אני שואלת בקשר אלי, לי יש אזרחות שוויצרית ורציתי לדעת האם אפשר להצטרף לביטוח לאומיבקשר למה אתם שואלים?
אם הוא לא נולד שם, אז איך הוא קשור לשווייץ?
נשמע שלא אפשריבקשר למה אתם שואלים?
אם הוא לא נולד שם, אז איך הוא קשור לשווייץ?
חבל...אזרחות שווייצרית דרך ההורים?
כנראה אכן שאי אפשר.
שלום,
אני אזרחית שוויצרית, אבל מעבר לדרכון אדום זה לא נותן לי כלום...
מישהו יודע איך אפשר לנצל את הביטוח לאומי השוויצרי? כמה צריך לשלם בשביל זה כל חודש?
שמעתי שיש כאלה שעושים מזה הרבה מאד כסף. (קצבת זקנה בבוא היום... עמו"ש) זה גם לא סותר קבלת קצבה ישראלית, יש אמנה מסודרת בין המדינות- מצו"ב.
בנוסף- איך אני עושה את בעלי והילדים אזרחים שוויצרים?
תודה!
אמנה בדבר ביטחון סוציאלי בין מדינת ישראל ובין הקונפדרציה ההלווטית (שוויץ)
שלום,
מישהו יודע איך אפשר לנצל את הביטוח לאומי השוויצרי? כמה צריך לשלם בשביל זה כל חודש?
שמעתי שיש כאלה שעושים מזה הרבה מאד כסף. (קצבת זקנה בבוא היום... עמו"ש) זה גם לא סותר קבלת קצבה ישראלית, יש אמנה מסודרת בין המדינות- מצו"ב.
תודה!
שלום וברכה ראיתי בפרוג שהתעניינתם בנושא קצבאות וכו' לבעלי אזרחות שוויצריתשלום,
תודה!
שלום וברכה ראיתי בפרוג שהתעניינתם בנושא קצבאות וכו' לבעלי אזרחות שוויצריתאין לי אפשרות לפרטי,
אשמח שתפנה אלי למייל davidlevi054859אין לכתוב כתובת מייל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים