
תנינ סיון תקופה ותראי אם יש הענות

• הוסף לסימניות
הרבה פחות! וגם יותר שווה אין מה להשוות, שם יש גרפיקאים מנוסים ומי שעומד לצידך.
מצד שני לא מתעסקת עם קידום בגוגל ופייסבוק וכו' וזו הדרך היחידה נראה לי שלקוחות לא מהציבור החרדי הקלאסי מגיעים אלי
צודקת לגמרי! אז לא חשבתי על הנקודה הזאת... חבל!
מסקנה
הן בדרך כלל אדיבות
אני ממש לא בקטע. לא מנסה להתחיללל. כל הצורת תקשורת עד כה לא משכנעת אותי. אני רוצה לגמור ודי!!!
לגמרי מזדהה אבל אפשר לסיים איתם בניתוק אחד
איך? הם לא עונים לשום דבר!!

• הוסף לסימניות
זה המייל שקיבלת לביטול העיסקה?
20201019_011441.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרף לכל מילה של פותחת האשכול
מנסיון מר מאוד איתם
חלקלקות לשון שאתה בטוח שנפלת על נציג חדש עם המון מרץ לעזור לך ובסוף מתברר כחרטה אחת גדולה
הגיע חיוב של 150 ש"ח בערך בלי לקוח אחד שהתקשר אלי
לא שמו בכלל את מה שרציתי בפרופיל וכו'
שירות גרוע ביותר
הבטיחו שאופיע כתוצאה ראשונה בגוגל וזה לא קרה
ועוד הרבה

• הוסף לסימניות
באתר בעלי עשה את זה לאידעת בדיוק איך
אם יש לך דרך לברר אשמח מאוד.
נראה לי אני יודעת איך שיש בצד המודעה זה העסק שלך? תעדכן פרטים.
נכנסתי לשם, הוא דורש סיסמה, נתתי את הסיסמה שנתנו ולא נפתח, הסיסמה שגויה מנסה איפוס סיסמה אך אפשר רק דרך SMS, SMS לא זמין לי.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
כל ניסיונותיי לבטל לא עלו, שעות לחכות בתור למענה אנושי ייאשו אותי. ניסיתי כבר שלוש פעמים ואין מענה לאחר חצי שעה המתנה!!!! לבקש פרטי תשלום הם זמינים בהחלט אבל לתת שירות....
אני חושב שלפי החוק אמור להיות להם מספר פקס/מייל/טלפון לביטול העסקה. בכל חוזה מול חברה יש. (כמו שהביאו פה)
צריך לשלוח לשם הודעה ברורה ועותק לחברת האשראי/בנק ולהכחיש את העסקה מכאן ולהבא.
כמדומני שאחרי הודעת ביטול רשמית אתם מכוסים מבחינה חוקית על הכחשת העסקה.

• הוסף לסימניות
אכן זה מטעה מאד הם התקשרו אלי גם להציע וקשה להבחין בהבדל אבל מכיון שנכויתי בעבר אני אומרת לא לא לא מראש כדי לא להשתכנע וזה באמת חשוב מאד להזהיר כי התורה חסה וכו'
אני פתחתי אצלם כרטיס

לא נתקלתי בכזו בירוקרטיה

מספר פעמים התייעצתי איתם וביחד בנינו את בכרטיס

אני עדין מתלבטת אם זה שווה את המחיר אבל זה עדין רחוק מ700 ש"ח

לדעתי לא הסבירו לי מספיק טוב שהמחיר על כל הקלקה גם אם לא נכנסו לתמונות

בקיצור עולה לי יותר ממה שחשבתי

מסקנה

הן בדרך כלל אדיבות

איך זה מסתדר?
פרספקטיבה של 4 שנים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה